Ernő és a Btk. 219. §

Éhes_A_Hasam

Ernő és a Btk. 219. §

Post by Éhes_A_Hasam »

Kedvenc pjogjamozónk tevékenysége kapcsán szakmai ártalomként* felmerültek bennem a következő kérdések:
- A pirosmadaras és rókaélvezéses időkben begyűjtött személyes adatoknak mi lett a sorsa?
- Ezen személyes adatok megfelelő védelemmel voltak ellátva és megfelelő körültekintéssel voltak tárolva?
- A legújabb idők 2H(ülye) gányolása során megszerzett személyes adatoknak is ez a sorsa?
- Rendelkezett-e a Programozó Úr ŐFŐMÉLTÓSÁGA adatvédelmi irányelvekkel és szabályzattal?

Nagyon kellemetlen lenne ha ezeket a kérdéseket és aggályokat valaki jelezné a NAIH felé, nem?

Szerintetek?

*Igen ernőke, jogász vagyok és imádom nézni a szenvedésed. A gyerek hamarosan elkerül tőled sokkal jobb helyre, mert ebben a környezetben minden csak nem egészséges a fejlődése. Ja, jelents fel nyugodtan. XD
Last edited by Éhes_A_Hasam on 07 Mar 2024, 20:24, edited 1 time in total.
Astra inclinant, sed non obligant.
leveltaros

Re: Ernő és a Btk. 219. §

Post by leveltaros »

Majd jelezz vissza, mi lett a sorsa a NAIH-val folytatott kommunikacionak, NSZKSZ!
Erno, te vilagi balfasz, betalalnak a jogaszok is (nem a tyodika fele 96-os BH-s jogaszistenek!)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Éhes_A_Hasam

Post by Éhes_A_Hasam »

Én sose tennék ilyet. Ahogy Ernőke se próbálja a pedofil-ügyeket felhasználni aljas módon a saját hasznára.
Egyébként ez cseszett fel, ezért döntöttem úgy, hogy akkor telepítünk egy-két f*szertdőt.
IgazságPirula

Post by IgazságPirula »

Én holnap felhívom az ügyfélszolgálatot, hogy mire van szükségem vagy hogy nem lehet-e anonim tippet adni a hivatalnak kivizsgálásra.

Bár ha itt valaki megmondja hogy mire van szükségem, akkor abban a pillanatban megteszem a bejelentést.
leveltaros

Post by leveltaros »

Éhes_A_Hasam wrote: 07 Mar 2024, 20:15 Én sose tennék ilyet. Ahogy Ernőke se próbálja a pedofil-ügyeket felhasználni aljas módon a saját hasznára.
Egyébként ez cseszett fel, ezért döntöttem úgy, hogy akkor telepítünk egy-két f*szertdőt.
Ernoke? Meg pedofilia? :shock:
leveltaros

Post by leveltaros »

IgazságPirula wrote: 07 Mar 2024, 20:17 Én holnap felhívom az ügyfélszolgálatot, hogy mire van szükségem vagy hogy nem lehet-e anonim tippet adni a hivatalnak kivizsgálásra.

Bár ha itt valaki megmondja hogy mire van szükségem, akkor abban a pillanatban megteszem a bejelentést.
Kellene a forraskodja a Red Phoenix 3-nak, mint bizonyitek, az archiv DB dumpja, esetlegesen az eredeti DB leak. @Edge from Mortician neked van tudomasod az eredeti Phoenix 3 DB leakrol?
IgazságPirula

Post by IgazságPirula »

leveltaros wrote: 07 Mar 2024, 20:17
Éhes_A_Hasam wrote: 07 Mar 2024, 20:15 Én sose tennék ilyet. Ahogy Ernőke se próbálja a pedofil-ügyeket felhasználni aljas módon a saját hasznára.
Ernoke? Meg pedofilia? :shock:
Gondolom ezt a "politikai" témára érti, hogy gyerekvédelem stb...
Mert ha mi elküldjük a munkahelyének a viselkedését és kirúgják miatta, az a mi hibánk.
Nem akar rendes másik munkát keresni, tehát a gyerek szívja meg.
Aztán mostanában sok a pedofil botrány és a gyerekeket jobban védik vagy mi.
Ez a pedofília és trollok összehozása.
Éhes_A_Hasam

Post by Éhes_A_Hasam »

Pontosan. Gyakolatilag analógiát alkalmaz a pedofil szörnyetegek és a GYIVI-s gyerekek szenvedései és a saját elbaszott élete és a trollok között. Hát az apja faszát.
IgazságPirula

Post by IgazságPirula »

leveltaros wrote: 07 Mar 2024, 20:19
IgazságPirula wrote: 07 Mar 2024, 20:17 Én holnap felhívom az ügyfélszolgálatot, hogy mire van szükségem vagy hogy nem lehet-e anonim tippet adni a hivatalnak kivizsgálásra.

Kellene a forraskodja a Red Phoenix 3-nak, mint bizonyitek, az archiv DB dumpja, esetlegesen az eredeti DB leak. @Edge from Mortician neked van tudomasod az eredeti Phoenix 3 DB leakrol?
Kötelező nekem forráskódot csatolni ehhez?
Ernő maga árulta ezt a rendszert, gondolom felelnie kell így is úgy is az adatok miatt.
Aztán ott van a videó, ahol azt sír, hogy feltörték és az intim képek kikerültek az internetre.
Ez nem elég ahhoz, hogy valami elinduljon?
Mert tudjuk hogy tárolt adatokat ügyfelekről.

Bár én nem értek ilyen szinten ehhez a témához.
Éhes_A_Hasam

Post by Éhes_A_Hasam »

Történik aminek kell, calm your titts fijjatalok. ;)

Ha kell majd info vagy bármi más akk majd visítok.

na őszövetségi düh és zugügyvédkedés csá
Post Reply