[Kérdés] Ernőre váró megválaszolandó kérdések!
- IgazságPirula
[Kérdés] Ernőre váró megválaszolandó kérdések!
Kedves Incelógusok!
Ezt a posztot arra szánnám, hogy kérdéseket gyűjtsünk Ernőnek, ha valaha fellátogat, akkor olvasson már valami szemrevalót is.
Én kezdem:
Hájas, hol van az a jogszabály ami kimondja, hogy a rólad nem lehet csúnyát írni az interneten?
Ezt a posztot arra szánnám, hogy kérdéseket gyűjtsünk Ernőnek, ha valaha fellátogat, akkor olvasson már valami szemrevalót is.
Én kezdem:
Hájas, hol van az a jogszabály ami kimondja, hogy a rólad nem lehet csúnyát írni az interneten?
- leveltaros
Re: [Kérdés] Ernőre váró megválaszolandó kérdések!
En folytatom: hol talalhato a HSP Computer Magyarorszag, illetve 2H ETM Hungary adatvedelmi nyilatkozata, amely tartalmazza a jogszabalyban eloirt informaciokat, de kulonos tekintettel az alabbiakat:
A forumon az egyedi azonositasra szolgalo informaciok megadasa opcionalis, meg az e-mailt se ellenorzi a forum, az osszes tag, ha jol latom [email protected] e-maillel van regisztralva. IP cimet is csak azert kell gyujteni, mert a forummotor az alapjan kezeli a munkamenetet.
Mindenki szabadon adja meg a usernevet, jelszavat, VPN moge bujhat, semmilyen ide kozolt adat nincs tarolva ugy, hogy visszakovetheto legyen adott ember szemelyazonossagara. A forum is csak munkamenet adatokat ver be a bongeszobe, ezeket en nem latom, nem tudom tovabb adni, sot meg Google kovetes sincs. Szerintem ez igy teljesen rendben van.
- Adatvedelmi biztos neve, elerhetosege
- Adatot tarolo, kezelo ceg / egyeni vallakozo neve, elerhetosege
- Tarhely- es/vagy szerverszolgaltato neve, elerhetoseg
- Az adatok gyujtesenek jogcime, felhasznalasanak modja
- Adatok tarolasanak ideje
A forumon az egyedi azonositasra szolgalo informaciok megadasa opcionalis, meg az e-mailt se ellenorzi a forum, az osszes tag, ha jol latom [email protected] e-maillel van regisztralva. IP cimet is csak azert kell gyujteni, mert a forummotor az alapjan kezeli a munkamenetet.

Mindenki szabadon adja meg a usernevet, jelszavat, VPN moge bujhat, semmilyen ide kozolt adat nincs tarolva ugy, hogy visszakovetheto legyen adott ember szemelyazonossagara. A forum is csak munkamenet adatokat ver be a bongeszobe, ezeket en nem latom, nem tudom tovabb adni, sot meg Google kovetes sincs. Szerintem ez igy teljesen rendben van.

- IgazságPirula
Ernő én írtam neked kommentet.
Hova tűnt.
Aztán megválaszolod és ki is tiltottál, nehogy tudjak válaszolni?

1. Te azt mondtad, hogy nem vagy magyar.
2. Nekem ezért van jogom hozzászólni a dolgokhoz: https://hu.wikipedia.org/wiki/Az_emberi ... ilatkozata
Hova tűnt.

2. Nekem ezért van jogom hozzászólni a dolgokhoz: https://hu.wikipedia.org/wiki/Az_emberi ... ilatkozata
- leveltaros
Ez melyik video alatt?IgazságPirula wrote: ↑07 Mar 2024, 16:09 Ernő én írtam neked kommentet.
Hova tűnt.

- IgazságPirula
Leguccsó live alatt van, facebook lehalós alatt.
- KanameChidori
Ernő, mikor fogsz végre felnőtt módjára viselkedni, és a gyerekedet normálisan felnevelni? Ahelyett hogy harcolnál a nem létező és létező ellenségeiddel. Elfelejthetnéd a szereplést, dolgoznál tovább takarítóként, és pár hónap múlva, a kevésbé hardcore trollok leszarnának magasról.
Van a kisebbség, akivel viszont nem tudsz mit kezdeni. Ez sajnos ilyen, mondjuk valahol jogos, főleg azok után amit csináltál.
Van a kisebbség, akivel viszont nem tudsz mit kezdeni. Ez sajnos ilyen, mondjuk valahol jogos, főleg azok után amit csináltál.
EZ MÁR BŰNCSELEKMÉNY, TE BUZI!
De az nem jó, mert akkor a gyerekkel is kéne foglalkozni - és akkor már nem lenne mivel takarozniKanameChidori wrote: ↑07 Mar 2024, 19:39 Ernő, mikor fogsz végre felnőtt módjára viselkedni, és a gyerekedet normálisan felnevelni? Ahelyett hogy harcolnál a nem létező és létező ellenségeiddel. Elfelejthetnéd a szereplést, dolgoznál tovább takarítóként, és pár hónap múlva, a kevésbé hardcore trollok leszarnának magasról.

De lehet hogy a Windows a szar... jah!
-
‘Laci” előtt Ernő : Majd megpusztultok aztán mindenki megy a sittre ezzel a trash okádék szarral együtt.
‘Laci” után Ernő : Remélem senki nem kapja el ezt a szart
Instant jellemfejlődés kb 45 perc alatt.

‘Laci” után Ernő : Remélem senki nem kapja el ezt a szart
Instant jellemfejlődés kb 45 perc alatt.
- FasztErnőSzámára
Tehát akkor minek vallja magát?
- IgazságPirula
Azt nem tudom, de a hajnali liveban bevallottam, hogy ő is magyar.
Gyorsan megváltozott a véleménye.