Mit csinálna eme kijelentés után egy felelősségteljes szülő?
A:Készít neki kaját.
B:Leszarja, inkább vesz egy 550ezer forintos videókártyát, amit soha a büdös életben nem tud kihajtani.
C: Előkukázza a moslékosvödörből a tegnapi vegetás kiflit, majd betömi vele a pofáját, hogy tudjon dolgozni.
[General] Apa,éhes a hasam
- leveltaros
Re: Apa,éhes a hasam
Megjelolom a C-t.
-
Na bej. Látom akkor születőben van az incelógus tanszék is.
Keveseknek sikerül ezt elérni, tehát gratulálok Ernő.
Keveseknek sikerül ezt elérni, tehát gratulálok Ernő.
- leveltaros
Erno, ha mar ez ugy is a te forumod, akkor csatlakozz mar ide a kommenthaverokhoz!
Esku jo buli lesz.
Esku jo buli lesz.

Nem is tudom szavakba önteni, hogy mennyire örülök a wikinek és a fórumnak! Sajnos/nem sajnos olyan szinten vagyok Ernővel mint a sodifórumosok, már az összes rezgéséből következtetek/ítélek/imádom 

Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
A D válasz a helyes: Elsétál pucéran a tükör elé a pár centis tömegfegyverét fotózgatni. 

SzupErnő a magyarok megmentője...
- FasztErnőSzámára

100% DEVELOPE MODE ON
HSP Computer Magyarorszag! Allami kozigazgatasi szerv altal engedelyezett szolgaltato! Adoszam: 67220906-1-28
HSP Computer Magyarorszag! Allami kozigazgatasi szerv altal engedelyezett szolgaltato! Adoszam: 67220906-1-28
A munkahelye nem lett még leakelve? Vagy meg kell bombázni a győri takarító cégeket best of Ernő válogatással?
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
Remélem Ernő is rendszeresen írogat majd ide

- A bőnyi Foxcum rém
Jelöljük meg a B-t.