Wall of shame kepek

Post Reply
leveltaros

Wall of shame kepek

Post by leveltaros »

Felmerult az otlet, hogy a pediara kellene egy wall of shame reszleg ahova Erno kokanyolasai felkerulnek.
Ajanlasokat ide kerek.
IgazságPirula

Re: Wall of shame kepek

Post by IgazságPirula »

Leguccsó videóból itt van pár:

Image
Kókányolás alatt álló gép.

Image
Reméljük, hogy senki sem tárol korrozív anyagokat üdítős flakonokban.
Méginkább reméljük, hogy a gyerekek nem ittak még véletlenül sem ebből.

Image
Rend a lelke mindennek.

Image
'Káoszelmélet'

Image
"Pót aku" MK.1

Image
Kókányművek. A gyorskötözött SSD valószínű a rémálmaimban fog kísérteni.

Image
Kókányművek part 2, no comment.

Image
(Fila márkájú) "pót aku" MK.2
leveltaros

Post by leveltaros »

IgazságPirula wrote: 21 Mar 2024, 10:46 Leguccsó videóból itt van pár:

Image

Image

Image
Rend a lelke mindennek.

Image
'Káoszelmélet'

Image
"Pót aku" MK.1

Image

Image

Image
NSZKZ, elkeszult a Szégyenfal szócikk. Majd meg faragok rajta.
PisiKaki

Post by PisiKaki »

Mi ez a rögeszme, hogy mindent papírdobozban csinál? Komolyan az lesz a vége, hogy magáragyújtja a házat vagy rohammentő viszi a sürgősségire a zsákfaluból vérátömlesztésre mert megbassza az egyenáram.

Bizonyára az is majd a mi hibánk lesz.
leveltaros

Post by leveltaros »

PisiKaki wrote: 21 Mar 2024, 13:41 Mi ez a rögeszme, hogy mindent papírdobozban csinál? Komolyan az lesz a vége, hogy magáragyújtja a házat vagy rohammentő viszi a sürgősségire a zsákfaluból vérátömlesztésre mert megbassza az egyenáram.

Bizonyára az is majd a mi hibánk lesz.
Termeszetesen, miert ne lenne a mi hibank az, hogy o egy retardalt fasz? :lol:
Remelem majd Andi jol kibassza, ha esetleg a takolmanyai kozul valami kigyullad.
szotyo

Post by szotyo »

Elkezdtem kigyűjteni Ernő ÖSSZES számítógépes tákolmányát, visszanézni minden videót TC-n, a legrégebbitől kezdve, ahol a f*stalicskáit mutogatja oldallemez nélkül természetesen. HSP specialitás fittyet hányni a légáramlásra.
Elég hosszú bűnlajstroma van, amelyet a szakma ellen elkövetett, lesz vele dolgom.
SzupErnő a magyarok megmentője...
szotyo

Post by szotyo »

Na majd én most megmutatom a világnak. -Szintiboy
WARNING: HOSSZÚ POSZT.
Végigpörgettem Ernő videóit TC-n, ahol a különböző hardverei mutogatva vannak, hogy kiválogassam a szakszerűtlen és gyakran teljesen kontár megoldásait, az egész szakma felé elkövetett bűncselekményeit.
Biztosan kihagytam egy csomó behajigált SATA SSD-t és a tűzveszélyes szünetmentest is hanyagoltam, nem ide tartozik, a duplaposztért pedig elnézést.

Az alábbi gyöngyszemeket szeretném a kókányológiai tanszék szégyenfalára közzétenni:

A klasszikus "héj gógül, törn off de kúler dvo" hátterében meghúzódó kábelspagetti.
Image

A fordítva beszerelt Zalman Wattera 1000W moduláris 80+ Gold tápegység.
Image
Be lehet szerelni egy modern, alsó tápos gépházba így is a tápegységet, például ha nincs dedikált VGA, bár még olyankor sem igazán javasolt. De Ernőnél k*rvára nem ez a helyzet. Régi kép, de Kókler úr azóta sem fordította meg a tápegységet, pedig nem ártana, főleg hogy a tápegység sem igazán szereti a meleg levegővel hűteni a belét.

Ez egy Cooler Master Hyper 212 Black RGB.
Image
Egy nagyon jó kis procihűtő, régóta gyártja a CM különböző formában, bevált, sok helyen javasolják...egy i5-höz, vagy egy Ryzen 5-höz pédául. De Ernőnek ez a cooler egy i9-12900KF-et próbál hidegen tartani, és ide ez már kevés, mint sportkocsira a Tesco-s Riken gumi. 125W-os TDP-nél számolni kell egy nagyteljesítményű léghűtővel vagy AIO-val, ez Ernőnek nem jött össze.
Később megláttam Sib trolléga videóját TC-n miközben keresgéltem az anyagokat, úgy látszik nem én vagyok az első, akinek ez feltűnt. Oda jár a credit.

Csak egy pár igényesen installált SSD, ezen már nem akadok ki, őt minősíti a munkája.
Image
Image

Itt épp egy szakszerűen elvezetett kábelkorbács, épphogy nem ér bele a cooler ventillátorába. Nála ez a szint sajnos, végtelenül igénytelen.
Image

Ez egy switch túlmelegedést meggátoló megoldása lenne, gyári Intel CPU cooler-ről leszedett ventilátorral. Stay classy.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Image

Ernő egyik gépe, egy szerverből való hálókártyával, ami a megfelelő hűtés hiányában melegszik. Nem asztali gépbe való, Ernőnk a mai napig nem jött rá, és az a Corsair TX 750 táp is biztos jól érzi magát mikor beszívja a kártya forró levegőjét. Ernő azóta megoldást talált a problémára, fentébb IgazságPirula posztjában megtekinhető az igényes megoldás.
Image

Ezt a masinát én csak csokis sz*rnak hívom. Ha van kép, amely tökéletesen visszaadja a HSP-esszenciát, na ez az.
Image
Image
Kábelkötegelővel rögzített SATA SSD holott van helye a gépházban, csokival összekötött VGA, gyári Intel CPU cooler ventillátor exhaust ventinek. Na ez az igazi Hájasbré.

Ezen a képen viszont konkrétan felb*sztam magam. Igy tárolja a nem használt hardvereket ez a kókler, behányva. Főleg azon idegesítettem fel magam, hogy milyen minőségű retro hardverrel bánik így, egy régi Socket A alaplap procival, és egy régi Radeon AGP kártya, nem a legolcsóbb fajtából. Mélységesen szomorú. A vinyókért talán nem kár.
Image
leveltaros

Post by leveltaros »

szotyo wrote: 21 Mar 2024, 18:21
Na majd én most megmutatom a világnak. -Szintiboy
WARNING: HOSSZÚ POSZT.
Végigpörgettem Ernő videóit TC-n, ahol a különböző hardverei mutogatva vannak, hogy kiválogassam a szakszerűtlen és gyakran teljesen kontár megoldásait, az egész szakma felé elkövetett bűncselekményeit.
Biztosan kihagytam egy csomó behajigált SATA SSD-t és a tűzveszélyes szünetmentest is hanyagoltam, nem ide tartozik, a duplaposztért pedig elnézést.

Az alábbi gyöngyszemeket szeretném a kókányológiai tanszék szégyenfalára közzétenni:

A klasszikus "héj gógül, törn off de kúler dvo" hátterében meghúzódó kábelspagetti.
Image

A fordítva beszerelt Zalman Wattera 1000W moduláris 80+ Gold tápegység.
Image
Be lehet szerelni egy modern, alsó tápos gépházba így is a tápegységet, például ha nincs dedikált VGA, bár még olyankor sem igazán javasolt. De Ernőnél k*rvára nem ez a helyzet. Régi kép, de Kókler úr azóta sem fordította meg a tápegységet, pedig nem ártana, főleg hogy a tápegység sem igazán szereti a meleg levegővel hűteni a belét.

Ez egy Cooler Master Hyper 212 Black RGB.
Image
Egy nagyon jó kis procihűtő, régóta gyártja a CM különböző formában, bevált, sok helyen javasolják...egy i5-höz, vagy egy Ryzen 5-höz pédául. De Ernőnek ez a cooler egy i9-12900KF-et próbál hidegen tartani, és ide ez már kevés, mint sportkocsira a Tesco-s Riken gumi. 125W-os TDP-nél számolni kell egy nagyteljesítményű léghűtővel vagy AIO-val, ez Ernőnek nem jött össze.
Később megláttam Sib trolléga videóját TC-n miközben keresgéltem az anyagokat, úgy látszik nem én vagyok az első, akinek ez feltűnt. Oda jár a credit.

Csak egy pár igényesen installált SSD, ezen már nem akadok ki, őt minősíti a munkája.
Image
Image

Itt épp egy szakszerűen elvezetett kábelkorbács, épphogy nem ér bele a cooler ventillátorába. Nála ez a szint sajnos, végtelenül igénytelen.
Image

Ez egy switch túlmelegedést meggátoló megoldása lenne, gyári Intel CPU cooler-ről leszedett ventilátorral. Stay classy.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Image

Ernő egyik gépe, egy szerverből való hálókártyával, ami a megfelelő hűtés hiányában melegszik. Nem asztali gépbe való, Ernőnk a mai napig nem jött rá, és az a Corsair TX 750 táp is biztos jól érzi magát mikor beszívja a kártya forró levegőjét. Ernő azóta megoldást talált a problémára, fentébb IgazságPirula posztjában megtekinhető az igényes megoldás.
Image

Ezt a masinát én csak csokis sz*rnak hívom. Ha van kép, amely tökéletesen visszaadja a HSP-esszenciát, na ez az.
Image
Image
Kábelkötegelővel rögzített SATA SSD holott van helye a gépházban, csokival összekötött VGA, gyári Intel CPU cooler ventillátor exhaust ventinek. Na ez az igazi Hájasbré.

Ezen a képen viszont konkrétan felb*sztam magam. Igy tárolja a nem használt hardvereket ez a kókler, behányva. Főleg azon idegesítettem fel magam, hogy milyen minőségű retro hardverrel bánik így, egy régi Socket A alaplap procival, és egy régi Radeon AGP kártya, nem a legolcsóbb fajtából. Mélységesen szomorú. A vinyókért talán nem kár.
Image
NSZKSZ a kigyujtest, azokert a Maxtor vinyokert nem kar, nekem retro haulban meg a csaladi feszekben van egy szekreny tele van veluk, termeszetesen doglottek. :lol:
szotyo

Post by szotyo »

leveltaros wrote: 21 Mar 2024, 18:26 NSZKSZ a kigyujtest, azokert a Maxtor vinyokert nem kar, nekem retro haulban meg a csaladi feszekben van egy szekreny tele van veluk, termeszetesen doglottek. :lol:
Nálam a Maxtor a közép közepén vizsgázott megbízhatóságból. Egy DiamondMax Plus9 120GB van ami halott, egy Plus 8 40GB és egy Fireball 3 40GB még az élők sorában van, ugyan tele vannak delay-okkal és egy pár áthelyezett szektor is van már rajtuk.
Youtuberek Petíció

Post by Youtuberek Petíció »

IgazságPirula wrote: 21 Mar 2024, 10:46 Leguccsó videóból itt van pár:

Image

Image

Image
Rend a lelke mindennek.

Image
'Káoszelmélet'

Image
"Pót aku" MK.1

Image

Image

Image
Sajnálom a Quadro meg a 660 Ti kártyát,hogy ilyen kókány mesterbréé kezében van
Post Reply