ez egy az egyben egy tirexi paszta is lehetne a "fénykorából"snecologushallgato wrote: ↑18 Apr 2024, 04:30 Röfögések:
Ment még pár dislike zsírdisznó, csak hogy örülj.![]()
![]()
Ez a legújabb macskás videó alatt van. Egyelőre nem tudtam átrakni TC-re, majd pls. tegyétek át légyszi.![]()
[General] Apa,éhes a hasam
Re: [General] Apa,éhes a hasam
- Youtuberek Petíció
Adtam neki pár disliket,hogy tudjál még röfögnisnecologushallgato wrote: ↑18 Apr 2024, 04:30 Röfögések:
Ment még pár dislike zsírdisznó, csak hogy örülj.![]()
![]()
Ez a legújabb macskás videó alatt van. Egyelőre nem tudtam átrakni TC-re, majd pls. tegyétek át légyszi.![]()
- snecologushallgato
Nekem ez a sodivedo user gyanús a TrashCity-n. Elég frissen regisztrált profil, és csak az ernyőkés videók alá jött bevédeni a mangalica seggét, és minket szurkálni, nagyon hasonló stílusban, amit az incel zsírdisznó akkor próbált csinálni, amikor álnéven kommentelt, s amikor kiderült, jött a fröcsögés egyből.
Vagy szimplán egy retardált, aki csak a pisi-kaki trashre ugrik meg a balhékra, nem az amúgy picit magasabb szintű dolgokra. Nem tudni, de én személy szerint ghostolom, felesleges vitatkozni egy szint alatt. Vagy magával ernővel és felszopóival.

Ja, és megint felült a baitre az idiótája:

Vagy szimplán egy retardált, aki csak a pisi-kaki trashre ugrik meg a balhékra, nem az amúgy picit magasabb szintű dolgokra. Nem tudni, de én személy szerint ghostolom, felesleges vitatkozni egy szint alatt. Vagy magával ernővel és felszopóival.

- leveltaros
Ez melyik video alatt van?snecologushallgato wrote: ↑19 Apr 2024, 07:02 Nekem ez a sodivedo user gyanús a TrashCity-n. Elég frissen regisztrált profil, és csak az ernyőkés videók alá jött bevédeni a mangalica seggét, és minket szurkálni, nagyon hasonló stílusban, amit az incel zsírdisznó akkor próbált csinálni, amikor álnéven kommentelt, s amikor kiderült, jött a fröcsögés egyből.
Vagy szimplán egy retardált, aki csak a pisi-kaki trashre ugrik meg a balhékra, nem az amúgy picit magasabb szintű dolgokra. Nem tudni, de én személy szerint ghostolom, felesleges vitatkozni egy szint alatt. Vagy magával ernővel és felszopóival.![]()
![]()
![]()

Mondjuk azert ez se semmi egy szimpla Legyen On is milliomos referenciara.

- Intel_stock_cooler
Egyre jobban nyitogatja a bicskát a stílusa. A királyi többes pedig elmezavar.leveltaros wrote: ↑19 Apr 2024, 08:39Ez melyik video alatt van?snecologushallgato wrote: ↑19 Apr 2024, 07:02 Nekem ez a sodivedo user gyanús a TrashCity-n. Elég frissen regisztrált profil, és csak az ernyőkés videók alá jött bevédeni a mangalica seggét, és minket szurkálni, nagyon hasonló stílusban, amit az incel zsírdisznó akkor próbált csinálni, amikor álnéven kommentelt, s amikor kiderült, jött a fröcsögés egyből.
Vagy szimplán egy retardált, aki csak a pisi-kaki trashre ugrik meg a balhékra, nem az amúgy picit magasabb szintű dolgokra. Nem tudni, de én személy szerint ghostolom, felesleges vitatkozni egy szint alatt. Vagy magával ernővel és felszopóival.![]()
![]()
![]()
![]()
- namivanernoke
Most már 8-14 évesek? Előbb még 8-13 évesekről volt szóleveltaros wrote: ↑19 Apr 2024, 08:39Ez melyik video alatt van?snecologushallgato wrote: ↑19 Apr 2024, 07:02 Nekem ez a sodivedo user gyanús a TrashCity-n. Elég frissen regisztrált profil, és csak az ernyőkés videók alá jött bevédeni a mangalica seggét, és minket szurkálni, nagyon hasonló stílusban, amit az incel zsírdisznó akkor próbált csinálni, amikor álnéven kommentelt, s amikor kiderült, jött a fröcsögés egyből.
![]()
![]()
![]()

Nagyon el van tévedve a dagadék, de viccesek ezek a tévképzetek ...
Persze a baitre mindig felül, de ez a jó, szépen húzza csak magát, utána megint jön a visítás ... és a vége úgyis mindig egy jó kis prémium-gyűlölködés

"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
- namivanernoke
ernőkéék nem tettek semmi rosszat, ernőkéék a hómoffiszért és a reklámmentes számítógépekért dolgoznak ...Intel_stock_cooler wrote: ↑19 Apr 2024, 09:10Egyre jobban nyitogatja a bicskát a stílusa. A királyi többes pedig elmezavar.leveltaros wrote: ↑19 Apr 2024, 08:39Ez melyik video alatt van?snecologushallgato wrote: ↑19 Apr 2024, 07:02 Nekem ez a sodivedo user gyanús a TrashCity-n. Elég frissen regisztrált profil, és csak az ernyőkés videók alá jött bevédeni a mangalica seggét, és minket szurkálni, nagyon hasonló stílusban, amit az incel zsírdisznó akkor próbált csinálni, amikor álnéven kommentelt, s amikor kiderült, jött a fröcsögés egyből.
![]()
![]()
![]()
ernőkééket folyton csak kínozzák a bűnöző, drogos, görcsöt kapott trollok ...

ernőkééknek kéne egy szép kipárnázott szoba, meg egy kényszerzubbony.
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Arra már én is gyanakodtam, hogy egy új TC fiókot hozott létre a zsírfejű. A régibe már elég rég jelentkezett be de úgysem bírja ki hogy ne reagáljon.
Tök kár, hogy nem lehet megnézni az összes kommentet egy TC usernek. Jobban látni az aktivitást.
Tök kár, hogy nem lehet megnézni az összes kommentet egy TC usernek. Jobban látni az aktivitást.
- leveltaros
A stilus nem annyira volt hajasbres, inkabb valamelyik felszopoja kommentelhetett.
- namivanernoke
Olyanjai is vannak?leveltaros wrote: ↑19 Apr 2024, 14:37A stilus nem annyira volt hajasbres, inkabb valamelyik felszopoja kommentelhetett.

Amúgy tényleg különbözik kicsit a stílusa a kommenteknek. Dagadt nagyobb erővel rohan általában a faszerdőbe, nem finomkodva ...