Ez a legújabb macskás videó alatt van. Egyelőre nem tudtam átrakni TC-re, majd pls. tegyétek át légyszi.
Én vagyok az egyik ezek szerint a 12-ből.
- Nem vagyok tizenéves
- Nem vagyok semmilyen szekta tagja
- Nem akarlak kínozni
Egyszerűen szar a tartalom, nem tetszik, ment a dislike. Ezerszer ki lett fejtve, hogy miért szar....De báncccccsák ernőkét, a kormánynak kellene lassan megvédenie. Kibaszott manchild.
Ez a legújabb macskás videó alatt van. Egyelőre nem tudtam átrakni TC-re, majd pls. tegyétek át légyszi.
Én vagyok az egyik ezek szerint a 12-ből.
- Nem vagyok tizenéves
- Nem vagyok semmilyen szekta tagja
- Nem akarlak kínozni
Egyszerűen szar a tartalom, nem tetszik, ment a dislike. Ezerszer ki lett fejtve, hogy miért szar....De báncccccsák ernőkét, a kormánynak kellene lassan megvédenie. Kibaszott manchild.
Te bunozo, drogos, gorcsot kapott allat!
Hat hogy mereszeled dislikeolni a rofi cicas videojat?
Amugy ernokenek total elmentek otthonrol, es egyre durvabb tevkepzetei vannak ...
De erdekes modon csak a sajat kis safe spaceben nagy legeny, ha egyszer rendesen felkerdeznek szerintem fulet-farkat behuzva elkullogna. (vagy jonne a szokasos loop, ha kifogyna az ervekbol /vannak ervei egyaltalan? /)
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
Nezd mar ki beszel tizenevesek priuszarol! Pont az, aki diakot juttatott olyan szituacioba, hogy egy jo ideig munkat sem kell vallalnia! Nagyon megy a projektalas! Nalad is porog az autipajzs, rofi?
snecologushallgato wrote: ↑18 Apr 2024, 09:41Röfinél elmentek otthonról teljesen
Átlátunk nyilván a szitán, hogy csak a nézett órák felverése a célja az ilyen macskás, álcukiskodó videóknak. Zsírfejű.
Akkor röhögtem volna, ha megtudta volna csinálni hogy mind a négy opció felvillanjon zölden, mint jó válasz.
De ehhez sem volt tehetsége. Ezt is elkúrtad Ernő!
IgazságPirula wrote: ↑18 Apr 2024, 15:03
Akkor röhögtem volna, ha megtudta volna csinálni hogy mind a négy opció felvillanjon zölden, mint jó válasz.
De ehhez sem volt tehetsége. Ezt is elkúrtad Ernő!
Elég tapasztaltnak tartom magam a magyar családok kínzásában, de sose jutott eszembe, hogy elég lett volna pár dislike is hozzá. Én meg itt töröm magam a hozzászólásokkal, meg TC videó kommentekkel. Persze azóta letiltotta hájas a dislike-ot, szóval egyel kevesebb lehetőség maradt a kínzásra
Elég tapasztaltnak tartom magam a magyar családok kínzásában, de sose jutott eszembe, hogy elég lett volna pár dislike is hozzá. Én meg itt töröm magam a hozzászólásokkal, meg TC videó kommentekkel. Persze azóta letiltotta hájas a dislike-ot, szóval egyel kevesebb lehetőség maradt a kínzásra