[General] Apa,éhes a hasam

szotyo

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by szotyo »

wurmjude wrote: 07 Apr 2024, 14:40
Youtuberek Petíció wrote: 07 Apr 2024, 14:25
wurmjude wrote: 07 Apr 2024, 10:51 Image

Ernőke, mivel visszatartod a kommenteket, itt reagálok. Milyen több éves tesztelés, milyen biztonsági követelmények?? Elég megnézni az új “programozós” videóidat, hogy az ember lássa, hogy továbbra sincs közöd a szoftverfejlesztéshez. A hozzáértők, akik ténylegesen ebből élnek, a fejüket fogják, hogy hogy lehet ennyi baromságot összehordani. Nem is akarsz érteni hozzá, lusta vagy utánanézni annak, hogy mi miért történik (a híres foreach, hibára futáskor felugró C# kód, stb), konzekvensen helytelenül nevezel dolgokat, és ráfogod, hogy ez a “szleng”. Rengetegszer kijavítottunk TC-n normális hangnemben, te meg ahelyett, hogy megköszönted volna, odajöttél lepontozni, meg fröcsögni, mint egy sértődött óvodás. Elégtelen és piacképtelen a tudásod, de mellé hatalmas arc is társul. A helyzet az, hogy téged 5 perc alatt kivágnának egy szakmai állásinterjúról, bár valószínűleg el sem jutnál addig, mert a CV-det első blikkre kukáznák releváns szakmai tapasztalat hiányában.
Adok még mellé képet,hogy mit reagált
Image

Image
Azt lehet tudni, hogy mi volt ez a devonos ügy, esetleg videó van róla?

A Win11 2db ezeket kikerülő regkulcsával konkrétan tele volt a net, ha erre gondol, bár nekem az egész megfogalmazása csapongó és zavaros.
https://trashcity.net/video/7171/hsp-vs ... j%C3%A9tek
SzupErnő a magyarok megmentője...
Youtuberek Petíció

Post by Youtuberek Petíció »

wurmjude wrote: 07 Apr 2024, 14:40
Youtuberek Petíció wrote: 07 Apr 2024, 14:25
wurmjude wrote: 07 Apr 2024, 10:51 Image

Ernőke, mivel visszatartod a kommenteket, itt reagálok. Milyen több éves tesztelés, milyen biztonsági követelmények?? Elég megnézni az új “programozós” videóidat, hogy az ember lássa, hogy továbbra sincs közöd a szoftverfejlesztéshez. A hozzáértők, akik ténylegesen ebből élnek, a fejüket fogják, hogy hogy lehet ennyi baromságot összehordani. Nem is akarsz érteni hozzá, lusta vagy utánanézni annak, hogy mi miért történik (a híres foreach, hibára futáskor felugró C# kód, stb), konzekvensen helytelenül nevezel dolgokat, és ráfogod, hogy ez a “szleng”. Rengetegszer kijavítottunk TC-n normális hangnemben, te meg ahelyett, hogy megköszönted volna, odajöttél lepontozni, meg fröcsögni, mint egy sértődött óvodás. Elégtelen és piacképtelen a tudásod, de mellé hatalmas arc is társul. A helyzet az, hogy téged 5 perc alatt kivágnának egy szakmai állásinterjúról, bár valószínűleg el sem jutnál addig, mert a CV-det első blikkre kukáznák releváns szakmai tapasztalat hiányában.
Adok még mellé képet,hogy mit reagált
Image

Image
Azt lehet tudni, hogy mi volt ez a devonos ügy, esetleg videó van róla?

A Win11 2db ezeket kikerülő regkulcsával konkrétan tele volt a net, ha erre gondol, bár nekem az egész megfogalmazása csapongó és zavaros.
Ennyit írt Devon
Aki lemaradt volna: Próbálta rám erőltetni a használhatatlanságig editelt UI-al rendelkező Windows verzióját, aminek a saját szerverről tolja a frisítéseket, Modolt Windows ISO-t árult, vissza utasítottam. Aztán az egyik videóban elkezdett sírni és gúnyolni, volt admin Máté berágott és elküldte az anyjába emberünket, meg megkérdezte mennyire legális a fent leírt témakör. Végül leszedte a tartalmat emberünk, majd most visszatért.
Youtuberek Petíció

Post by Youtuberek Petíció »

Na még vegetás utolsó mondata

Image
wurmjude

Post by wurmjude »

Youtuberek Petíció wrote: 07 Apr 2024, 15:59 Na még vegetás utolsó mondata

Image
Megnézném azt a titkosítást. Szerintem inkább obfuszkációra gondol, így sem lesz semmivel bonyolultabb visszafejteni, ismerve a TextBox2, Label23 jellegű elnevezéseit, amik alapból semmitmondóak (ezért normális cégnél nyakon vágnák code review-n, következő alkalommal pedig repülne). Fejlettebb obfuszkátorok képesek a stringeket is scramble-zni, de a visszaalakító függvény ugyanúgy ott van a kódban, tehát mintha a lábtörlő alá raknák a kulcsot. Ugyanezen mintára persze lehet a binárist is titkosítani, ilyet is láttam már, a visszafejtés bonyolultsága/időtartama csak attól függ, mennyire dugják el a decrypter rutint. Évekig foglalkoztam ilyesmivel multinál, Android appokkal. Ernő gondolom talált valami törhetetlennek hitt megoldást a neten, és most erre veri a mellét, de hogy az mit csinál, és hogyan működik, arról szokás szerint lövése nincs.

Edit: miért szajkózza egyfolytában azt, hogy átírtuk a kódját? Full érintetlen minden fájl a Phoenix iso-ban, meg az Endencióban is. Egy MS SQL és egy web szerverrel életre lehet kelteni az egészet, mindenféle módosítás nélkül. Azok az idegen szövegek, amik néhány labelen megjelennek, mind szerver oldalról jönnek.
leveltaros

Post by leveltaros »

Youtuberek Petíció wrote: 07 Apr 2024, 15:59 Na még vegetás utolsó mondata

Image
Erno, amig te vered a faszod a titkositasra meg kurva anyjara, en dolgozok azon, hogy legyen egy sajat AS-em normalis routeokkal, peerekkel.
Ezt a rokaos kokanyolast meg be kene fejezni, mert veletlen valaki lesz olyan, hogy bealdozza az adatait, amivel ha visszaelsz, akkor faszulni fogsz! :)
FasztErnőSzámára

Post by FasztErnőSzámára »

Sok lesz má ernő....

Image
snecologushallgato

Post by snecologushallgato »

Ki korán kel, Hájasdisznó informatika videót lel. TrashCity validálás után elérhető is lesz, de elárulhatom, hogy nyafogás lesz benne és nárcisztikus sipákolás.

Ernő, alkalmatlan vagy a pályára, engedd el ezt az IT témát.
PisiKaki

Post by PisiKaki »

Na mivan kakimanó Ernő?
-Veszed a subokat. Azaz a trollokon kívül SENKI nem néz!
-Ha senki nem néz, az azt jelenti, hogy senkinek nem is fog kelleni a Fox programod.
-Költöd nem valós subokra a pénzt ember!!!! PÉNZT költesz azért, hogy kozmetikázd a számokat. HÜLYE VAGY? Egy óvódás van ilyen szinten.

Elhiszem, hogy neked sok idő és energia egy ilyen szoftvert lefejleszteni. Időt, pénzt költesz egy olyan dologra ami elkésett olyan 22 évvel.
Ernő jóbol mondom. Értsd már meg hogy ez egy olyan dolog ami sosem fog megtérülni! Főleg, ha halmozod a kamu subos csatornákat.
Álmokat kergetsz amik nem teljesülnek be.

Nem is értem mi a faszomnak írom. 2020 óta szerintem mindenki ezt próbálja veled megértetni.

konrad_zoltan

Post by konrad_zoltan »

Image

kezdek kibaszottul rosszul lenni már ettől a többeszámtól

EGYEDÜL VAGYUNK ERNŐ.

TE MEG ÉN.
MEG A NÉZŐK
wurmjude

Post by wurmjude »

konrad_zoltan wrote: 08 Apr 2024, 11:48 Image

kezdek kibaszottul rosszul lenni már ettől a többeszámtól

EGYEDÜL VAGYUNK ERNŐ.

TE MEG ÉN.
MEG A NÉZŐK
12 percnél járok az új videóban. Azt mondja, hogy hardveresen van titkosítva a program (?), és IT biztonsági szakértők is vannak a csapatban, akik banki rendszereken is dolgoznak.

Ernő, ha csak egyetlen szakmabelit is ismernél, hangsúlyozom, nem a “csapatod” tagja lenne, csak egy ismerős, akkor az sírva könyörögne, hogy hagyd abba ezt a szart, és csinálj inkább valami értelmeset, amihez mondjuk értesz is.
Post Reply