[General] Apa,éhes a hasam

hsp_niki

Re: Apa,éhes a hasam

Post by hsp_niki »

A bőnyi Foxcum rém wrote: 06 Mar 2024, 15:20
leveltaros wrote: 06 Mar 2024, 15:08
A bőnyi Foxcum rém wrote: 06 Mar 2024, 15:05

Össze sem lehet hasonlítani Ernőt azzal a nyomorrékkal, de ezt elérni tényleg teljesítmény. Szerintem amúgy ha meglátja az ernoke wiki-t, ki sem bírja. Én még ilyen embert nem láttam geci. :D És ha megnézitek mindent így él meg, nőket, Nyilast, trollokat, kritikát, mindent. Faternek nem lehet egyszerű.
Az oreg szerepelt a Kisalfold egyik cikkeben is.
KanameChidori wrote: 06 Mar 2024, 15:04 Legalább korhű ez a fórum az Ernő rögeszméjéhez, a 2000-es évek eleje felidézéséhez. :P
Remélem Vezérigazgató úr Ernő is hamarosan felfedezi magának ezt a kánaánt!
Ezt meg valamennyire azert frissitgetik neha napjan Erno szarjaval ellentetben. :P
Az öreg nagyon pengének tűnik. Ránézésre azt mondom, hogy jó pozíciójú ember volt mindig, Ernő pedig a jólét miatt egyre távolabb esett a fájától és ilyen lett. Mindig elnyomták. Csak gondoljatok a régi sztorikra, mikor pénzelte a csaja bandáját gimiben, az meg annyiba se nézte csórit hogy eladta két doboz cigiért a telefont amit Ernőtől kapott.
Falusi gazda, vadásztársaság, ezek általában tényleg jó poziban vannak. A drága kisfia valamelyik videójában elmondta, hogy a szülei tartották el egy ideig, ha nem a mai napig. Erről a csajbanda eltartásos, cigis sztorilól van valami fellelhető emlék?
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
leveltaros

Post by leveltaros »

A bőnyi Foxcum rém wrote: 06 Mar 2024, 15:05

Össze sem lehet hasonlítani Ernőt azzal a nyomorrékkal, de ezt elérni tényleg teljesítmény. Szerintem amúgy ha meglátja az ernoke wiki-t, ki sem bírja. Én még ilyen embert nem láttam geci. :D És ha megnézitek mindent így él meg, nőket, Nyilast, trollokat, kritikát, mindent. Faternek nem lehet egyszerű.
KanameChidori wrote: 06 Mar 2024, 15:04 Legalább korhű ez a fórum az Ernő rögeszméjéhez, a 2000-es évek eleje felidézéséhez. :P
Remélem Vezérigazgató úr Ernő is hamarosan felfedezi magának ezt a kánaánt!
Ezt meg valamennyire azert frissitgetik neha napjan Erno szarjaval ellentetben. :P
Az öreg nagyon pengének tűnik. Ránézésre azt mondom, hogy jó pozíciójú ember volt mindig, Ernő pedig a jólét miatt egyre távolabb esett a fájától és ilyen lett. Mindig elnyomták. Csak gondoljatok a régi sztorikra, mikor pénzelte a csaja bandáját gimiben, az meg annyiba se nézte csórit hogy eladta két doboz cigiért a telefont amit Ernőtől kapott.
Peerszeeeeeeee. :D
Ne felejtsuk azert el, hogy az oreg penzelte a fianak az agymeneset mar 2008 kornyeken is, lsd. az elfeledett csaladi weboldalt.
KanameChidori wrote: 06 Mar 2024, 15:13 Ha valaki tud valamit Ernő "létező intelligencia kvóciens szintjéről" szóló cikkről, ami a Kisalföld újságban jelent meg, az ne tartsa magában. Én felkutattam a digitális archívumot utána, de csak a nem létező érettségijéről szereztem tudomást. :(
Image
Google csak az oreget hozza ki. :D
A bőnyi Foxcum rém

Post by A bőnyi Foxcum rém »

hsp_niki wrote: 06 Mar 2024, 15:27

Falusi gazda, vadásztársaság, ezek általában tényleg jó poziban vannak. A drága kisfia valamelyik videójában elmondta, hogy a szülei tartották el egy ideig, ha nem a mai napig. Erről a csajbanda eltartásos, cigis sztorilól van valami fellelhető emlék?
Viszonylag későn került fel ez a rész, nem tudom honnan túrták elő.
https://trashcity.net/video/6760/hsp-a- ... feln%C5%91

1:09:00 körül van ez a sztori. 15 évvel később sem sikerült levonni a konzekvenciát, hogy mi történt akkor. A térdre esős rész szerintem élete egyik legmegalázóbb pillanata lehetett, de nem vágja.
FasztErnőSzámára

Post by FasztErnőSzámára »

Image
Image

ernő. Hogyan eshetsz évi 300 milliótól ilyen távol? Te balek :lol:
hsp_niki

Post by hsp_niki »

A ház tulajdoni lapja is érdekes lehet, de naplózza a lekéréseket a földhivatal :D
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
leveltaros

Post by leveltaros »

hsp_niki wrote: 06 Mar 2024, 15:57 A ház tulajdoni lapja is érdekes lehet, de naplózza a lekéréseket a földhivatal :D
Mar megvan a tulajdoni lap, ezen nem kell aggodni. Idovel ki fog kerulni. ;)
Van az ingatlanon 6,5 millio forint jelzalog az Erstetol meg emiatt elidgenitesi es terhelesi tilalom.
2015 decembereben kerult Andi nevere a haz, 2016 marciusaban lett jelzalog felveve.
KanameChidori

Post by KanameChidori »

FasztErnőSzámára wrote: 06 Mar 2024, 15:47 Image
Image

Remélem Ernő erről csinál egy tisztázós lájvot, de akkor már kösse egybe egy reakció lájvval is a Hájasbré Tanszék meglátogatásával együtt.
EZ MÁR BŰNCSELEKMÉNY, TE BUZI!
Pipi

Post by Pipi »

Gondoltátok volna, hogy egy ilyen értelmes fejű fiatalemberből nem lesz milliomos programozó?
Image
leveltaros

Post by leveltaros »

KanameChidori wrote: 06 Mar 2024, 15:58
FasztErnőSzámára wrote: 06 Mar 2024, 15:47 Image
Image

Remélem Ernő erről csinál egy tisztázós lájvot, de akkor már kösse egybe egy reakció lájvval is a Hájasbré Tanszék meglátogatásával együtt.
Ide nem tisztazos, hanem gyulolkodos elolajv kell! :D
leveltaros

Post by leveltaros »

Pipi wrote: 06 Mar 2024, 16:06 Gondoltátok volna, hogy egy ilyen értelmes fejű fiatalemberből nem lesz milliomos programozó?
Image
A myVIP profilja vajon letezik meg? Van oda fiokom ezeregy esztendovel ezelottrol, hatha megtalalom. :D
Post Reply