Falusi gazda, vadásztársaság, ezek általában tényleg jó poziban vannak. A drága kisfia valamelyik videójában elmondta, hogy a szülei tartották el egy ideig, ha nem a mai napig. Erről a csajbanda eltartásos, cigis sztorilól van valami fellelhető emlék?A bőnyi Foxcum rém wrote: ↑06 Mar 2024, 15:20Az öreg nagyon pengének tűnik. Ránézésre azt mondom, hogy jó pozíciójú ember volt mindig, Ernő pedig a jólét miatt egyre távolabb esett a fájától és ilyen lett. Mindig elnyomták. Csak gondoljatok a régi sztorikra, mikor pénzelte a csaja bandáját gimiben, az meg annyiba se nézte csórit hogy eladta két doboz cigiért a telefont amit Ernőtől kapott.leveltaros wrote: ↑06 Mar 2024, 15:08Az oreg szerepelt a Kisalfold egyik cikkeben is.A bőnyi Foxcum rém wrote: ↑06 Mar 2024, 15:05
Össze sem lehet hasonlítani Ernőt azzal a nyomorrékkal, de ezt elérni tényleg teljesítmény. Szerintem amúgy ha meglátja az ernoke wiki-t, ki sem bírja. Én még ilyen embert nem láttam geci.És ha megnézitek mindent így él meg, nőket, Nyilast, trollokat, kritikát, mindent. Faternek nem lehet egyszerű.
Ezt meg valamennyire azert frissitgetik neha napjan Erno szarjaval ellentetben.KanameChidori wrote: ↑06 Mar 2024, 15:04 Legalább korhű ez a fórum az Ernő rögeszméjéhez, a 2000-es évek eleje felidézéséhez.![]()
Remélem Vezérigazgató úr Ernő is hamarosan felfedezi magának ezt a kánaánt!![]()
[General] Apa,éhes a hasam
Re: Apa,éhes a hasam
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
- leveltaros
Peerszeeeeeeee.A bőnyi Foxcum rém wrote: ↑06 Mar 2024, 15:20Az öreg nagyon pengének tűnik. Ránézésre azt mondom, hogy jó pozíciójú ember volt mindig, Ernő pedig a jólét miatt egyre távolabb esett a fájától és ilyen lett. Mindig elnyomták. Csak gondoljatok a régi sztorikra, mikor pénzelte a csaja bandáját gimiben, az meg annyiba se nézte csórit hogy eladta két doboz cigiért a telefont amit Ernőtől kapott.leveltaros wrote: ↑06 Mar 2024, 15:08Az oreg szerepelt a Kisalfold egyik cikkeben is.A bőnyi Foxcum rém wrote: ↑06 Mar 2024, 15:05
Össze sem lehet hasonlítani Ernőt azzal a nyomorrékkal, de ezt elérni tényleg teljesítmény. Szerintem amúgy ha meglátja az ernoke wiki-t, ki sem bírja. Én még ilyen embert nem láttam geci.És ha megnézitek mindent így él meg, nőket, Nyilast, trollokat, kritikát, mindent. Faternek nem lehet egyszerű.
Ezt meg valamennyire azert frissitgetik neha napjan Erno szarjaval ellentetben.KanameChidori wrote: ↑06 Mar 2024, 15:04 Legalább korhű ez a fórum az Ernő rögeszméjéhez, a 2000-es évek eleje felidézéséhez.![]()
Remélem Vezérigazgató úr Ernő is hamarosan felfedezi magának ezt a kánaánt!![]()

Ne felejtsuk azert el, hogy az oreg penzelte a fianak az agymeneset mar 2008 kornyeken is, lsd. az elfeledett csaladi weboldalt.
KanameChidori wrote: ↑06 Mar 2024, 15:13 Ha valaki tud valamit Ernő "létező intelligencia kvóciens szintjéről" szóló cikkről, ami a Kisalföld újságban jelent meg, az ne tartsa magában. Én felkutattam a digitális archívumot utána, de csak a nem létező érettségijéről szereztem tudomást.![]()

Google csak az oreget hozza ki.

- A bőnyi Foxcum rém
Viszonylag későn került fel ez a rész, nem tudom honnan túrták elő.hsp_niki wrote: ↑06 Mar 2024, 15:27Falusi gazda, vadásztársaság, ezek általában tényleg jó poziban vannak. A drága kisfia valamelyik videójában elmondta, hogy a szülei tartották el egy ideig, ha nem a mai napig. Erről a csajbanda eltartásos, cigis sztorilól van valami fellelhető emlék?A bőnyi Foxcum rém wrote: ↑06 Mar 2024, 15:20Az öreg nagyon pengének tűnik. Ránézésre azt mondom, hogy jó pozíciójú ember volt mindig, Ernő pedig a jólét miatt egyre távolabb esett a fájától és ilyen lett. Mindig elnyomták. Csak gondoljatok a régi sztorikra, mikor pénzelte a csaja bandáját gimiben, az meg annyiba se nézte csórit hogy eladta két doboz cigiért a telefont amit Ernőtől kapott.leveltaros wrote: ↑06 Mar 2024, 15:08
Az oreg szerepelt a Kisalfold egyik cikkeben is.
Ezt meg valamennyire azert frissitgetik neha napjan Erno szarjaval ellentetben.![]()
https://trashcity.net/video/6760/hsp-a- ... feln%C5%91
1:09:00 körül van ez a sztori. 15 évvel később sem sikerült levonni a konzekvenciát, hogy mi történt akkor. A térdre esős rész szerintem élete egyik legmegalázóbb pillanata lehetett, de nem vágja.
- FasztErnőSzámára

ernő. Hogyan eshetsz évi 300 milliótól ilyen távol? Te balek

A ház tulajdoni lapja is érdekes lehet, de naplózza a lekéréseket a földhivatal 

Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
- leveltaros
Mar megvan a tulajdoni lap, ezen nem kell aggodni. Idovel ki fog kerulni.

Van az ingatlanon 6,5 millio forint jelzalog az Erstetol meg emiatt elidgenitesi es terhelesi tilalom.
2015 decembereben kerult Andi nevere a haz, 2016 marciusaban lett jelzalog felveve.
- KanameChidori
Remélem Ernő erről csinál egy tisztázós lájvot, de akkor már kösse egybe egy reakció lájvval is a Hájasbré Tanszék meglátogatásával együtt.FasztErnőSzámára wrote: ↑06 Mar 2024, 15:47
ernő. Hogyan eshetsz évi 300 milliótól ilyen távol? Te balek![]()
EZ MÁR BŰNCSELEKMÉNY, TE BUZI!
Gondoltátok volna, hogy egy ilyen értelmes fejű fiatalemberből nem lesz milliomos programozó?

- leveltaros
Ide nem tisztazos, hanem gyulolkodos elolajv kell!KanameChidori wrote: ↑06 Mar 2024, 15:58Remélem Ernő erről csinál egy tisztázós lájvot, de akkor már kösse egybe egy reakció lájvval is a Hájasbré Tanszék meglátogatásával együtt.FasztErnőSzámára wrote: ↑06 Mar 2024, 15:47
ernő. Hogyan eshetsz évi 300 milliótól ilyen távol? Te balek![]()

- leveltaros
A myVIP profilja vajon letezik meg? Van oda fiokom ezeregy esztendovel ezelottrol, hatha megtalalom.