keresztnev kisebbitokezpzovel org domainek forumai korat eljuk. Uj hungarikum. Megyek be is jegyzem a sajatomat, nehogy....Éhes_A_Hasam wrote: ↑27 Mar 2024, 19:29Így piszony! Porondra dagadt geci! Röhögni akarok a visongáson amit produkálsz Bőny, Hungary környékén te szhar.namivanernoke wrote: ↑27 Mar 2024, 18:55Jaja, lődd fel az őrjöngős lájvot, dagadék!leveltaros wrote: ↑27 Mar 2024, 18:30 Boldog husvetot meg miegymast Erno!
Gyere a kommenthaverokhoz sirni, mi tart karokkal varunk! <3![]()
Férfihangú Andi mit szól a faszerdőkhöz kucu? Az ugye megvan, hogy ha a trollszok unatkozni kezdenek akkor Andi (mindegy)-t is bevonják a játékba? Ja, és most a Snecolológia Tanszéken is kisebb uborka szezon van.
[General] ernő actually feljelentett egy kibaszott email miatt
Re: [General] ernő actually feljelentett egy kibaszott email miatt
Éhes_A_Hasam wrote: ↑27 Mar 2024, 15:33Drógoztam meg kínoztam infojmarikusokat na.hsp_niki wrote: ↑27 Mar 2024, 13:12Ezt csak így bedobod ide semmi infó nélkül?Éhes_A_Hasam wrote: ↑27 Mar 2024, 06:03
Apropó! Ernőke! Mivel tudom, hogy itt baszod a hód kurva anyádat, inkább gyere meséld el a kommenthaveroknak milyen volt gyámügy látogatása tegnap....Ember, álló fasszal várjuk a részleteket.
Szóval, evidenciákat nem tudok és nem is akarnék mutatni (jegyzőkönyv, határozat, apámfasza, bármi), de egy GYMS megyei kormányhivatalnál dolgozó kollégával beszélgettünk Ernőkéről (ő is troll, csak read onlyba) és javasolta, hogy a gyerekkel való együttélését ennek a fasznak gyámügyi vonalra tereljem. Megírtam amit kellett, csatoltam a bizonyítékokat és ahogy értesültem megcsinálták a helyszíni környezettanulmányt még húsvét előtt.
Megjegyzem erről előre értesítik az ügyfelet, szóval ez a buzi tudott róla. BTW ide van bejelentve a gyerek is idi tartózkodásra, azért GYMS KH az illetékes.
Az eredményről nem tudok még semmit, bár valszeg ha valami lesz akkor arról majd úgy sem bír kussolni a dagadék.
Emellett van még 2-3 faszerdő telepítve amik hamarosan szárba szökkennek annyit teaserként, hogy az egyik Szolnokhoz köthető és nagyon fog fájni az incel gecinek ha tovább megy.
Mondtam neked dagadék, hogy minden pimaszkodásodat büntetni fogom. Felhívtalak, segíteni akartam, de te nagyképűen elkezdtél loopolni. Akkor egyed a csirkés paradicsomlevest amit főztél te fasz.
Na, magyar családok tönkretétele csá!
Erről van valami új infó?
- IgazságPirula
Na, szappanért már lehajoltál?
-
Tejfel már a börtönben van? Én még nem láttam a híradóban. Aztán nyilas és az egész tresvúd bűnbanda?

/OFF Ma ment ki a rendőrségtől a szolgáltatóknak egy megkeresés, hogy 2017 óta látta-e 2 MAC címet a hálózaton. Szóval nem igazán kapkodják el.
- leveltaros
Ebben az a vicc, hogy csak 365 naptari napig kell tarolni barmi ilyesmi logot. Szoval bukta.LangyosKefir wrote: ↑25 Apr 2024, 17:53
Tejfel már a börtönben van? Én még nem láttam a híradóban. Aztán nyilas és az egész tresvúd bűnbanda?![]()
/OFF Ma ment ki a rendőrségtől a szolgáltatóknak egy megkeresés, hogy 2017 óta látta-e 2 MAC címet a hálózaton. Szóval nem igazán kapkodják el.

Plusz mi van akkor, ha VPN mogul vagyok 0/24?
Milyen MAC cimet akar keresni?
-
https://ibb.co/wsW0RTHleveltaros wrote: ↑25 Apr 2024, 18:03Ebben az a vicc, hogy csak 365 naptari napig kell tarolni barmi ilyesmi logot. Szoval bukta.LangyosKefir wrote: ↑25 Apr 2024, 17:53
Tejfel már a börtönben van? Én még nem láttam a híradóban. Aztán nyilas és az egész tresvúd bűnbanda?![]()
- IgazságPirula
Ez milyen *lopás ügyet* tartalmaz?LangyosKefir wrote: ↑25 Apr 2024, 18:23https://ibb.co/wsW0RTHleveltaros wrote: ↑25 Apr 2024, 18:03Ebben az a vicc, hogy csak 365 naptari napig kell tarolni barmi ilyesmi logot. Szoval bukta.LangyosKefir wrote: ↑25 Apr 2024, 17:53
Vagy én vagyok hülye?
- leveltaros
Fasz tudja, de a kepen van eleg info, hogy enterprise hardver legyen. Tehat ez valamelyik Datacenter lesz.IgazságPirula wrote: ↑25 Apr 2024, 18:28Ez milyen *lopás ügyet* tartalmaz?LangyosKefir wrote: ↑25 Apr 2024, 18:23https://ibb.co/wsW0RTHleveltaros wrote: ↑25 Apr 2024, 18:03
Ebben az a vicc, hogy csak 365 naptari napig kell tarolni barmi ilyesmi logot. Szoval bukta.
Vagy én vagyok hülye?

A MAC OUI-ja egy ICP Electronics nevu ceget hoz ki.
-
Igen, és 2 egymás utáni MAC. Az valami több portos hálózati eszköz vagy szerver.leveltaros wrote: ↑25 Apr 2024, 18:32Fasz tudja, de a kepen van eleg info, hogy enterprise hardver legyen. Tehat ez valamelyik Datacenter lesz.
A MAC OUI-ja egy ICP Electronics nevu ceget hoz ki.
Az "ICP Electronics" nekem nem mond semmit.
-
Foggalmam nincs. Ennyit kaptunk. A kitakart adatok semmit sem segítenek.IgazságPirula wrote: ↑25 Apr 2024, 18:28Ez milyen *lopás ügyet* tartalmaz?LangyosKefir wrote: ↑25 Apr 2024, 18:23https://ibb.co/wsW0RTHleveltaros wrote: ↑25 Apr 2024, 18:03
Ebben az a vicc, hogy csak 365 naptari napig kell tarolni barmi ilyesmi logot. Szoval bukta.
Vagy én vagyok hülye?
Csak pont ma jött és mondom perzentálja, hogy mennyire gyorsan tolják le ezeket az eljárásokat.