[General] Apa,éhes a hasam

vegetas_sib

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by vegetas_sib »

2h_2h wrote: 07 Nov 2024, 20:49 Hát itt a baj " janika "
Ez miatt nem megyek bele beszélgetésekbe.
Örülök hogy a vâlaszadâsom elôtt te már mindent is eldõntôttèl, akkor rajtad a sor, hogy te mint okos felbûjtô, avagy ahogy itt neveznek: nyâvogò kókànymester, vàlaszolj is helyettem, hamâr a bevezetêst magadtòl megîrtad!
A kommentelônek: Làtod. Ezek utàn ki lenne aki bàrmire is vàlaszolni akar?
" janika " neked meg még annyit, hogy az irígység helyett egyèl almát. Ãllitolag jò rà.
Nyilvàn bot meg megvett, ebbôl ugyse fogysz ki.
Jelenthesd ahányszor akarod.. még szerencse hogy a google - nèl nâlad okosabb emberek vannak, akik ellenôrzik a forrâsokat, ès a valòdisàgot. Szòval vegtelenul sajnalom, hogy a tolem lenyult otletek, meg az altalam mar selejtezett dolgok nem nagyon profitalnak neked, igy marad a nyers mocskolas, meg a beteges baratnovedelembol eskudott bosszuhadjaratod. Naladnal mocskosabb ember nem kell erre a foldre az biztos. Kar, hogy egy ilyenre ment el a kajaszunetem...
Na mindegy, kakaska a szemetdomb tetejen, tied lett a porond. Majd te valaszolsz, hejtallsz, mert ameddig te itt vagy, en befejeztem ezt a forumosdit. Szoval challenge jankka! Kukorikuuuu!
Ki kell cserélni a "Jani"-t ernőkére, hahó.
a
namivanernoke

Post by namivanernoke »

2h-2h wrote: 07 Nov 2024, 16:22 Sziasztok.
A csatorna továbbra sincs botoltatva.
( láthatóan arányos a megtekintések, aktivitások száma, ez már nem a múlt!)
Nem érdekel hogy ki mit hisz abban hogy a hozzá álláson, igen is képes vagyok változtatni, pedig így van.
A vélemény emberi tulajdonság, ahogy a Tub-on úgy itt is kénytelen vagyok elfogadni. Van pár rosszalló/eltúlzó de ez van,
ez mindenütt előfordul, aki videózik.
Rendszergazda: Köszönöm neked, a TC működésével kapcsolatos írásodat, ez most TC ügyben tényleg hasznos volt
mert kezd összeállni, a dolgok miértje, illetve: ja. Az ilyen falról lekerülni lehetetlen/kurva nehéz. Hidd el, ezt már elfogadtam.
a 2h_2h fiók: tényleg én vagyok, mobillal, ha melózok, mert a böngésző tárolja a logint.
A teams-es beszélgetésben továbbra is benne vagyok, bár hétvégére melót rebezsgetnek, holnap mondja meg a góré biztosra, de ha így is van
akkor a vasárnap helyett lehet hétköznap. Kérdezhettek, és legjobb tudásomhoz mérten válaszolni fogok. Annyi, hogy legyen meg a jövőheti beosztás, meg hogy mi a program hétvégén, mert ha nem meló, akkor családban van e valami olyan. De szerintem erre a jövő hét valamelyik napján sor kerülhet.
tüztem melóba, üdv a tanszéknek, és a fórumnak.
Nincs like-bot és követővásárlás ... /s
Nem, youtubeon létrehoztál magadnak egy echo chambert és csak azt a hozzászólást "engeded ki", ami beleillik a kis világképedbe.

Változni? Te? Hát, persze ...
Szorul a hurok, ernőke? :mrgreen:

Mégis mit akarsz teamsen? Hívod a felszopóid, és majd csak a laikusok, a nyugdíjasok és a tudatlanok maradnak bent, mert mindenki mást kibannolnak aki rendesen felkérdezne?
Ne már ... :lol:
Örülök hogy a vâlaszadâsom elôtt te már mindent is eldõntôttèl, akkor rajtad a sor, hogy te mint okos felbûjtô, avagy ahogy itt neveznek: nyâvogò kókànymester, vàlaszolj is helyettem, hamâr a bevezetêst magadtòl megîrtad!
" janika " neked meg még annyit, hogy az irígység helyett egyèl almát. Ãllitolag jò rà.
Jelenthesd ahányszor akarod.. még szerencse hogy a google - nèl nâlad okosabb emberek vannak, akik ellenôrzik a forrâsokat, ès a valòdisàgot. Szòval vegtelenul sajnalom, hogy a tolem lenyult otletek, meg az altalam mar selejtezett dolgok nem nagyon profitalnak neked, igy marad a nyers mocskolas, meg a beteges baratnovedelembol eskudott bosszuhadjaratod. Naladnal mocskosabb ember nem kell erre a foldre az biztos. Kar, hogy egy ilyenre ment el a kajaszunetem...
Na mindegy, kakaska a szemetdomb tetejen, tied lett a porond. Majd te valaszolsz, hejtallsz, mert ameddig te itt vagy, en befejeztem ezt a forumosdit. Szoval challenge jankka! Kukorikuuuu!
Legalább a megfelelő kifejezéseket használnád;

ernőke = kókánymester, hájasbré, dagadt ...
janika = kappanmester, visítómajom, dgg ...

Kukorica bekészítve, toljátok műsort ... :kuka_tele:
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
namivanernoke

Post by namivanernoke »

wurmjude wrote: 07 Nov 2024, 17:23 Ernő, nekem csak egy kérdésem van. Az én kommentjeimre miért nem válaszolsz soha sehol? Általában tisztán szakmai kritikákat szoktam írni, nem hinném, hogy az ezekre való reagálás gondot okozna egy 20 év tapasztalattal rendelkező informatikusnak, szoftverfejlesztő mérnöknek.
Ilyen esetben nagyon hamar "megáll a tudomány" ... egy rakás videójában pl. elkezd szenvedni "ez pedig menni szokott", "de ez a jó wim file", "mért nem megy ez a fosadék", stb.
Vagy megy a makogás, de értelmes választ sosem fogsz kapni.
erno_wozniak wrote: 07 Nov 2024, 20:52
2h_2h wrote: 07 Nov 2024, 20:49 még szerencse hogy a google - nèl nâlad okosabb emberek vannak, akik ellenôrzik a forrâsokat, ès a valòdisàgot.
Aha, annyira ellenőrzik, hogy mikor te magad ismerted be, hogy botokat vettél, és jelentettem a youtube-nak a csatornád (időbélyeggel jelezve, hogy hol ismered be a botozást), basztak törölni. Nem ellenőrzik. Te is tudod, én is tudom, mindenki tudja.

Ne hazudozz te kókler.
ernőke olyan, mintha egy galambbal sakkoznál ...

Image
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
dggmester

Post by dggmester »

namivanernoke wrote: 07 Nov 2024, 21:21
2h-2h wrote: 07 Nov 2024, 16:22 Sziasztok.
A csatorna továbbra sincs botoltatva.
( láthatóan arányos a megtekintések, aktivitások száma, ez már nem a múlt!)
Nem érdekel hogy ki mit hisz abban hogy a hozzá álláson, igen is képes vagyok változtatni, pedig így van.
A vélemény emberi tulajdonság, ahogy a Tub-on úgy itt is kénytelen vagyok elfogadni. Van pár rosszalló/eltúlzó de ez van,
ez mindenütt előfordul, aki videózik.
Rendszergazda: Köszönöm neked, a TC működésével kapcsolatos írásodat, ez most TC ügyben tényleg hasznos volt
mert kezd összeállni, a dolgok miértje, illetve: ja. Az ilyen falról lekerülni lehetetlen/kurva nehéz. Hidd el, ezt már elfogadtam.
a 2h_2h fiók: tényleg én vagyok, mobillal, ha melózok, mert a böngésző tárolja a logint.
A teams-es beszélgetésben továbbra is benne vagyok, bár hétvégére melót rebezsgetnek, holnap mondja meg a góré biztosra, de ha így is van
akkor a vasárnap helyett lehet hétköznap. Kérdezhettek, és legjobb tudásomhoz mérten válaszolni fogok. Annyi, hogy legyen meg a jövőheti beosztás, meg hogy mi a program hétvégén, mert ha nem meló, akkor családban van e valami olyan. De szerintem erre a jövő hét valamelyik napján sor kerülhet.
tüztem melóba, üdv a tanszéknek, és a fórumnak.
Nincs like-bot és követővásárlás ... /s
Nem, youtubeon létrehoztál magadnak egy echo chambert és csak azt a hozzászólást "engeded ki", ami beleillik a kis világképedbe.

Változni? Te? Hát, persze ...
Szorul a hurok, ernőke? :mrgreen:

Mégis mit akarsz teamsen? Hívod a felszopóid, és majd csak a laikusok, a nyugdíjasok és a tudatlanok maradnak bent, mert mindenki mást kibannolnak aki rendesen felkérdezne?
Ne már ... :lol:
Legalább a megfelelő kifejezéseket használnád;

ernőke = kókánymester, hájasbré, dagadt ...
janika = kappanmester, visítómajom, dgg ...

Kukorica bekészítve, toljátok műsort ... :kuka_tele:
Sajnos a müsor most véget ért, megint menstruáló ernőke az ernőke. PEDIG ma én őt védtem, hogy figyeljetek oda a kérdéseitekkel a szintjére, ne terheljétek túl! Remélem csinál egy 1 órás videót, hogy milyen gonosz emberkinzások történtek ma!
Jó éjt ernőke, remélem ma is sikerült a 4 óra ... akarom mondani a 16 óra munka és kapunk holnap is valami kellemes 1 órás gányoldát!
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

2h_2h wrote: 07 Nov 2024, 18:27 Közel 20 êve ennek èlek, ezt bûjom ezt tanulom autodidakta môdon.
Ha 20 éve informatikával foglalkozol, és még mindig csak egy átlagos 11.-es infó szakos gimis szintjén vagy, akkor nem gondolod, hogy esetleg nem erre vagy hivatott, és nincsenek meg hozzá az alapvető képességeid?
2h_2h wrote: 07 Nov 2024, 18:27 Sosem voltam nagyszàm
Nem, csak a magyar családok megmentőjének képzeled magad...
2h_2h wrote: 07 Nov 2024, 18:27 infobol èrettsègim is van
A tény, hogy ezt érvként hozod fel, pontosan jelzi, mennyire amatőr vagy. És egyébként mi történt az OKJ bizonyítványaiddal? Nem mintha azok a szarok bármit is érnének, de emlékezz, nekem e-mailben azt írtad, hogy olyanjaid is vannak. Akkor most mi is van? Az is hazugság volt?
2h_2h wrote: 07 Nov 2024, 18:27 Tedd fel a kêrdêsed, olvasom, ès köv szünetben igèrem vàlaszolok rà, s ha akkor nem, ha hazaèrek mindenkèppen.
Már kismilliószor tettünk fel neked kérdéseket, amikre vagy nem válaszoltál, vagy totál másról kezdtél el loop-olni, aminek semmi köze az eredeti kérdéshez. Nálam olyan is előfordult, hogy válaszoltál, de akkora baromságokat, hogy a válaszodra írt kommentem elolvasása után egyszerűen csak törölted az eredeti kérdésem.
John TrashHunter

Post by John TrashHunter »

Ernő, őszinte kérdés (most mindenfajta gecizkedés nélkül):

Ha ennyire szar az anyagi helyzet, nem lenne bölcsebb

1) eladni ezt a sok túlárazott hardvert/ downgradelni egy kicsit ezt a, mondjuk ki: overkill setupot, aminek a felét se tudod kiaknázni a mindennapi használatoddal

2) Olyan vállalkozásba fogni, amiből meg is tudnál élni?

Nincs baj a hobbiprojektettel de azért te is belàthatnád hogy ennek így, ilyen formában nincs sok értelme...

Persze ha ez minden vágyad hogy paypalos koldulásból élj meg, akkor kedves egészségedre, én nem töröm le a lelkesedésedet :)
"And I'm done staring at the ceiling
With the thought that I'm gon'
Get there one day just give me answers, baby
At least my life is taking shape
'Cause I'm about to keep that up
Scream out my purpose"
namivanernoke

Post by namivanernoke »

dggmester wrote: 07 Nov 2024, 21:39 Sajnos a müsor most véget ért, megint menstruáló ernőke az ernőke. PEDIG ma én őt védtem, hogy figyeljetek oda a kérdéseitekkel a szintjére, ne terheljétek túl! Remélem csinál egy 1 órás videót, hogy milyen gonosz emberkinzások történtek ma!
Jó éjt ernőke, remélem ma is sikerült a 4 óra ... akarom mondani a 16 óra munka és kapunk holnap is valami kellemes 1 órás gányoldát!
I'm a sad, saaad panda ... :D
Tuti lesz nemsokára újra egy egyórás loop, hogy kínzóoldal, őt bántják, és a csúnya, gonosz trollok mindent tönkretesznek.
2h_2h wrote: 07 Nov 2024, 18:27 Közel 20 êve ennek èlek, ezt bûjom ezt tanulom autodidakta môdon.
Csak megragadtál 20 évvel ezelőtt.
Wake up, ernőke ... a winXP már több mint 5 éve EoL.

Az "ennek élek" a te esetedben tényleg gyerek-szint, és innen látszik hogy mentálisan problémás vagy; normális ember nem kezd el pl. xda-n hisztizni, hogy nem 4G a kapcsolat ikonja 'droidon hanem LTE ...

Amúgy - csak jóból - nem kéne neikálitáni olyan dolgoknak amihez lófaszt sem értesz, mert a kókányolt "UPS"-ed cípősdobozban konkrétan életveszélyes. (és nem, a 18650-es cellákat nem lágyforrasztjuk, hanem ponthegesztjük)

Tudod amúgy hogy hogy ég a lítium? Azt te el nem oltod ...
2h_2h wrote: 07 Nov 2024, 18:27 Sosem voltam nagyszàm
Bomlik az elmécske? A videóid más képet mutatnak rólad ...
2h_2h wrote: 07 Nov 2024, 18:27 infobol èrettsègim is van
Mesedélután v2.0.
Ennyi reővel a sodikának is van diplomája. :mrgreen:
2h_2h wrote: 07 Nov 2024, 18:27 Tedd fel a kêrdêsed, olvasom, ès köv szünetben igèrem vàlaszolok rà, s ha akkor nem, ha hazaèrek mindenkèppen.
Kérdést sokszor feltettünk, értelmes válasz sosem érkezett.
Ez szar, az szar, minden szar ami neked nem tetszik ...

Például ha kicsit is utánanéznél, nem mondanál olyan baromságokat hogy a "krómium szar": segítek, a google fejleszti, az a króm alapja, egy opensource projekt és erre húzza fel a proprietary komponenseket, majd adja ki a króm brand alatt.
Ha annyira "telefon-hekker" vagy, tudnod kéne hogy az android esetében is hasonló módszert alkalmaznak.
De akkor gondolom a te szemedben egy AOSP-kiadás is szar, csak a Google Android a jó ...

Ebből is látszik lövésed sincs az alapokról, nem hogy még a programozásról.
vegetas_sib

Post by vegetas_sib »

John TrashHunter wrote: 08 Nov 2024, 07:04 Ernő, őszinte kérdés (most mindenfajta gecizkedés nélkül):

1) eladni ezt a sok túlárazott hardvert/ downgradelni egy kicsit ezt a, mondjuk ki: overkill setupot, aminek a felét se tudod kiaknázni a mindennapi használatoddal

Nincs baj a hobbiprojektettel de azért te is belàthatnád hogy ennek így, ilyen formában nincs sok értelme...

Persze ha ez minden vágyad hogy paypalos koldulásból élj meg, akkor kedves egészségedre, én nem töröm le a lelkesedésedet :)
Ernőnek nem érdeke, hogy lemondjon dolgokról, mert egyrészt nem lesz mivel felvágnia az "irigy" trolloknak és "Janónak", másrészt azt hiszi, hogy a drágával jobban járt, mint olcsóval.

Tudtommal a Yettel-nél hűség alatt nem lehet módosítani a tarifát, főleg, ha telefont is vett mellé, így csak kötbérrel tudná felmondani.

Fájlszervernek elég valóban egy NAS vagy akár 1, egyszerű régebbi számítógép, akár egy i3-as processzorral, és még csak nem is kell Windows Server, hogy ezt át tudja alakítani, mert normál Windows-ban is rá lehetőség fájlmegosztásra.
a
szotyo

Post by szotyo »

vegetas_sib wrote: 08 Nov 2024, 09:11
John TrashHunter wrote: 08 Nov 2024, 07:04 Ernő, őszinte kérdés (most mindenfajta gecizkedés nélkül):

Ernőnek nem érdeke, hogy lemondjon dolgokról, mert egyrészt nem lesz mivel felvágnia az "irigy" trolloknak és "Janónak", másrészt azt hiszi, hogy a drágával jobban járt, mint olcsóval.

Tudtommal a Yettel-nél hűség alatt nem lehet módosítani a tarifát, főleg, ha telefont is vett mellé, így csak kötbérrel tudná felmondani.

Fájlszervernek elég valóban egy NAS vagy akár 1, egyszerű régebbi számítógép, akár egy i3-as processzorral, és még csak nem is kell Windows Server, hogy ezt át tudja alakítani, mert normál Windows-ban is rá lehetőség fájlmegosztásra.
Az úgy nem jó.

@2h-2h @2h_2h ernőkének kompenzálni kell minden téren, ezért kell egy szobányi, lomtalanításból/iskolai selejtezésből/kukázásból származó számítógép a szerverparkjához. ernő logikája: több szervergép=komolyabb szolgáltatás.

ernőnek mutogatni kellett anno, az előző évadban a putrit bőnyi recskabunker belterét videókon keresztül, ahogy a kukázott szarok üresben jártak levett oldallemezekkel. Ott a wall of shame topic tele gyöngyszemekkel, olyanokkal, amiket csak egy 20 éve ájtís szakember tud összehozni. Kiveséztük sokszor, hogy ernőkének elég volna ez meg az a szolgáltatásai biztosításához.

Az "irígyek vagytok"-féle megnyilvánulásairól meg csak annyit, hogy ezen a kínzó fórumon olyanok rúgdossák szakmailag, emberileg, lelkileg, akik jóval többre vitték nála minden tekintetben. Itt rajta kívül senki sem vett fel kölcsönt RTX 4080-ra, senki sem vág fel azzal, hogy hány éve van a szakmában, senki sem takarózik a gyerekkel, satöbbi.
SzupErnő a magyarok megmentője...
Post Reply