Lájvsz 36 percnél:
Prémium éjszakai gyűlölködések.
[General] Apa,éhes a hasam
Re: [General] Apa,éhes a hasam
SzupErnő a magyarok megmentője...
- VoltIlyenValaha
kifolyik a szemem ettol a faszom fonttol
Legkomolyabb magyar emberek kinzasa
- leveltaros
Ez nagyon Ernosre sikeredett, he!
Akkor latnad Erno emailjeit, amikor Comic Sans MS + felkover + ~40pt betumeret.
na mi van narkós faszok, álló fasszal nézem vissza tegnapi lájvot, nagy köszönet érte.
így ma este is görcsrohamot kaphatok a magyar emberek kínzásától
így ma este is görcsrohamot kaphatok a magyar emberek kínzásától
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
- NemzetKrónikása
Most nézem vissza a hajnali élő közvetítését, milyen meglepő azt látni, hogy Ernő a gyerekét maga előtt tartva akarja a Trashcitys bűnözőket(?) eltakarítani a Fidesszel(?) a gyermekvédelemi(?) ügy kapcsán. Kedves Ernő, csak hogy tudd: az elmúlt hetek botránya a bicskei pedofil igazgató, illetve az őt segítő K. Endre kapcsán robbant ki. A trollok között (szerintem) nincsennek pedofilok meg gyermekbántalmazók, így már itt bukod a történetét. Arról meg ne is beszéljünk, hogy aki kritikát fogalmaz meg veled szemben vagy szintetizálja az információkat amiket Te saját magad pakolsz ki az internetre az a szemedben egy "bűnöző drogos gazember".
- Edge from Mortician
kedves @leveltaros trolléga annyi kívánságom lehetne hogy kapunk egy century gothic fontot is? :3
ekszplájzitt.
Próbál nyalni Viktornak/FideSS-nek. Ebből akármelyik 50 IQ feletti ember leszűri, hogy egy tájékozatlan proliNemzetKrónikása wrote: ↑07 Mar 2024, 20:26 Most nézem vissza a hajnali élő közvetítését, milyen meglepő azt látni, hogy Ernő a gyerekét maga előtt tartva akarja a Trashcitys bűnözőket(?) eltakarítani a Fidesszel(?) a gyermekvédelemi(?) ügy kapcsán. Kedves Ernő, csak hogy tudd: az elmúlt hetek botránya a bicskei pedofil igazgató, illetve az őt segítő K. Endre kapcsán robbant ki. A trollok között (szerintem) nincsennek pedofilok meg gyermekbántalmazók, így már itt bukod a történetét. Arról meg ne is beszéljünk, hogy aki kritikát fogalmaz meg veled szemben vagy szintetizálja az információkat amiket Te saját magad pakolsz ki az internetre az a szemedben egy "bűnöző drogos gazember".
Lehet ám, hogy az a K. Endre igazából a tyodika.NemzetKrónikása wrote: ↑07 Mar 2024, 20:26 Most nézem vissza a hajnali élő közvetítését, milyen meglepő azt látni, hogy Ernő a gyerekét maga előtt tartva akarja a Trashcitys bűnözőket(?) eltakarítani a Fidesszel(?) a gyermekvédelemi(?) ügy kapcsán. Kedves Ernő, csak hogy tudd: az elmúlt hetek botránya a bicskei pedofil igazgató, illetve az őt segítő K. Endre kapcsán robbant ki. A trollok között (szerintem) nincsennek pedofilok meg gyermekbántalmazók, így már itt bukod a történetét. Arról meg ne is beszéljünk, hogy aki kritikát fogalmaz meg veled szemben vagy szintetizálja az információkat amiket Te saját magad pakolsz ki az internetre az a szemedben egy "bűnöző drogos gazember".
SzupErnő a magyarok megmentője...
- IgazságPirula
Valami olyan fontot kapjunk már, amiben nincs ékezetes betű, akkor legalább olyan igényesek lennénk, mint Ernő.Edge from Mortician wrote: ↑07 Mar 2024, 20:27 kedves @leveltaros trolléga annyi kívánságom lehetne hogy kapunk egy century gothic fontot is? :3
- leveltaros
Wingdings jo lesz?IgazságPirula wrote: ↑07 Mar 2024, 20:34Valami olyan fontot kapjunk már, amiben nincs ékezetes betű, akkor legalább olyan igényesek lennénk, mint Ernő.Edge from Mortician wrote: ↑07 Mar 2024, 20:27 kedves @leveltaros trolléga annyi kívánságom lehetne hogy kapunk egy century gothic fontot is? :3