[General] Apa,éhes a hasam

namivanernoke

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by namivanernoke »

Rendszergazda wrote: 07 Nov 2024, 11:42
Gratuláljunk együtt az 500 feliratkozóhoz!

Image

https://ibb.co/m45YjNs

GRATULÁLUNK HSP!

Megérte botoltatni a csatornát, végre megvan a havi egy darab vegetáskiflire-való! :mrgreen:

"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
vegetas_sib

Post by vegetas_sib »

Rendszergazda wrote: 07 Nov 2024, 11:42
Gratuláljunk együtt az 500 feliratkozóhoz!

Image

https://ibb.co/m45YjNs

GRATULÁLUNK HSP!

Éljen, a semmiből jött 500 sub is megvan, hiphip hurrá...
a
2h-2h

Post by 2h-2h »

Sziasztok.
A csatorna továbbra sincs botoltatva.
( láthatóan arányos a megtekintések, aktivitások száma, ez már nem a múlt!)
Nem érdekel hogy ki mit hisz abban hogy a hozzá álláson, igen is képes vagyok változtatni, pedig így van.
A vélemény emberi tulajdonság, ahogy a Tub-on úgy itt is kénytelen vagyok elfogadni. Van pár rosszalló/eltúlzó de ez van,
ez mindenütt előfordul, aki videózik.
Rendszergazda: Köszönöm neked, a TC működésével kapcsolatos írásodat, ez most TC ügyben tényleg hasznos volt
mert kezd összeállni, a dolgok miértje, illetve: ja. Az ilyen falról lekerülni lehetetlen/kurva nehéz. Hidd el, ezt már elfogadtam.
a 2h_2h fiók: tényleg én vagyok, mobillal, ha melózok, mert a böngésző tárolja a logint.
A teams-es beszélgetésben továbbra is benne vagyok, bár hétvégére melót rebezsgetnek, holnap mondja meg a góré biztosra, de ha így is van
akkor a vasárnap helyett lehet hétköznap. Kérdezhettek, és legjobb tudásomhoz mérten válaszolni fogok. Annyi, hogy legyen meg a jövőheti beosztás, meg hogy mi a program hétvégén, mert ha nem meló, akkor családban van e valami olyan. De szerintem erre a jövő hét valamelyik napján sor kerülhet.
tüztem melóba, üdv a tanszéknek, és a fórumnak.
wurmjude

Post by wurmjude »

Ernő, nekem csak egy kérdésem van. Az én kommentjeimre miért nem válaszolsz soha sehol? Általában tisztán szakmai kritikákat szoktam írni, nem hinném, hogy az ezekre való reagálás gondot okozna egy 20 év tapasztalattal rendelkező informatikusnak, szoftverfejlesztő mérnöknek.
2h_2h

Post by 2h_2h »

Szia. Indirekt a dolog. Vâlaszolok, kèrdezz.
Nem vagyok mèrnök. Az hogy informatikusnak mondom magam nem az iskolai vëgzettsëgem àltali folyamodvàny.
Közel 20 êve ennek èlek, ezt bûjom ezt tanulom autodidakta môdon. Nyilvân seholse vagyok a kêpzett inf. Októl, de benne van az idôm, a ràfordîtott energiàm, ès a szakma mindenek feletti szeretete. Folyamatosan kêpzem magam ( infobol èrettsègim is van, ami kettes xD ...) oka: 2 fèle háló tètel volt ès a kihùzott helyett a másikat mondtam el 93%-osra de senki nem szòlt közbe, ès ezt a Porpâcy-ban Főzö tanárùr îgy értèkelte.
Sosem voltam nagyszàm, csak imâdom csinàlni, ennyi az egèsz. Sokan vannak akik szeretnek barkâcsolni, meg kisèrletezni, a videokat nekik csinalom.
Tedd fel a kêrdêsed, olvasom, ès köv szünetben igèrem vàlaszolok rà, s ha akkor nem, ha hazaèrek mindenkèppen.
Üdv.
dggmester

Post by dggmester »

2h_2h wrote: 07 Nov 2024, 18:27 Szia. Indirekt a dolog. Vâlaszolok, kèrdezz.
Nem vagyok mèrnök. Az hogy informatikusnak mondom magam nem az iskolai vëgzettsëgem àltali folyamodvàny.
Közel 20 êve ennek èlek, ezt bûjom ezt tanulom autodidakta môdon. Nyilvân seholse vagyok a kêpzett inf. Októl, de benne van az idôm, a ràfordîtott energiàm, ès a szakma mindenek feletti szeretete. Folyamatosan kêpzem magam ( infobol èrettsègim is van, ami kettes xD ...) oka: 2 fèle háló tètel volt ès a kihùzott helyett a másikat mondtam el 93%-osra de senki nem szòlt közbe, ès ezt a Porpâcy-ban Főzö tanárùr îgy értèkelte.
Sosem voltam nagyszàm, csak imâdom csinàlni, ennyi az egèsz. Sokan vannak akik szeretnek barkâcsolni, meg kisèrletezni, a videokat nekik csinalom.
Tedd fel a kêrdêsed, olvasom, ès köv szünetben igèrem vàlaszolok rà, s ha akkor nem, ha hazaèrek mindenkèppen.
Üdv.
Vedd figyelembe, hogy komoly fogyatékosságokkal küzdő személynek akarsz szakmai kérdést feltenni, így a kérédés szintjét ez alaján lődd be! Kimagasló EGÓ skill elvitte az összes pontos az IQ és EQ skillektől.
Kb. mintha egy utcán lévő csövessel akarnál leállni szakmai vitára miután azt ordítozta örjöngve, hogy ő már 20 éve informatikus!
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

dggmester wrote: 07 Nov 2024, 19:01 Vedd figyelembe, hogy komoly fogyatékosságokkal küzdő személynek akarsz szakmai kérdést feltenni, így a kérédés szintjét ez alaján lődd be! Kimagasló EGÓ skill elvitte az összes pontos az IQ és EQ skillektől.
Kb. mintha egy utcán lévő csövessel akarnál leállni szakmai vitára miután azt ordítozta örjöngve, hogy ő már 20 éve informatikus!
Én is több kérdést tettem fel már neki meg írtam hozzászólást normális hangnemben, de mindig ignorálta. Sosem válaszol olyan kérdésekre, amik lebuktatják, mennyire amatőr, és amikből egyértelműen kiderül, hogy mindig olyanról dumál, amiről a leghalványabb fogalma nincs.

Ami meg a fogyatékosságot illeti, nem bántásból mondom, de régebben is sejtettem, viszont már egyre erősebb a gyanúm, hogy az autizmus valamelyik enyhébb formája bizony ernőkénél is befigyel. Egyszerűen a szövegértési meg szociális képességei olyan szinten rosszak, hogy arra csak két magyarázatot látok: tényleg ilyen hülye, vagy szellemi fogyatékosság. Jóindulatú vagyok, ezért én a 2.-ra szavazok.
dggmester

Post by dggmester »

Tessék ernőke, kevesebb mint 5 percben elmagyarázza azt amin te több órán át kínlódsz:
Ennyire hasznosak a tartalmaid és a kamu komment szekciód.
Az 500 "feliratkozó" pedig hatalmas siker, gratulálok hozzá, mennyibe kerül manapság?! Kb. annyit ér neked az az 500 feliratkozó mint az én fő tiktok csatornám 13000 feliratkozója (XD karom mondani 13400 :)). EGÓ-t fényezni és valóságot tagadni jó ...

Jöhet az 1000 feliratkozó és a várva várt monetizáció, aztán pedig a csatorna törlés miután realizálod, hogy rommá lett jelentve!
DE csak az irigység beszél belőlem, és mielőtt véres köpetett hányva feljelentéssel fenyegetőznél, mindent csak dicséretnek szánok!
2h_2h

Post by 2h_2h »

Hát itt a baj " janika "
Ez miatt nem megyek bele beszélgetésekbe.
Örülök hogy a vâlaszadâsom elôtt te már mindent is eldõntôttèl, akkor rajtad a sor, hogy te mint okos felbûjtô, avagy ahogy itt neveznek: nyâvogò kókànymester, vàlaszolj is helyettem, hamâr a bevezetêst magadtòl megîrtad!
A kommentelônek: Làtod. Ezek utàn ki lenne aki bàrmire is vàlaszolni akar?
" janika " neked meg még annyit, hogy az irígység helyett egyèl almát. Ãllitolag jò rà.
Nyilvàn bot meg megvett, ebbôl ugyse fogysz ki.
Jelenthesd ahányszor akarod.. még szerencse hogy a google - nèl nâlad okosabb emberek vannak, akik ellenôrzik a forrâsokat, ès a valòdisàgot. Szòval vegtelenul sajnalom, hogy a tolem lenyult otletek, meg az altalam mar selejtezett dolgok nem nagyon profitalnak neked, igy marad a nyers mocskolas, meg a beteges baratnovedelembol eskudott bosszuhadjaratod. Naladnal mocskosabb ember nem kell erre a foldre az biztos. Kar, hogy egy ilyenre ment el a kajaszunetem...
Na mindegy, kakaska a szemetdomb tetejen, tied lett a porond. Majd te valaszolsz, hejtallsz, mert ameddig te itt vagy, en befejeztem ezt a forumosdit. Szoval challenge jankka! Kukorikuuuu!
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

2h_2h wrote: 07 Nov 2024, 20:49 még szerencse hogy a google - nèl nâlad okosabb emberek vannak, akik ellenôrzik a forrâsokat, ès a valòdisàgot.
Aha, annyira ellenőrzik, hogy mikor te magad ismerted be, hogy botokat vettél, és jelentettem a youtube-nak a csatornád (időbélyeggel jelezve, hogy hol ismered be a botozást), basztak törölni. Nem ellenőrzik. Te is tudod, én is tudom, mindenki tudja.

Ne hazudozz te kókler.
Post Reply