2h_2h wrote: ↑06 Nov 2024, 22:20
Mem troll profil. Szóval a teams. De igen, komoly volt. A most következő hétvége pont alkalmas is pl vasárnap este.
Azért ez a név mert melôbol nem tudom fejből az accot.
Én kértem a teamset, hozzátok a felkérdezéseket, amennyiben az kulturált.
Csak jóbol tetyó, itt mindenki ernőke!
John TrashHunter wrote: ↑07 Nov 2024, 05:34
2h_2h wrote: ↑06 Nov 2024, 18:15
Zsibvásár? Százezrek? El vagy te tèvedve!
Össz 7en vannak akik nem ajándékként hanem adományként 2,3 max 4e fizetnek hogy tartsam rendben. Számolj már..
Nincs 40e a bevétel ebből, és az se rendszeres.
Persze nyilván hazudok, ...
Te viszont nem gondolkodtál el azon hogy ez a navos meg minden féle kirugatási fenyegetőzés nettó geciség?
Mit ártottam neked ember? Ês ha veled tennê meg valaki neked hogy esne? Hiszel a karmában? Ha engem gyûlōlkōdōnek nevezel, akkor amit csinálsz/csinâltok az mi?
Szóval tények közlése gyűlölködés? Mert eddig ebben semmi gyűlölködés nem volt abban, hogy
1) a Foxcom-nak nincs semmi haszna
2) Tudatlan emberek tucatjai lettek ezzel a szarral lehúzva
Hmmmm, minő érdekes pont tőled ezt hallani..
Fáj az igazság, ugye, Ernőke? Esküszöm, ha egy értelmes SZAKMAI érvet tudsz hozni, amiért valakinek a te "oprendszeredet" (Tarry A.Davis forog a sírjában..) kéne használnia a Windows/Linux stb stb helyett, én hinni fogok neked.
Mert eddig csak azt látom/látjuk hogy Sodikás gányolás megy ezerrel egy Frankeinstein mutáción, amiben kvázi nulla a saját beletett munka (az értelmetlen pörgőrókás ikonok nem számítanak)
UI: Nem nekünk kell amúgy bizonygatnod hogy miből van bevételed vagy nincs hanem majd a NAV-nak
Ami:
- az igazság, az neki gyűlölködés
- neki nem tetszik, az gyűlölködés
ha valakinek más a véleménye mint neki, az gyűlölködés
A:
- laikusok/öregek lehúzása
- magyargyűlölet
- nőgyűlölet
- erőszakra való felbújtás, mások "megölésével" való fenyegetőzés
- személyes adatokkal való visszaélés
- adózás kerülése
- gyerek elhanyagolása, éheztetése
- testi és lelki igénytelenség
teljesen rendben van, és mindenki más a hülye.
Szakmai érv ... ernőkétől? LOL
Dagi a programozás sem elméleti, sem gyakorlati alapjaival nincs tisztában.
Amúgy ez "alrendszer", kérlek ... hogy mit is jelent ez ebben a kontextusban, arra máig nem derült fény. (de a róka pörög, a csíkok futkároznak, sokat tölt a cucc, tehát nándibácsi biztosan elhiszi hogy ez egy naaagyon komoly program ...

)
Ha egy középsulis gyerek lenne akkor még poén hogy eljátszik otthon a számító' előtt - amíg fiatal volt ez ment, apuci tolta lóvéval hogy ne kelljen vele foglalkoznia és kussoljon -, de így negyven évesen ez már kurvára gáz.
A NAVcsá jó dolog lesz ernőke, majd becsomagoljuk neked karácsonyra szép díszdobozba.
Tényleg, nem tervezel foxcum christmas-editiont kiadni? Lehetne benne sarki róka, meg pörgő szaloncukor, mikulás számítógéppel és rénszarvasokkal ...

"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország