[General] Apa,éhes a hasam

namivanernoke

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by namivanernoke »

leveltaros wrote: 06 Nov 2024, 19:25
namivanernoke wrote: 06 Nov 2024, 19:11
erno_wozniak wrote: 06 Nov 2024, 18:24

Mi a picsáról beszélsz te agyoniskolázott barom?

A zsibvásározás azt jelenti, mikor vannak használt cuccaid és azokat eladod. Azok után nem kell adózni, de abból is max. évi 5 vagy 600 ezer lehet a bevétel (nem tudom most pontosan fejből).

Ami rád vonatkozik ebben az esetben, az az ajándék, ami adóköteles, mivel nem közhasznú. Legfeljebb kedvezményes adózás lehet érvényes rá, de ami a lényeg ebben az esetben is: NEM LEHET RENDSZERES. Neked kell vezetned egy nyilvántartást, hogy kitől és mit kaptál. Ha valakitől rendszeresen pénzt kapsz, akkor az már nem ajándék. Mi a szart nem értesz ezen, te adócsaló? Lényeglegen az összeg, a bevétel az bevétel, te ostoba fasz....
Lövése sincs alapfogalmakról sem.
És még elvárná, hogy küldjenek a laikus userek neki szig/lakcímkártya-másolatot, meg videóhívásos interjú, meg telefonbeszélgetés, csak hogy használhassák a foxcumot.
Te, ez a végén rosszabb lesz, mint egy átvilágítás ... :mrgreen:
2h_2h wrote: 06 Nov 2024, 18:15 Zsibvásár? Százezrek? El vagy te tèvedve!
Össz 7en vannak akik nem ajándékként hanem adományként 2,3 max 4e fizetnek hogy tartsam rendben. Számolj már..
Nincs 40e a bevétel ebből, és az se rendszeres.
Persze nyilván hazudok, ...
Te viszont nem gondolkodtál el azon hogy ez a navos meg minden féle kirugatási fenyegetőzés nettó geciség?
Mit ártottam neked ember? Ês ha veled tennê meg valaki neked hogy esne? Hiszel a karmában? Ha engem gyûlōlkōdōnek nevezel, akkor amit csinálsz/csinâltok az mi?
Szökkennek a faszerdők, és egyre terebélyesebbek lesznek. 8-)

Melócsá, NAVcsá, ernőke ... csááá ... és kezdődhet a blaha-évead ... :mrgreen:
Most tenyleg felultok egy kamu accountnak? :lol:
Erno accountja a @2h-2h, akinek valaszoltal pedig a 2h_2h, ami ma este du. 6-kor lett letrehozva. :lol:
Nem-nem, csak jó néha kicsit trollkodni! :mrgreen:

:arrow:
namivanernoke wrote: 06 Nov 2024, 18:59
Össz 7en vannak akik nem ajándékként hanem adományként 2,3 max 4e fizetnek hogy tartsam rendben. Számolj már..
Te viszont nem gondolkodtál el azon hogy ez a navos meg minden féle kirugatási fenyegetőzés nettó geciség?
Mit ártottam neked ember? Ês ha veled tennê meg valaki neked hogy esne? Hiszel a karmában? Ha engem gyûlōlkōdōnek nevezel, akkor amit csinálsz/csinâltok az mi?
Nice bait, bro! (nem vagy sárga, szóval imposztor vagy :mrgreen:)
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
vegetas_sib

Post by vegetas_sib »

ernőke, @2h-2h, lesz majd telefonajánlós videó? Nagyon kéne már egy ilyen...
a
namivanernoke

Post by namivanernoke »

És megint majdnem egy órán keresztül megy a hisztizős loop - avagy önsajnáltatás forever -: https://trashcity.net/video/13243

Ötszáz "feliratkozó" csak nem tévedhet ... mennyibe fájtak a feliratkozások és a like-botok, ernőke?
Ha így folytatod, hónap közepére már vegetás kiflire-való sem fog maradni ... :mrgreen:
vegetas_sib wrote: 06 Nov 2024, 20:30 ernőke, @2h-2h, lesz majd telefonajánlós videó? Nagyon kéne már egy ilyen...
Jöhetne egy jó kis csöcsös lájv :D

Amúgy ettől fosik - a teamses dolgot sem gondolta komolyan -, ha bemerészkedne egy voice chatbe, akkor kezdődnének a legkomolyabb felkérdezések és hamar leolvadna az autipajzs. 8-)
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
2h_2h

Post by 2h_2h »

Mem troll profil. Szóval a teams. De igen, komoly volt. A most következő hétvége pont alkalmas is pl vasárnap este.
Azért ez a név mert melôbol nem tudom fejből az accot.
Én kértem a teamset, hozzátok a felkérdezéseket, amennyiben az kulturált.
John TrashHunter

Post by John TrashHunter »

Szóval tények közlése gyűlölködés? Mert eddig ebben semmi gyűlölködés nem volt abban, hogy

1) a Foxcom-nak nincs semmi haszna

2) Tudatlan emberek tucatjai lettek ezzel a szarral lehúzva

Hmmmm, minő érdekes pont tőled ezt hallani..

Fáj az igazság, ugye, Ernőke? Esküszöm, ha egy értelmes SZAKMAI érvet tudsz hozni, amiért valakinek a te "oprendszeredet" (Tarry A.Davis forog a sírjában..) kéne használnia a Windows/Linux stb stb helyett, én hinni fogok neked.

Mert eddig csak azt látom/látjuk hogy Sodikás gányolás megy ezerrel egy Frankeinstein mutáción, amiben kvázi nulla a saját beletett munka (az értelmetlen pörgőrókás ikonok nem számítanak)

UI: Nem nekünk kell amúgy bizonygatnod hogy miből van bevételed vagy nincs hanem majd a NAV-nak ;)
"And I'm done staring at the ceiling
With the thought that I'm gon'
Get there one day just give me answers, baby
At least my life is taking shape
'Cause I'm about to keep that up
Scream out my purpose"
namivanernoke

Post by namivanernoke »

2h_2h wrote: 06 Nov 2024, 22:20 Mem troll profil. Szóval a teams. De igen, komoly volt. A most következő hétvége pont alkalmas is pl vasárnap este.
Azért ez a név mert melôbol nem tudom fejből az accot.
Én kértem a teamset, hozzátok a felkérdezéseket, amennyiben az kulturált.
Csak jóbol tetyó, itt mindenki ernőke! :mrgreen:
John TrashHunter wrote: 07 Nov 2024, 05:34
Szóval tények közlése gyűlölködés? Mert eddig ebben semmi gyűlölködés nem volt abban, hogy

1) a Foxcom-nak nincs semmi haszna

2) Tudatlan emberek tucatjai lettek ezzel a szarral lehúzva

Hmmmm, minő érdekes pont tőled ezt hallani..

Fáj az igazság, ugye, Ernőke? Esküszöm, ha egy értelmes SZAKMAI érvet tudsz hozni, amiért valakinek a te "oprendszeredet" (Tarry A.Davis forog a sírjában..) kéne használnia a Windows/Linux stb stb helyett, én hinni fogok neked.

Mert eddig csak azt látom/látjuk hogy Sodikás gányolás megy ezerrel egy Frankeinstein mutáción, amiben kvázi nulla a saját beletett munka (az értelmetlen pörgőrókás ikonok nem számítanak)

UI: Nem nekünk kell amúgy bizonygatnod hogy miből van bevételed vagy nincs hanem majd a NAV-nak ;)
Ami:
- az igazság, az neki gyűlölködés
- neki nem tetszik, az gyűlölködés
ha valakinek más a véleménye mint neki, az gyűlölködés

A:
- laikusok/öregek lehúzása
- magyargyűlölet
- nőgyűlölet
- erőszakra való felbújtás, mások "megölésével" való fenyegetőzés
- személyes adatokkal való visszaélés
- adózás kerülése
- gyerek elhanyagolása, éheztetése
- testi és lelki igénytelenség
teljesen rendben van, és mindenki más a hülye.

Szakmai érv ... ernőkétől? LOL
Dagi a programozás sem elméleti, sem gyakorlati alapjaival nincs tisztában.

Amúgy ez "alrendszer", kérlek ... hogy mit is jelent ez ebben a kontextusban, arra máig nem derült fény. (de a róka pörög, a csíkok futkároznak, sokat tölt a cucc, tehát nándibácsi biztosan elhiszi hogy ez egy naaagyon komoly program ... :D)

Ha egy középsulis gyerek lenne akkor még poén hogy eljátszik otthon a számító' előtt - amíg fiatal volt ez ment, apuci tolta lóvéval hogy ne kelljen vele foglalkoznia és kussoljon -, de így negyven évesen ez már kurvára gáz.

A NAVcsá jó dolog lesz ernőke, majd becsomagoljuk neked karácsonyra szép díszdobozba. 8-)

Tényleg, nem tervezel foxcum christmas-editiont kiadni? Lehetne benne sarki róka, meg pörgő szaloncukor, mikulás számítógéppel és rénszarvasokkal ... :mrgreen:
John TrashHunter

Post by John TrashHunter »

Lesz majd új reakcióvideó, Malacz?

A fórumozó gyerekuxok nagyon várják!

A rendőrök is gondolom halálra röhögték magukat amikor a sokadik feljelentésedet megtetted a "kínzófórum" ellen? 😂😂😂
"And I'm done staring at the ceiling
With the thought that I'm gon'
Get there one day just give me answers, baby
At least my life is taking shape
'Cause I'm about to keep that up
Scream out my purpose"
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

Kedves HSP!
Egy loop következik, mivel korábban már megválaszoltam a videódban ismét felmerült kérdéseket, problémákat.

-Videók címe, gyűlöletkeltés
A videóid általam minden esetben az eredeti címen kerülnek újra feltöltésre, ez a TC moderáció során szinte minden esetben módosításra kerül valamilyen kattintásvadász címre. Ezek véleményem szerint cinikus, szatirikus, klikk vadász címek, de nem feltétlen gyűlöletkeltők, inkább csak sértő kategória a készítőre nézve.
Vegyünk egy példát:
https://trashcity.net/video/13243
Általam megadott cím: HájasBré: <eredeti cím> [youtube azonosító]
HájasBré: Tisztelt feliratkozóim! Ha végighallgatjátok ezt, azt megköszönöm! Tisztelettel: 2H [LVnJoYWSPhU]
Moderáció utáni, szerkesztett cím: HájasBré eddig bírta leplezni nyugodtságát: Trollok, ernőfórum, trash city és dislike loop

Ezen kívül egy fontos tény: a videóid tartalma sosem kerül szerkesztésre, manipulálásra, vágásra. Csak a felvétel címe változik, de a tartalma teljes mértékben az eredeti, az amit feltöltöttél az internetre.

-A videók címkéje:
A címkék jellemzően a gyenge kereső elősegítésére vannak kitalálva, hogy az oldalon rá lehessen keresni a videóra tartalom alapján. Elég általános címkéket szoktam beírni, néha kiegészítik/szerkesztik ezeket is moderáció során.

-Nem releváns tartalom, csak a trash anyagok elfogadása TC-n
Trashcity-n szigorú moderáció van, amit 2 vagy 3 üzemeltető végez. A trollégák bármilyen videót feltölthetnek, azonban ezeknek a szintje ha nem üti meg a moderátorok ingerküszöbét, akkor megy a kukába (helyesebben mondva odysee-re). A zenés, cicás videóid is feltöltöttem trashcity-re, de mivel egyikben sincs semmi "érdekes": káromkodás, kiabálás, dühögés, őrjöngés, gyűlöletkeltés, kókányolás, szakmaiatlan megnyilvánulás, vicces tartalom, loop, trollok, ezért ezek a videók kivétel nélkül el vannak utasítva a megosztón. Tanulság: ha olyan videót készítettél, amin semmilyen fogást nem tudnak találni a trollok, egyszerűen nem lehet belekötni, az bizony tc-n sem lesz fent.

A mentésekkel, feltöltésekkel nem a te alázásod a Tanszék célja. Képzeld el, egy másik trash szereplő már tett egy kérést a Tanszék felé, és ezt azonnal figyelembe vettük és teljesítettük, a TC-re feltöltött videók címkéi az ő kérésének megfelelően át lettek szerkesztve.

Trollégák, aki támogatni szeretné a HSP youtube csatornát, az eredeti videót tekintsétek meg, és ne a tükrözöttet. A tükrözött előnye, hogy ott alatta szabadon lehet kommentelni.

További jó videózást HSP!
Rendszergazda
Archiváló Tanszék trollégája
vegetas_sib

Post by vegetas_sib »

Rendszergazda wrote: 07 Nov 2024, 09:23 Kedves HSP!
Egy loop következik, mivel korábban már megválaszoltam a videódban ismét felmerült kérdéseket, problémákat.

-Videók címe, gyűlöletkeltés
A videóid általam minden esetben az eredeti címen kerülnek újra feltöltésre, ez a TC moderáció során szinte minden esetben módosításra kerül valamilyen kattintásvadász címre. Ezek véleményem szerint cinikus, szatirikus, klikk vadász címek, de nem feltétlen gyűlöletkeltők, inkább csak sértő kategória a készítőre nézve.
Vegyünk egy példát:
https://trashcity.net/video/13243
Általam megadott cím: HájasBré: <eredeti cím> [youtube azonosító]
HájasBré: Tisztelt feliratkozóim! Ha végighallgatjátok ezt, azt megköszönöm! Tisztelettel: 2H [LVnJoYWSPhU]
Moderáció utáni, szerkesztett cím: HájasBré eddig bírta leplezni nyugodtságát: Trollok, ernőfórum, trash city és dislike loop

Ezen kívül egy fontos tény: a videóid tartalma sosem kerül szerkesztésre, manipulálásra, vágásra. Csak a felvétel címe változik, de a tartalma teljes mértékben az eredeti, az amit feltöltöttél az internetre.

-A videók címkéje:
A címkék jellemzően a gyenge kereső elősegítésére vannak kitalálva, hogy az oldalon rá lehessen keresni a videóra tartalom alapján. Elég általános címkéket szoktam beírni, néha kiegészítik/szerkesztik ezeket is moderáció során.

-Nem releváns tartalom, csak a trash anyagok elfogadása TC-n
Trashcity-n szigorú moderáció van, amit 2 vagy 3 üzemeltető végez. A trollégák bármilyen videót feltölthetnek, azonban ezeknek a szintje ha nem üti meg a moderátorok ingerküszöbét, akkor megy a kukába (helyesebben mondva odysee-re). A zenés, cicás videóid is feltöltöttem trashcity-re, de mivel egyikben sincs semmi "érdekes": káromkodás, kiabálás, dühögés, őrjöngés, gyűlöletkeltés, kókányolás, szakmaiatlan megnyilvánulás, vicces tartalom, loop, trollok, ezért ezek a videók kivétel nélkül el vannak utasítva a megosztón. Tanulság: ha olyan videót készítettél, amin semmilyen fogást nem tudnak találni a trollok, egyszerűen nem lehet belekötni, az bizony tc-n sem lesz fent.

A mentésekkel, feltöltésekkel nem a te alázásod a Tanszék célja. Képzeld el, egy másik trash szereplő már tett egy kérést a Tanszék felé, és ezt azonnal figyelembe vettük és teljesítettük, a TC-re feltöltött videók címkéi az ő kérésének megfelelően át lettek szerkesztve.

Trollégák, aki támogatni szeretné a HSP youtube csatornát, az eredeti videót tekintsétek meg, és ne a tükrözöttet. A tükrözött előnye, hogy ott alatta szabadon lehet kommentelni.

További jó videózást HSP!
Rendszergazda
Archiváló Tanszék trollégája
csakhogy alátámasszam ezt, íme pár példa:

Amikor felraktam a TV2 pár trash arcról szóló riportját, abban is beleírtá kiegészítésként a címben, hogy "teljes trash riport":
Image

Egy másik, mikor felraktam az egyik szarodat, benne maradt a "1080phfr" kifejezés még a letöltőből, amit később maguk töröltek ki:

Image

Szóval ja...
a
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

Gratuláljunk együtt az 500 feliratkozóhoz!

Image

https://ibb.co/m45YjNs

GRATULÁLUNK HSP!

Post Reply