[General] Apa,éhes a hasam

FasztErnőSzámára

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by FasztErnőSzámára »

vegetas_sib wrote: 08 May 2024, 23:19 Na, csak feltörték ezt a szart is, vajon hogy juthattak be... hmmm...
Ne légy ennyire pozitív.... Nem betörtek, hanem besétáltak.

200.000-et költöttem... Image
Image -Obfuszkáljuk a certifikátot?
namivanernoke

Post by namivanernoke »

NemzetKrónikása wrote: 08 May 2024, 22:52
obfuszkacio wrote: 08 May 2024, 22:46 Kezd Sodisodni
Gyagyás legalább jól tud angolnázni meg masni CV-t csinálni. Kiküldi 100 cégnek, abból egy benyeli a CV-t, ott pedig valahogy átrugdossák a próbateszten majd elmegy doksit olvasni 1-2 hónapra, aztán folyt. köv.

Ernő egy IK-n sem járt soha, külföldi cégeknél sem dolgozott, nyelvtudása is egy nulla, CV-t sem tud írni.

Gyagyás Ernőhöz képest egy kibaszott Anna Sorokin.

Image
A korcs "kicsit" simlisebb mint ernőke, hozzá képest röfi eléggé béna ezen a téren.

A dagadék inkább testileg kezd egyre jobban hasonlítani a gyagyáshoz - mondjuk annak még több foga van, de ugyanúgy rohad a pofája mint ernőkének -, és ha ez is rákap a sörikére/rivora, akkor még gyorsabb lesz ez a leépülés. (bár ha azt nézzük, már most is le tud nyomni elég szép őrjöngéseket ernőke, szóval lehet ezen a téren már majdnem beérte a másik trasht)
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
namivanernoke

Post by namivanernoke »

vegetas_sib wrote: 09 May 2024, 01:32
fulucke wrote: 08 May 2024, 23:54 Engem az érdekelne hogy sikerült bejutni. Érzem orbitálisan megmozgatná a rekeszizmokat
Image
Én még mindig arra tippelek, hogy valamelyik mikrotikes videóban látható IP-t kezdték el megtámadni, majd azon keresztül bejutni, és akkor a balfasz konfig miatt sikeresen át tudtak törni a "rendszerén". Szóval nagyon ott van a szekurájti nála.
A mikrotikes videók alapján - ha a többi szarát is így konfigurálta be, és tuti így tett - lyukas lehet az egész hálózata, mert ez a barom az alapfogalmakkal sincs tisztánan, nem hogy még gyártói dokumentációt olvasson/értelmezni tudjon ...
Nesze neked "Mikrotik partner" ... aka ernőke, a vécépucoló :D
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
leveltaros

Post by leveltaros »

fulucke wrote: 08 May 2024, 23:54 Engem az érdekelne hogy sikerült bejutni. Érzem orbitálisan megmozgatná a rekeszizmokat
Image
Ha visszaporgetsz par oldalt, akkor lathatod, hogy a balfasza a sajat nyilvanosan crawlolhato webtarhelyen tarolta, az AV-k meg telemtriabol bekuldtek a VirusTotalra az infot. :lol:
PisiKaki

Post by PisiKaki »

leveltaros wrote: 09 May 2024, 09:19
Image
Ha visszaporgetsz par oldalt, akkor lathatod, hogy a balfasza a sajat nyilvanosan crawlolhato webtarhelyen tarolta, az AV-k meg telemtriabol bekuldtek a VirusTotalra az infot. :lol:

És akkor most ő tesz feljelentést. :lol:
Akkor ez most konkrétan az a szitu, hogy a minimálisat sem tette meg annak érdekében, hogy ne vigyék el a cuccait.
Ha bármi is lesz a rendőrésgi feljelentésből meg fogják szüntetni. Egy biztosító sem fizet betörésért, ha a bejáratiajtó nem volt becsukva.

Mindig azt hiszem, hogy Ernő nem tudja alulmúlni magát, de hónapról hónapra szépen aprólkéosan dolgozik azon, hogy végül a saját szájába fosson bele egy jó hígat.

VÓTILYENVALA?!
namivanernoke

Post by namivanernoke »

leveltaros wrote: 09 May 2024, 09:19
Image
Hát igen, a több évtizedes informatikai szaktudás megmutatkozik ... de most komolyan ... ernőke ennyire pancser? :D
konrad_zoltan

Post by konrad_zoltan »

Versenyképes Hardware és Software állományunknak, valamint kitartó munkánknak köszönhetően
az éves 99,8%-os rendelkezésre állást minden ügyfelünknek biztosítjuk.
IgazságPirula

Post by IgazságPirula »

Amondó vagyok, hogy csinálni kellene egy publikus videót, ahol Ernő összes rágalma és mocskolódása meg lenne válaszolva.
FasztErnőSzámára

Post by FasztErnőSzámára »

ernő, hát hogy lehet a videózással leállni? most, amikor éppen megvetted a hsvideo.hu (?) domaint?
vegetas_sib

Post by vegetas_sib »

FasztErnőSzámára wrote: 09 May 2024, 07:49
vegetas_sib wrote: 08 May 2024, 23:19 Na, csak feltörték ezt a szart is, vajon hogy juthattak be... hmmm...
Ne légy ennyire pozitív.... Nem betörtek, hanem besétáltak.

200.000-et költöttem... Image
Image -Obfuszkáljuk a certifikátot?
Jajj elnézést, Szent Ernőnek van igaza. :( Hisz nyitva volt a kapu, valóban.
a
Post Reply