[General] Apa,éhes a hasam
Re: [General] Apa,éhes a hasam
Jól fizethet a szarvakarás ha hónap végén ilyesmire van zseton. Vagy lehet a gyerek kajája nem prioritás
- leveltaros
Heiner papa tele van penzzel.

- IgazságPirula
Akkor minek dolgozik? Ürügynek?
Valamit biztos ad neki, de ha annyira tömné hájasbrét akkor csak lenne annyi esze hogy nyit valami kis boltot vagy szervízt. Nem wc-ről kaparja a fostIgazságPirula wrote: ↑02 May 2024, 22:03Akkor minek dolgozik? Ürügynek?
- IgazságPirula
Mondjuk tegnap előtt megírtam neki, hogy ilyen sok pcvel bányászhatna kriptót és meggazdagodna.fulucke wrote: ↑02 May 2024, 22:25Valamit biztos ad neki, de ha annyira tömné hájasbrét akkor csak lenne annyi esze hogy nyit valami kis boltot vagy szervízt. Nem wc-ről kaparja a fost
Lehet bevált neki.
- Rendszergazda
Trollégák, én arra jöttem rá, hogy ez az ember nem dolgozik. Napi szinten tolja az órás videókat. Egy embernek nincs ennyi ideje hobbira, ha mellette dolgozik, foglalkozik a családjával, takarít és főz otthon. Mindez egyszerre teljes lehetetlenség, mert valószínűleg kamerán kívül is napi szinten több óra megy el a kókányolásra.
Ez az ember csak a hobbijának él, játszik a gépeivel, a telefonjaival, és ettől boldognak érzi magát.
Ez az ember csak a hobbijának él, játszik a gépeivel, a telefonjaival, és ettől boldognak érzi magát.
- IgazságPirula
Meg mostanában csomó videó volt nappal... akkor milyen műszakozásról beszélünk?Rendszergazda wrote: ↑05 May 2024, 09:57 Trollégák, én arra jöttem rá, hogy ez az ember nem dolgozik. Napi szinten tolja az órás videókat. Egy embernek nincs ennyi ideje hobbira, ha mellette dolgozik, foglalkozik a családjával, takarít és főz otthon. Mindez egyszerre teljes lehetetlenség, mert valószínűleg kamerán kívül is napi szinten több óra megy el a kókányolásra.
Kirúgták?
Rá kellene kérdezni a munkahelyén, hogy mi a fasz van.
Lehet nem is volt munkája az utóbbi időben, és csak az apja pénzén élősködik.Rendszergazda wrote: ↑05 May 2024, 09:57 Trollégák, én arra jöttem rá, hogy ez az ember nem dolgozik. Napi szinten tolja az órás videókat. Egy embernek nincs ennyi ideje hobbira, ha mellette dolgozik, foglalkozik a családjával, takarít és főz otthon. Mindez egyszerre teljes lehetetlenség, mert valószínűleg kamerán kívül is napi szinten több óra megy el a kókányolásra.
Sok türelme lehet az öregnek a selejt fiához.
SzupErnő a magyarok megmentője...
- leveltaros
Ha a sajat fiam lenne ilyen selejt en mar reg elengedtem volna a budos picsaba.szotyo wrote: ↑05 May 2024, 11:26Lehet nem is volt munkája az utóbbi időben, és csak az apja pénzén élősködik.Rendszergazda wrote: ↑05 May 2024, 09:57 Trollégák, én arra jöttem rá, hogy ez az ember nem dolgozik. Napi szinten tolja az órás videókat. Egy embernek nincs ennyi ideje hobbira, ha mellette dolgozik, foglalkozik a családjával, takarít és főz otthon. Mindez egyszerre teljes lehetetlenség, mert valószínűleg kamerán kívül is napi szinten több óra megy el a kókányolásra.
Sok türelme lehet az öregnek a selejt fiához.

- IgazságPirula
Jézusom, mi a gecit csinál ez az ember????
Mindj rakom tcre
https://trashcity.net/video/10219/hsp-e ... -paródiája
Last edited by IgazságPirula on 07 May 2024, 09:54, edited 1 time in total.