hsp_niki wrote: ↑27 Mar 2024, 13:12
Éhes_A_Hasam wrote: ↑27 Mar 2024, 06:03
sonka wrote: ↑26 Mar 2024, 15:24help
Apropó! Ernőke! Mivel tudom, hogy itt baszod a hód kurva anyádat, inkább gyere meséld el a kommenthaveroknak milyen volt gyámügy látogatása tegnap....
Ezt csak így bedobod ide semmi infó nélkül?

Ember, álló fasszal várjuk a részleteket.
Drógoztam meg kínoztam infojmarikusokat na.
Szóval, evidenciákat nem tudok és nem is akarnék mutatni (jegyzőkönyv, határozat, apámfasza, bármi), de egy GYMS megyei kormányhivatalnál dolgozó kollégával beszélgettünk Ernőkéről (ő is troll, csak read onlyba) és javasolta, hogy a gyerekkel való együttélését ennek a fasznak gyámügyi vonalra tereljem. Megírtam amit kellett, csatoltam a bizonyítékokat és ahogy értesültem megcsinálták a helyszíni környezettanulmányt még húsvét előtt.
Megjegyzem erről előre értesítik az ügyfelet, szóval ez a buzi tudott róla. BTW ide van bejelentve a gyerek is idi tartózkodásra, azért GYMS KH az illetékes.
Az eredményről nem tudok még semmit, bár valszeg ha valami lesz akkor arról majd úgy sem bír kussolni a dagadék.
Emellett van még 2-3 faszerdő telepítve amik hamarosan szárba szökkennek annyit teaserként, hogy az egyik Szolnokhoz köthető és nagyon fog fájni az incel gecinek ha tovább megy.
Mondtam neked dagadék, hogy minden pimaszkodásodat büntetni fogom. Felhívtalak, segíteni akartam, de te nagyképűen elkezdtél loopolni. Akkor egyed a csirkés paradicsomlevest amit főztél te fasz.
Na, magyar családok tönkretétele csá!