[General] Apa,éhes a hasam

FasztErnőSzámára

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by FasztErnőSzámára »

snecologushallgato wrote: 29 Mar 2024, 15:12 Az AUDI alkalmaz takarító brigádokat, és az éjszakás műszakban dolgoznak. Szóval elképzelhető, hogy Ernő az AUDI-ban dolgozik, mint takarító? :lol:
Nem biztos, hogy a vezetőség nem szeretné tudni, hogy ernőnek mennyire kivan a fasza a gyárral és mondjuk lehet plantolna egy-két dolgot a közeljövőben. Hahó!

Image
szotyo

Post by szotyo »

snecologushallgato wrote: 29 Mar 2024, 15:12 Az AUDI alkalmaz takarító brigádokat, és az éjszakás műszakban dolgoznak. Szóval elképzelhető, hogy Ernő az AUDI-ban dolgozik, mint takarító? :lol:
Hallatlan, hogy egy ekkora informatikai géniusz, mint Heinerbűnöző Kókler úr, csak takarítói állásban dolgozhat az AUDI HUNGARIA Zrt.-nél. Miért nem engedték oda a robotokhoz? A rendszerével 30-40%al gyorsabban raknák össze a robotok a VAG fostalicskákat(szvsz), ez egy végtelenül elhibázott döntés a gyár vezetősége részéről. :lol:
SzupErnő a magyarok megmentője...
leveltaros

Post by leveltaros »

wurmjude wrote: 29 Mar 2024, 15:41 Volt egy kis időm meg kedvem összedobni egy adatbázist, hogy bele tudjak kukkantani az endencióba.

Főképernyő
Image

"bootloader"
Image

"BIOS" admin és normál felület
Image Image
Ha gondolod, biztositok hozza VM-et meg mindent, ha lenne kedved publikussa tenni. :D
bajszos_ladyboy

Post by bajszos_ladyboy »

Egy bőnyi lekövető egység szagát érzem a levegőben akik éjjel-nappal monitoroznák Ernyő tevékenységeit.
wurmjude

Post by wurmjude »

leveltaros wrote: 29 Mar 2024, 17:22
wurmjude wrote: 29 Mar 2024, 15:41 Volt egy kis időm meg kedvem összedobni egy adatbázist, hogy bele tudjak kukkantani az endencióba.

Főképernyő
Image

"bootloader"
Image

"BIOS" admin és normál felület
Image Image
Ha gondolod, biztositok hozza VM-et meg mindent, ha lenne kedved publikussa tenni. :D
DB séma:
► Show Spoiler
DB fill vbs script:
► Show Spoiler
DB loginok:

Code: Select all

User ID=sa; Password=mgvjp6drmj5ugl
User ID=7sV#9rv671!b3*190==MIID//+1;  Password=L#!#81bBTp98=r=#!!81Pp-WEV7ml//h4GaR9zClh7el+7ZTzpdGeTO
Az SQL szervert a hsp.mine.nu címen keresi a default 1433 és a 43089 portokon.

PIN: 195200
BL Unlock: 89367010120139031497 (PIN bekérő ablak alján alig észrevehető kis fekete box, két oldalán fekete gombok)

"bios" admin login:
Endencia-Administrator
DSLlavi45xo

Hirtelen ennyi.
vegetas_sib

Post by vegetas_sib »

Szerintem ez nem meglepő, hogy "backport"-olható az "alrendszer". :D

Image

Bár szerintem a visszafejtett kódsorokból nektek kiderült, de külön tetszik, hogy oda van szarva a Windows-verziószám legalul.
a
Ikszpe

Post by Ikszpe »

visszafejtett kódokat valaki feltöltené githubra vagy valami más oldalra nyers formában?
vicces lenne összehasonlítani az összes eddigi spagetti hányásait
De lehet hogy a Windows a szar... jah!
FasztErnőSzámára

Post by FasztErnőSzámára »

Érdekesség: Találtam egy full ratyi csávót, nyilván 3 éves a videó, Nyilast szidja, de valami egészen nevetséges módon. Aztán hirtelen beugrott a comic sans és a custom kurzor. Tehát ernő ezt a ratyit átbaszta a rendszerével, majd megkérte, hogy "járassa le" Nyilast. Nagy manipulátor ernő.

El is végezte ernő akkreditált képzését
snecologushallgato

Post by snecologushallgato »

FasztErnőSzámára wrote: 30 Mar 2024, 05:33 Érdekesség: Találtam egy full ratyi csávót, nyilván 3 éves a videó, Nyilast szidja, de valami egészen nevetséges módon. Aztán hirtelen beugrott a comic sans és a custom kurzor. Tehát ernő ezt a ratyit átbaszta a rendszerével, majd megkérte, hogy "járassa le" Nyilast. Nagy manipulátor ernő.

De aki 20 éve informatikával foglalkozik, az átlátja, Ernő programja miért egy hulladék gagyi szar. Vélhetően egy megvezetés áldozata lett a kedves úriember. Itt is vannak informatikusok, van, aki szintén 20 éve van a szakmában (pl. Pikkdada trolléga), és sikítófrászt kap Ernő hulladékaitól. Még én is, pedig csak pár év van a hátam mögött, mint karrierváltó...

Szóval láthatóan Ernő a könnyen megvezethető, manipulatív emberekre hajt. Szép kis patkány vagy te, hallod-e.
leveltaros

Post by leveltaros »

snecologushallgato wrote: 30 Mar 2024, 07:54
FasztErnőSzámára wrote: 30 Mar 2024, 05:33 Érdekesség: Találtam egy full ratyi csávót, nyilván 3 éves a videó, Nyilast szidja, de valami egészen nevetséges módon. Aztán hirtelen beugrott a comic sans és a custom kurzor. Tehát ernő ezt a ratyit átbaszta a rendszerével, majd megkérte, hogy "járassa le" Nyilast. Nagy manipulátor ernő.

De aki 20 éve informatikával foglalkozik, az átlátja, Ernő programja miért egy hulladék gagyi szar. Vélhetően egy megvezetés áldozata lett a kedves úriember. Itt is vannak informatikusok, van, aki szintén 20 éve van a szakmában (pl. Pikkdada trolléga), és sikítófrászt kap Ernő hulladékaitól. Még én is, pedig csak pár év van a hátam mögött, mint karrierváltó...

Szóval láthatóan Ernő a könnyen megvezethető, manipulatív emberekre hajt. Szép kis patkány vagy te, hallod-e.
Termeszetesen, Erno egy csalo, a csalok a konnyen megvezetheto, manipulalhato emberekre hajtanak, hisz oket sokkal konnyebb atbaszni. :D
Post Reply