[General] Apa,éhes a hasam
Re: Apa,éhes a hasam
Legjobb bait ez az ótvar betűtípus.
Átütőbb sikerért valami ronda téma kéne narancs, lila és fekete színben, vagy a lanka.bmp beállítása háttérnek amennyiben ez lehetséges.
Arra a képre ide fogja enni a fene a barlangjából.
Átütőbb sikerért valami ronda téma kéne narancs, lila és fekete színben, vagy a lanka.bmp beállítása háttérnek amennyiben ez lehetséges.
Arra a képre ide fogja enni a fene a barlangjából.
SzupErnő a magyarok megmentője...
- VoltIlyenValaha

Nekem az tetszik hogy mar 2007-ben is ugyanugy ezt az otvar keket rakta be hatternek az intezoben
Legkomolyabb magyar emberek kinzasa
- leveltaros
Vicces ajanlas trollega, de szeretnem nem elokadni magam minden alkalommal, amikor megnyitom a forumot.

- VoltIlyenValaha
Szerintem melle mehetne autoloopba a hatterbe a ganymuhelyes zenejeleveltaros wrote: ↑06 Mar 2024, 20:21Vicces ajanlas trollega, de szeretnem nem elokadni magam minden alkalommal, amikor megnyitom a forumot.![]()
Legkomolyabb magyar emberek kinzasa
- FasztErnőSzámára
Egy Pörgőróka.gif bannerként fosná viszont! Vagy valami "loading csík". illetve arra van lehetőség, hogy egy oldalon több hozzászólás legyen? vagy jó ez így?
Last edited by FasztErnőSzámára on 06 Mar 2024, 20:27, edited 1 time in total.
Faszányos lett a TC embedelő csak kár, hogy timestampes videót nem lehet vele küldeni
Last edited by Pipi on 06 Mar 2024, 20:30, edited 2 times in total.
Valami hőmérőt meg valami kilóméterórát nem tudnátok még ide szerkeszetni?? Meg lehetne gyorslinken youtube downloader, meg ügyfélkapu..
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
- leveltaros
Sajnos a TrashCity embedelt lejatszoja nem mukodik (jelezve Tajfelek fele), a sima mp4-es moka meg csak igy mukodik. Majd beleasom magam, hogy lehetne-e esetleg timestampelni.
- leveltaros
@Pipi:
A timestamp opcionalis.
Es ezzel az eredeti trashcity BBCode nem hasznalhato, csak a posztok nem eltorese miatt marad meg backenden.
Code: Select all
[tc video=id timestamp=timestampmasodpercben][/tc]
Es ezzel az eredeti trashcity BBCode nem hasznalhato, csak a posztok nem eltorese miatt marad meg backenden.
- VoltIlyenValaha