https://ibb.co/1Lr1L71
Izzadj desznó, nekem MINDIG ilyen.
Nekem meg ilyen.
Simán elképzelhető amúgy, hogy Magyar Telekom az Ernő lesz, mert amikor arra jártunk, látva az optikai kábel bekötését, vsz. ugyanaz a brigád volt ott is, mint nálunk a vidéki háznál (csak akkor pont nem voltam ott, hogy elküldjem a kurva anyjába, amikor átfúrta a homlokfalat, viszont lekábelcsatornáztam szépen, Ernővel ellentétben). De mivel most GyMS megyében nagyon durván fejlesztették az optikát, sok mindenki más is áttért Telekomra, így valóban óvatosan bánjunk ezzel az infóval, sok lett most a megyében a Telekomos. Meg ha VPN tunnelen felejtem, én is rámehetek innen is Telekom felől.leveltaros wrote: ↑29 Mar 2024, 10:04 Mai nap latogatoi GYMS megyebol:Ha a forumtagok beleegyeznek pontosabb informaciok kozlesebe (GeoIP telepules), akkor azokat is nyilvanossagra tudom hozni.
- AS20845 DIGI
- AS5483 Magyar Telekom
- AS43529 ViDaNet
Ne felejtsetek el, ha nem nyert hangszorot es nem Erno cime a Telekomtol szarmazo IP, akkor az adott trollega nagyon beszophatja. Erre kerlek figyeljetek!
Az AUDI alkalmaz takarító brigádokat, és az éjszakás műszakban dolgoznak. Szóval elképzelhető, hogy Ernő az AUDI-ban dolgozik, mint takarító?
Én 2 módon közelíteném meg:leveltaros wrote: ↑29 Mar 2024, 10:04 Mai nap latogatoi GYMS megyebol:Ha a forumtagok beleegyeznek pontosabb informaciok kozlesebe (GeoIP telepules), akkor azokat is nyilvanossagra tudom hozni.
- AS20845 DIGI
- AS5483 Magyar Telekom
- AS43529 ViDaNet
Ne felejtsetek el, ha nem nyert hangszorot es nem Erno cime a Telekomtol szarmazo IP, akkor az adott trollega nagyon beszophatja. Erre kerlek figyeljetek!
A Vidanet az biztos én vagyok, ha másnak sincs náluk előfizetésük, bár ha mondasz valahol privátban egy IP-t mellé, akkor meg tudnám erősíteni.leveltaros wrote: ↑29 Mar 2024, 10:04 Mai nap latogatoi GYMS megyebol:Ha a forumtagok beleegyeznek pontosabb informaciok kozlesebe (GeoIP telepules), akkor azokat is nyilvanossagra tudom hozni.
- AS20845 DIGI
- AS5483 Magyar Telekom
- AS43529 ViDaNet