[General] Apa,éhes a hasam
- FasztErnőSzámára
- erno_wozniak
Re: [General] Apa,éhes a hasam
Még ahhoz sincsenek meg a verbális képességei, hogy magyarul küldjön el valakit a picsába kreatívan, de ő azért bepróbálkozik az angollal.leveltaros wrote: ↑28 Mar 2024, 19:43Akkor a tobbi tagnak izelitonek legyen eleg ennyi.erno_wozniak wrote: ↑28 Mar 2024, 19:25 Nem tudom volt-e már, de itt van Ernőke profilja az xdaforums.com-ról:
https://xdaforums.com/m/szinyo1048.4678 ... nt-content
Érdemes lenne az Ernőpédiára is kitenni.
Egyébként egy igazi csemege a cucc: kókányolás, veszekedés a többi fórumozóval, és persze az elmaradhatatlan remek angoltudás.
![]()
- FasztErnőSzámára
-
Van bármi racionális indok arra, hogy miért bassza ernőke csőrét ennyirea 4G felirat? Amikor az androidról, vagy iphoneról volt szó, akkor mindig felhozza, de még nem sikerült megértenem. Komolyan bazdmeg ez a legfontosabb témája?leveltaros wrote: ↑28 Mar 2024, 19:43Akkor a tobbi tagnak izelitonek legyen eleg ennyi.erno_wozniak wrote: ↑28 Mar 2024, 19:25 Nem tudom volt-e már, de itt van Ernőke profilja az xdaforums.com-ról:
Egyébként egy igazi csemege a cucc: kókányolás, veszekedés a többi fórumozóval, és persze az elmaradhatatlan remek angoltudás.
![]()
A Win XP korszak mánia is fura, de arra még rá lehet fogni, hogy nosztalgia.
- FasztErnőSzámára
Arról van információ, hogy:
- Andika milyen (confirmed) rokoni kapcsolatban áll ernővel?
- kb mikor költözhetett ernő bőnybe?, mert
- egy 2023. októberi videóban emlegette, hogy nem akar üvölteni, nehogy a párja felébredjen, aki ott alszik tőle 3m-re. Az ki lehetett?
- Andika milyen (confirmed) rokoni kapcsolatban áll ernővel?
- kb mikor költözhetett ernő bőnybe?, mert
- egy 2023. októberi videóban emlegette, hogy nem akar üvölteni, nehogy a párja felébredjen, aki ott alszik tőle 3m-re. Az ki lehetett?
- snecologushallgato
Ikertornyok

Ez egy remek kérdés. Sokat gondolkozdtam a kényszeres dolgain. Lehet indítok rá egy külön thread-et, mert elég sok van, amikre nincsen racionális magyarázat.LangyosKefir wrote: ↑28 Mar 2024, 20:14Van bármi racionális indok arra, hogy miért bassza ernőke csőrét ennyirea 4G felirat? Amikor az androidról, vagy iphoneról volt szó, akkor mindig felhozza, de még nem sikerült megértenem. Komolyan bazdmeg ez a legfontosabb témája?leveltaros wrote: ↑28 Mar 2024, 19:43Akkor a tobbi tagnak izelitonek legyen eleg ennyi.erno_wozniak wrote: ↑28 Mar 2024, 19:25 Nem tudom volt-e már, de itt van Ernőke profilja az xdaforums.com-ról:
![]()
Például:
-A gépek, switchek simogatása, fogdosása. "csekkolja, hogy melegszik-e". Van egy videó ahol úgy hivatkozik a gépeikre mint a második gyerekeire és indulás előtt MINDIG megsimogatja őket.
-A gépházak oldalának levétele és azok nézegetése. Mint egy műterem ahogy be van állítva az a "szerverszoba"
-A térerő 4g, 4g+, 5g erőssége és megjelenítési formája. Erre áll neki a pecek valamiért.
Most ennyi jut hirtelen az eszembe, de tutira sok kényszeres tünetet produkál amit képtelen elrejteni. Mint a közlési kényszer, loopolások.A cigarettázás is tud kényszeressé válni. A testalkatából adódóan arra merek következtetni, hogy evési problémákkal is küzdhet.
folyamatosan simogatja a kopasz fejét, főleg régebbi videóiban lehet látni, hogy mintha zavarban lenne, simogatja a kugli geci fejétPisiKaki wrote: ↑28 Mar 2024, 21:43Ez egy remek kérdés. Sokat gondolkozdtam a kényszeres dolgain. Lehet indítok rá egy külön thread-et, mert elég sok van, amikre nincsen racionális magyarázat.LangyosKefir wrote: ↑28 Mar 2024, 20:14Van bármi racionális indok arra, hogy miért bassza ernőke csőrét ennyirea 4G felirat? Amikor az androidról, vagy iphoneról volt szó, akkor mindig felhozza, de még nem sikerült megértenem. Komolyan bazdmeg ez a legfontosabb témája?
Például:
-A gépek, switchek simogatása, fogdosása. "csekkolja, hogy melegszik-e". Van egy videó ahol úgy hivatkozik a gépeikre mint a második gyerekeire és indulás előtt MINDIG megsimogatja őket.
-A gépházak oldalának levétele és azok nézegetése. Mint egy műterem ahogy be van állítva az a "szerverszoba"
-A térerő 4g, 4g+, 5g erőssége és megjelenítési formája. Erre áll neki a pecek valamiért.
Most ennyi jut hirtelen az eszembe, de tutira sok kényszeres tünetet produkál amit képtelen elrejteni. Mint a közlési kényszer, loopolások.A cigarettázás is tud kényszeressé válni. A testalkatából adódóan arra merek következtetni, hogy evési problémákkal is küzdhet.
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
- vegetas_sib
Őszintén, én azt sem értem, hogy ez miért nem minegy igazából. Lehet annyi van mögötte, hogy Yetis kártyáknál mindig LTE-t ír ki a Samus telefonok, és gondolom ezt próbálta egységesíteni, ami meg nyilván egy ordas faszság lenne már eleve is. Neki ez a fétise.LangyosKefir wrote: ↑28 Mar 2024, 20:14Van bármi racionális indok arra, hogy miért bassza ernőke csőrét ennyirea 4G felirat? Amikor az androidról, vagy iphoneról volt szó, akkor mindig felhozza, de még nem sikerült megértenem. Komolyan bazdmeg ez a legfontosabb témája?leveltaros wrote: ↑28 Mar 2024, 19:43Akkor a tobbi tagnak izelitonek legyen eleg ennyi.erno_wozniak wrote: ↑28 Mar 2024, 19:25 Nem tudom volt-e már, de itt van Ernőke profilja az xdaforums.com-ról:
![]()
a
- vegetas_sib
Amúgy ernőkénk itt is vergődött a négygéplusz hiánya miatt: https://prohardver.hu/tema/digi_move/ke ... text_none=
a