Kértem már screent az nbertől ahogy küldi bebaszom ide XDerno_wozniak wrote: ↑27 Mar 2024, 15:48Source?Éhes_A_Hasam wrote: ↑27 Mar 2024, 15:35Ez a vakmeleg fasz tényleg írt a SZE központi címére egy panasz levelet olyan helyesírással, hogy fájt olvasni. Nyilván a Nagyon Fontos és Hangsúlyos Ügyek Főigazgatóságára lett szignálva a levél.LangyosKefir wrote: ↑27 Mar 2024, 13:41
Persze. A múltkori ügyben is egy random diák facebookos üzenete (ami egyépként max gúnyolódás, nem fenyegetés, zsarolás vagy zaklatás) miatt ráírt az ügyvéd a profilon bejelölt egyetemre![]()
![]()
![]()
Na itt meg is bukott a történet, mert ilyet biztosan nem csinál egy ügyvéd sem, de még csak nem is fogja tanácsolni.
Nagyon kíváncsi lennék rá.![]()
[General] ernő actually feljelentett egy kibaszott email miatt
- Éhes_A_Hasam
Re: [General] ernő actually feljelentett egy kibaszott email miatt
Astra inclinant, sed non obligant.
- erno_wozniak
Egyébként mi a faszért is az SZE-nek írt?
Hogy lehet valaki ekkora idióta?
Ez már ilyen sodi szintű balfaszkodás. 

Hogy lehet valaki ekkora idióta?

erno_wozniak wrote: ↑27 Mar 2024, 16:10 Egyébként mi a faszért is az SZE-nek írt?
Hogy lehet valaki ekkora idióta?Ez már ilyen sodi szintű balfaszkodás.
![]()

SzupErnő a magyarok megmentője...
- Edge from Mortician
Csak engem,
3x feljelentett
2x küldött rám "verő legényt"
4x letiltott anno a villamgyorspc.hu-ról
és ezeknek a hatását a mai napig várom. :DD
Pedig telefon betyárkodtam is, de azzal se csinált semmit.
ekszplájzitt.
- erno_wozniak
Igen, engem is egyszer már csatolt a meglévő feljelentéshez. Azóta is várom a rendőröket, hogy rámtörjék az ajtót.Edge from Mortician wrote: ↑27 Mar 2024, 17:35Csak engem,
3x feljelentett
2x küldött rám "verő legényt"
4x letiltott anno a villamgyorspc.hu-ról
és ezeknek a hatását a mai napig várom. :DD
Pedig telefon betyárkodtam is, de azzal se csinált semmit.
Ernőtől maximum annyira telik, hogy ír egy nagyon mérges hangvételü levelet, de ha valamihez fel kell emelnie a hájas picsáját, az már túl nagy munka neki.
- leveltaros
Boldog husvetot meg miegymast Erno!Éhes_A_Hasam wrote: ↑27 Mar 2024, 15:33Drógoztam meg kínoztam infojmarikusokat na.hsp_niki wrote: ↑27 Mar 2024, 13:12Ezt csak így bedobod ide semmi infó nélkül?Éhes_A_Hasam wrote: ↑27 Mar 2024, 06:03
Apropó! Ernőke! Mivel tudom, hogy itt baszod a hód kurva anyádat, inkább gyere meséld el a kommenthaveroknak milyen volt gyámügy látogatása tegnap....Ember, álló fasszal várjuk a részleteket.
Szóval, evidenciákat nem tudok és nem is akarnék mutatni (jegyzőkönyv, határozat, apámfasza, bármi), de egy GYMS megyei kormányhivatalnál dolgozó kollégával beszélgettünk Ernőkéről (ő is troll, csak read onlyba) és javasolta, hogy a gyerekkel való együttélését ennek a fasznak gyámügyi vonalra tereljem. Megírtam amit kellett, csatoltam a bizonyítékokat és ahogy értesültem megcsinálták a helyszíni környezettanulmányt még húsvét előtt.
Megjegyzem erről előre értesítik az ügyfelet, szóval ez a buzi tudott róla. BTW ide van bejelentve a gyerek is idi tartózkodásra, azért GYMS KH az illetékes.
Az eredményről nem tudok még semmit, bár valszeg ha valami lesz akkor arról majd úgy sem bír kussolni a dagadék.
Emellett van még 2-3 faszerdő telepítve amik hamarosan szárba szökkennek annyit teaserként, hogy az egyik Szolnokhoz köthető és nagyon fog fájni az incel gecinek ha tovább megy.
Mondtam neked dagadék, hogy minden pimaszkodásodat büntetni fogom. Felhívtalak, segíteni akartam, de te nagyképűen elkezdtél loopolni. Akkor egyed a csirkés paradicsomlevest amit főztél te fasz.
Na, magyar családok tönkretétele csá!
Gyere a kommenthaverokhoz sirni, mi tart karokkal varunk! <3
- namivanernoke
Enyje, enyje ... és a görcsrohamok hol maradtak?Éhes_A_Hasam wrote: ↑27 Mar 2024, 15:33Drógoztam meg kínoztam infojmarikusokat na.hsp_niki wrote: ↑27 Mar 2024, 13:12Ezt csak így bedobod ide semmi infó nélkül?Éhes_A_Hasam wrote: ↑27 Mar 2024, 06:03
Apropó! Ernőke! Mivel tudom, hogy itt baszod a hód kurva anyádat, inkább gyere meséld el a kommenthaveroknak milyen volt gyámügy látogatása tegnap....Ember, álló fasszal várjuk a részleteket.
Szóval, evidenciákat nem tudok és nem is akarnék mutatni (jegyzőkönyv, határozat, apámfasza, bármi), de egy GYMS megyei kormányhivatalnál dolgozó kollégával beszélgettünk Ernőkéről (ő is troll, csak read onlyba) és javasolta, hogy a gyerekkel való együttélését ennek a fasznak gyámügyi vonalra tereljem. Megírtam amit kellett, csatoltam a bizonyítékokat és ahogy értesültem megcsinálták a helyszíni környezettanulmányt még húsvét előtt.
Megjegyzem erről előre értesítik az ügyfelet, szóval ez a buzi tudott róla. BTW ide van bejelentve a gyerek is idi tartózkodásra, azért GYMS KH az illetékes.
Az eredményről nem tudok még semmit, bár valszeg ha valami lesz akkor arról majd úgy sem bír kussolni a dagadék.
Emellett van még 2-3 faszerdő telepítve amik hamarosan szárba szökkennek annyit teaserként, hogy az egyik Szolnokhoz köthető és nagyon fog fájni az incel gecinek ha tovább megy.
Mondtam neked dagadék, hogy minden pimaszkodásodat büntetni fogom. Felhívtalak, segíteni akartam, de te nagyképűen elkezdtél loopolni. Akkor egyed a csirkés paradicsomlevest amit főztél te fasz.
Na, magyar családok tönkretétele csá!

Szép munka!
Reméljük a gyereknek jobb sorsa lesz, mert ezzel az idegbeteg fasszal élni eléggé rémálom lehet.
Így-így ... tanulni úgysem fog belőle, de fájjon csaki neki ...
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
- namivanernoke
Jaja, lődd fel az őrjöngős lájvot, dagadék!leveltaros wrote: ↑27 Mar 2024, 18:30 Boldog husvetot meg miegymast Erno!
Gyere a kommenthaverokhoz sirni, mi tart karokkal varunk! <3

"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
- Éhes_A_Hasam
Így piszony! Porondra dagadt geci! Röhögni akarok a visongáson amit produkálsz Bőny, Hungary környékén te szhar.namivanernoke wrote: ↑27 Mar 2024, 18:55Jaja, lődd fel az őrjöngős lájvot, dagadék!leveltaros wrote: ↑27 Mar 2024, 18:30 Boldog husvetot meg miegymast Erno!
Gyere a kommenthaverokhoz sirni, mi tart karokkal varunk! <3![]()
Férfihangú Andi mit szól a faszerdőkhöz kucu? Az ugye megvan, hogy ha a trollszok unatkozni kezdenek akkor Andi (mindegy)-t is bevonják a játékba? Ja, és most a Snecolológia Tanszéken is kisebb uborka szezon van.
Astra inclinant, sed non obligant.