Állom, kifizetem neki az ALAPFOKOT ha azon átmegy.
[General] Apa,éhes a hasam
- Edge from Mortician
- namivanernoke
Re: [General] Apa,éhes a hasam
Fú bazdmeg, ez nem semmi!

Külön vannak gombok ha amcsi vagy, külön ha magyar?

És amúgy amit zöldel ír ki az a "ríkommended báj hájasbré"? Ergo az tök jó szerinte ha a Defender és az UAC ki van kapcsolva a Windowsban?

Ez a barom az iskolapéldája hogy hogyan csináljunk hányás GUI-t. Egyetemen UX-dizájnon ezt kellett volna tanulnunk ... hogy mit ne csináljunk még véletlenül se soha az életben ...
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
- namivanernoke
És ha ugyanaz lesz mint a sodinál?

"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
- leveltaros
Igen, az optimalis beallitas az az, ha ki van kapcsolva az UAC, Win Defender.namivanernoke wrote: ↑23 Mar 2024, 18:57Fú bazdmeg, ez nem semmi!
Külön vannak gombok ha amcsi vagy, külön ha magyar?
És amúgy amit zöldel ír ki az a "ríkommended báj hájasbré"? Ergo az tök jó szerinte ha a Defender és az UAC ki van kapcsolva a Windowsban?
Ez a barom az iskolapéldája hogy hogyan csináljunk hányás GUI-t. Egyetemen UX-dizájnon ezt kellett volna tanulnunk ... hogy mit ne csináljunk még véletlenül se soha az életben ...
Reszvetem minden grafikusnak akik ezt lattak.
- leveltaros
Emelt szintu nyelvi erettsegi eseteben, ha sikeres, ingyen kapsz kozepfoku nyelvvizsgat.namivanernoke wrote: ↑23 Mar 2024, 18:59És ha ugyanaz lesz mint a sodinál?Sokba fog ám úgy fájni az a dolog ...
![]()
- namivanernoke
És szerinted kókánymester uraság megugorja azt a szintet?leveltaros wrote: ↑23 Mar 2024, 19:07Emelt szintu nyelvi erettsegi eseteben, ha sikeres, ingyen kapsz kozepfoku nyelvvizsgat.namivanernoke wrote: ↑23 Mar 2024, 18:59És ha ugyanaz lesz mint a sodinál?Sokba fog ám úgy fájni az a dolog ...
![]()

hej gógöl! váctájmnó?namivanernoke wrote: ↑23 Mar 2024, 19:41És szerinted kókánymester uraság megugorja azt a szintet?leveltaros wrote: ↑23 Mar 2024, 19:07Emelt szintu nyelvi erettsegi eseteben, ha sikeres, ingyen kapsz kozepfoku nyelvvizsgat.namivanernoke wrote: ↑23 Mar 2024, 18:59
És ha ugyanaz lesz mint a sodinál?Sokba fog ám úgy fájni az a dolog ...
![]()
![]()
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
héj gógöl, törn off dö kuler dvo.hsp_niki wrote: ↑23 Mar 2024, 20:00hej gógöl! váctájmnó?namivanernoke wrote: ↑23 Mar 2024, 19:41És szerinted kókánymester uraság megugorja azt a szintet?leveltaros wrote: ↑23 Mar 2024, 19:07
Emelt szintu nyelvi erettsegi eseteben, ha sikeres, ingyen kapsz kozepfoku nyelvvizsgat.![]()
SzupErnő a magyarok megmentője...
- IgazságPirula