Nagyon szívesen elolvasnám egy szakember véleményét erről az egész Ernő jelenségről. Van is ismerősöm aki még meg is értené az indítékot, de biztosan nem nézne végig enny videót és ásná bele magát a dologba..leveltaros wrote: ↑22 Mar 2024, 22:38Ha tisztaban lenne a kepesseigevel, akkor nem eroltetne az imbecilot, foskomot, fonikszet. Mar 2008 tajekan is ritka szar volt amit nyujtott.hsp_niki wrote: ↑22 Mar 2024, 22:17egyáltalán nem érzem azt, hogy ő tisztában lenne a képességeivel.. ahhoz nem elég intelligenserno_wozniak wrote: ↑22 Mar 2024, 22:16
Ebben nem vagyok biztos. Két eset lehetséges: vagy valóban zseninek hiszi magát, vagy tudja magáról, hogy kókler, és csak meg akarja úszni a szembesítést, hogy továbbra is át tudja verni a nála szerencsétlenebb, hozzá nem értő embereket.
Én az utóbbira szavazok. Szerintem tudja ő magáról, hogy legjobb esetben is csak egy lelkes amatőr, és csak azért vergődik, mert lebukott.
Egy szakember nem kerdez olyat, hogy "miert nem mukodik a nevfeloldas".
Egyébként két személyes ismerősöm fúziója az ember. Az első akinek könnyű gyerekkora volt, az apja tartotta el a családot, big lóvé játszott végig. Soha nem tudott magával mit kezdeni, valami miatt elkezdett kompenzálni és hazudozni, sztorikat kitalálni magáról. Ugyan ez van Ernővel is, csak nála már teljesen eltorzult a valóság.. de én szülői problémákra vezetném vissza a dolgot.. próbál valamit letenni az asztalra és mindent feláldoz azért, hogy megfeleljen. De sajnos nem elég okos/képzett/intelligens ahhoz, hogy normális keretek között próbálja ezt meg.
A másik ismerősöm csak egy sima igénytelen IT buzi aki igazából nem ért hozzá csak okoskodik