[General] Apa,éhes a hasam

hsp_niki

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by hsp_niki »

leveltaros wrote: 22 Mar 2024, 22:38
hsp_niki wrote: 22 Mar 2024, 22:17
erno_wozniak wrote: 22 Mar 2024, 22:16

Ebben nem vagyok biztos. Két eset lehetséges: vagy valóban zseninek hiszi magát, vagy tudja magáról, hogy kókler, és csak meg akarja úszni a szembesítést, hogy továbbra is át tudja verni a nála szerencsétlenebb, hozzá nem értő embereket.

Én az utóbbira szavazok. Szerintem tudja ő magáról, hogy legjobb esetben is csak egy lelkes amatőr, és csak azért vergődik, mert lebukott.
egyáltalán nem érzem azt, hogy ő tisztában lenne a képességeivel.. ahhoz nem elég intelligens
Ha tisztaban lenne a kepesseigevel, akkor nem eroltetne az imbecilot, foskomot, fonikszet. Mar 2008 tajekan is ritka szar volt amit nyujtott. :D
Egy szakember nem kerdez olyat, hogy "miert nem mukodik a nevfeloldas".
Nagyon szívesen elolvasnám egy szakember véleményét erről az egész Ernő jelenségről. Van is ismerősöm aki még meg is értené az indítékot, de biztosan nem nézne végig enny videót és ásná bele magát a dologba..

Egyébként két személyes ismerősöm fúziója az ember. Az első akinek könnyű gyerekkora volt, az apja tartotta el a családot, big lóvé játszott végig. Soha nem tudott magával mit kezdeni, valami miatt elkezdett kompenzálni és hazudozni, sztorikat kitalálni magáról. Ugyan ez van Ernővel is, csak nála már teljesen eltorzult a valóság.. de én szülői problémákra vezetném vissza a dolgot.. próbál valamit letenni az asztalra és mindent feláldoz azért, hogy megfeleljen. De sajnos nem elég okos/képzett/intelligens ahhoz, hogy normális keretek között próbálja ezt meg.

A másik ismerősöm csak egy sima igénytelen IT buzi aki igazából nem ért hozzá csak okoskodik :D
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
namivanernoke

Post by namivanernoke »

Emellé olyan torz önképe van mint a fene ..
Ebben nem vagyok biztos. Két eset lehetséges: vagy valóban zseninek hiszi magát, vagy tudja magáról, hogy kókler, és csak meg akarja úszni a szembesítést, hogy továbbra is át tudja verni a nála szerencsétlenebb, hozzá nem értő embereket.

Én az utóbbira szavazok. Szerintem tudja ő magáról, hogy legjobb esetben is csak egy lelkes amatőr, és csak azért vergődik, mert lebukott.
Szerintem inkább az első.
Ha csak egy lébecoló arc lenne az is hamar kiütközne, mintahogy az is, ha zseni lenne.

Nem, ő konkrétan profinak hiszi magát, és tényleg beakadt nála a lemez valahol a 2000-es években ... és ott megrekedt.

Ernőke olyan mint egy egy trükkös póni. (és az a trükk is szar volt a maga idejében)
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

hsp_niki wrote: 22 Mar 2024, 22:17
Emellé olyan torz önképe van mint a fene ..

egyáltalán nem érzem azt, hogy ő tisztában lenne a képességeivel.. ahhoz nem elég intelligens
Hát akkor Ernő tényleg orvosi eset, mert ez kb. olyan, mintha egy 120 centis törpe komolyan elhinné magáról, hogy ő tud zsákolni.
namivanernoke

Post by namivanernoke »

hsp_niki wrote: 22 Mar 2024, 23:03 Nagyon szívesen elolvasnám egy szakember véleményét erről az egész Ernő jelenségről. Van is ismerősöm aki még meg is értené az indítékot, de biztosan nem nézne végig enny videót és ásná bele magát a dologba..

Egyébként két személyes ismerősöm fúziója az ember. Az első akinek könnyű gyerekkora volt, az apja tartotta el a családot, big lóvé játszott végig. Soha nem tudott magával mit kezdeni, valami miatt elkezdett kompenzálni és hazudozni, sztorikat kitalálni magáról. Ugyan ez van Ernővel is, csak nála már teljesen eltorzult a valóság.. de én szülői problémákra vezetném vissza a dolgot.. próbál valamit letenni az asztalra és mindent feláldoz azért, hogy megfeleljen. De sajnos nem elég okos/képzett/intelligens ahhoz, hogy normális keretek között próbálja ezt meg.

A másik ismerősöm csak egy sima igénytelen IT buzi aki igazából nem ért hozzá csak okoskodik :D
A megfelelési/bizonyítási kényszer nagyon kiütközik kb. majdnem mindegyik videójában. (ő csak segít a magyar embereknek, "reklámmentes számtógépekért", "megmenti" a home officeosokat, és a többi baromság)
És megfigyelhető hogy ugyanazon a séma szerint működik most is, mint fiatal korában. (pl. párkapcsolat-szinten; egy felnőtt nő már kiröhögi és/vagy szóba se áll vele, nem érti hogy mért nem elég amit "tud nyújtanti", holott - a saját szemében - régen ő volt a király, és csajozott ezerrel /persze, a kislányokat akiket felszedett, azoknak nem voltak nagy elvárásai/. És ehhez jön hozzá a rohadtul torz önképe.)
Szakmai téren is látszik hogy beragadt valahol nagyon az elején, és abból a "tudásból" próbál valamit alkotni, de - ahogy írtad is - ész/képzettség/intelligencia hiányában nem nagyon sikerül neki.

Összegezve ... az ember egy majdnem 40 éves manchild, aki körbe-körbe toporog és illúziókat kerget ...
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
leveltaros

Post by leveltaros »

En megneznek Ernorol egy szakertoi velemenyt mentalis oldalrol.
Meg ki is fizetem.
hsp_niki

Post by hsp_niki »

leveltaros wrote: 22 Mar 2024, 23:29 En megneznek Ernorol egy szakertoi velemenyt mentalis oldalrol.
Meg ki is fizetem.
kellene egy teljes HSP lore, faszául indőrendbe, behivatkozva videókkal, kiemelt pillanatokkal, stb. Ha lenne ilyen tundék rá praktizáló pszichológust aki ránézne :D
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
snecologushallgato

Post by snecologushallgato »

STNÍI verseny folytat Ernő pedosodikával. Bár még sokat kell dolgozni, hogy őt beérje. :rp22:
FasztErnőSzámára

Post by FasztErnőSzámára »

Végső stádium:

Image
Edge from Mortician

Post by Edge from Mortician »

FasztErnőSzámára wrote: 23 Mar 2024, 10:13 Végső stádium:

Image
Awww, még mindig comic sans-el levelezik a lüke

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ekszplájzitt.
hsp_niki

Post by hsp_niki »

Kéne szerveznünk valami fogadást, hogy hány napon belül tér vissza őkegyelme :D
Post Reply