Annyira, mint a mokus az erdotuzet.

Annyira, mint a mokus az erdotuzet.
Üdv kollegák!
Ernotol elvarni barmilyen ertelmet / szaktudast olyan, mintha Shakespearet akarnal iratni majmokkal.erno_wozniak wrote: ↑22 Mar 2024, 21:44Üdv kollegák!
Ehhez a részhez én annyit fűznék hozzá, hogy nem is olyan rég, amikor egy kicsit trollkodtam vele e-mailben, akkor szóba került, hogy TTK-n csoporttársaimmal rendszeresen nézzük a videóit, és hogy a fél évfolyam rajta röhög. Erre válaszul lenyomott egy olyan dumát, mint anno Vká Vlog az elhíresült Egyetemista g3cik! videójában. A lényege az volt, hogy azért nem jelentkezett egyetemre, mert tudta, hogy oda csak olyan gonosz emberek járnak, mint mi, akik röhögünk rajta, és akik miatt ma ott tart Magyarország, ahol.
A lényeg, hogy nincs diplomája, beismerte. Bánom már, hogy kitöröltem a beszélgetést, mert így sajna nincs screenshot.
Egyébként vicces volt, próbáltam tőle kérdezgetni ilyen első féléves alap dolgokat, hogy vajon mennyit is tud, de minden válasz elől kitért, csak azt hajtogatta, hogy biztosan büszkék rám a szüleim, amiért másokat kínzok.
erno_wozniak wrote: ↑22 Mar 2024, 21:44Üdv kollegák!
Ehhez a részhez én annyit fűznék hozzá, hogy nem is olyan rég, amikor egy kicsit trollkodtam vele e-mailben, akkor szóba került, hogy TTK-n csoporttársaimmal rendszeresen nézzük a videóit, és hogy a fél évfolyam rajta röhög. Erre válaszul lenyomott egy olyan dumát, mint anno Vká Vlog az elhíresült Egyetemista g3cik! videójában. A lényege az volt, hogy azért nem jelentkezett egyetemre, mert tudta, hogy oda csak olyan gonosz emberek járnak, mint mi, akik röhögünk rajta, és akik miatt ma ott tart Magyarország, ahol.
A lényeg, hogy nincs diplomája, beismerte. Bánom már, hogy kitöröltem a beszélgetést, mert így sajna nincs screenshot.
Egyébként vicces volt, próbáltam tőle kérdezgetni ilyen első féléves alap dolgokat, hogy vajon mennyit is tud, de minden válasz elől kitért, csak azt hajtogatta, hogy biztosan büszkék rám a szüleim, amiért másokat kínzok.
Nem kell tőle túl sokat várni ... rohadtul nárcisztikus, beképzelt, és egoista szerencsétlen. Emellé olyan torz önképe van mint a fene ...erno_wozniak wrote: ↑22 Mar 2024, 21:44Üdv kollegák!
Ebben nem vagyok biztos. Két eset lehetséges: vagy valóban zseninek hiszi magát, vagy tudja magáról, hogy kókler, és csak meg akarja úszni a szembesítést, hogy továbbra is át tudja verni a nála szerencsétlenebb, hozzá nem értő embereket.Emellé olyan torz önképe van mint a fene ..
Ezzel triggerel a legjobban, hogy chaten csak baszogassa az ember. Mert a normális kérdésekre nem tud reagálni, még akkor sem amikor nincs benne a trollos loopban. De ha oltogatod arra már tud reagálni. Borzasztó személyiség. Pont emiatt szerettem megnamivanernoke wrote: ↑22 Mar 2024, 22:05Nem kell tőle túl sokat várni ... rohadtul nárcisztikus, beképzelt, és egoista szerencsétlen. Emellé olyan torz önképe van mint a fene ...erno_wozniak wrote: ↑22 Mar 2024, 21:44Üdv kollegák!
Mindig megmagyarázza a dolgokat, és szerinte ez érvelés. (vagyis valami hülyeséget reagál, aminek totál semmi köze ahhoz amire válaszolnia kéne, ha ez sem sikerül, akkor jön az őrjöngés ...)
Nem érdemes tőle szakmai dolgokat kérdezni sem, nem tud semmit - és azt is rosszul -, meg kb. tényleg olyan az egész ember mintha egy galambbal sakkoznál ... bár mondjuk az értelmesebb Ernőkénél, szóval ...![]()
egyáltalán nem érzem azt, hogy ő tisztában lenne a képességeivel.. ahhoz nem elég intelligenserno_wozniak wrote: ↑22 Mar 2024, 22:16Ebben nem vagyok biztos. Két eset lehetséges: vagy valóban zseninek hiszi magát, vagy tudja magáról, hogy kókler, és csak meg akarja úszni a szembesítést, hogy továbbra is át tudja verni a nála szerencsétlenebb, hozzá nem értő embereket.Emellé olyan torz önképe van mint a fene ..
Én az utóbbira szavazok. Szerintem tudja ő magáról, hogy legjobb esetben is csak egy lelkes amatőr, és csak azért vergődik, mert lebukott.
Ha tisztaban lenne a kepesseigevel, akkor nem eroltetne az imbecilot, foskomot, fonikszet. Mar 2008 tajekan is ritka szar volt amit nyujtott.hsp_niki wrote: ↑22 Mar 2024, 22:17egyáltalán nem érzem azt, hogy ő tisztában lenne a képességeivel.. ahhoz nem elég intelligenserno_wozniak wrote: ↑22 Mar 2024, 22:16Ebben nem vagyok biztos. Két eset lehetséges: vagy valóban zseninek hiszi magát, vagy tudja magáról, hogy kókler, és csak meg akarja úszni a szembesítést, hogy továbbra is át tudja verni a nála szerencsétlenebb, hozzá nem értő embereket.Emellé olyan torz önképe van mint a fene ..
Én az utóbbira szavazok. Szerintem tudja ő magáról, hogy legjobb esetben is csak egy lelkes amatőr, és csak azért vergődik, mert lebukott.