Friss es ropogos hangfelvetel:
[General] Apa,éhes a hasam
- leveltaros
- IgazságPirula
Re: [General] Apa,éhes a hasam
"Kiszálltam ismét"
"HSP tartalomgyártás véglegesen megszűnt"
De miért?
"ebbe te bűnrészes leszel"
Meg mi az hogy lefényképeztük a házat meg lekérdeztük a kocsi adatait amit BÁRKINEK szabad, azt melyik törvény bünteti?
Akkor a Google Mapst is pereld már be te fasz!
"Minden egyes információ továbbítva lett a rendőrségnek"
De már évek óta továbbítasz mindent és lófasz nem történik, ezzel senkit sem tudsz megijeszteni. Főleg a trollszokat meg azokat akik asszociációba kerülnek velünk.
De miért?
Meg mi az hogy lefényképeztük a házat meg lekérdeztük a kocsi adatait amit BÁRKINEK szabad, azt melyik törvény bünteti?
De már évek óta továbbítasz mindent és lófasz nem történik, ezzel senkit sem tudsz megijeszteni. Főleg a trollszokat meg azokat akik asszociációba kerülnek velünk.
- leveltaros
Mert a csuf gonosz trollok melle beallt az altala gyulolt Nyilas "DGGMester" Janos.IgazságPirula wrote: ↑22 Mar 2024, 16:25 "Kiszálltam ismét"
De miért?
Erno fejeben mindenki is bunreszes akik rosszat mertek ra mondani.IgazságPirula wrote: ↑22 Mar 2024, 16:25 "Kiszálltam ismét"

Ha lenne erdemi ugy amiben tud lepni a polizei (CF miatt felejtosIgazságPirula wrote: ↑22 Mar 2024, 16:25 "Kiszálltam ismét"

- leveltaros
De amugy Erno, most megszunt a mediabirodalom, hogy fogsz edesapadnak elszamolni azzal a penzzel amit a retardalt projektedre koltott? Nincs HSP/2H, nincs publikus Fox, akkor megis mi a faszert adna az oreg neked meg tobb penzt?
Remelem egyszer tele lesz veled a fasza es ugy elhajt, mint annak a rendje. :DDDDD
Remelem egyszer tele lesz veled a fasza es ugy elhajt, mint annak a rendje. :DDDDD
- namivanernoke
Ez totál idióta.
Nyilvános információk, bárki lekérheti ezeket.
Amúgy a Googlet is perelhetné ennyi erővel, mert a streetviewen szerepel a putrija ... és az még a wifi-információkat is gyűjti, na ha ezt tudná ez a fasz, akkor lenne ám őrjöngés ...

És DDG-n akarja az egészet leverni ... vicces lesz ...
- Rendőr úr, Nyilas János ellopta és közzétette a crackelt szarokkal teli, illegális Windows másolataimat!
- "A rendőr szemöldökét felvonva néz, próbálja visszatartani a röhögést" ...
- Kérem segítsenek, tönkre akar tenni, nyilvánosságra hozott rólam bárki által lekérdezhető információkat!
- "A rendőr már nagyon erőlködik hogy ne röhögje el magát" ...
Szóval vannak ám tévképzetei Ernőkének ...
... és persze - mint mindig - a gyereket használja pajzsnak ...
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
- leveltaros
De nem jon ra, hogy nem tortent semmi olyan ami veszelyeztetne a gyerkocok napi eletvitelet. Nem ment oda senki kessel fenyegetve a gyerekeket, senki nem gyujtotta rajuk a putrit, postazott nekik doboz szart, levelbombat stb.namivanernoke wrote: ↑22 Mar 2024, 16:49Ez totál idióta.
Nyilvános információk, bárki lekérheti ezeket.
Amúgy a Googlet is perelhetné ennyi erővel, mert a streetviewen szerepel a putrija ... és az még a wifi-információkat is gyűjti, na ha ezt tudná ez a fasz, akkor lenne ám őrjöngés ...
És DDG-n akarja az egészet leverni ... vicces lesz ...
- Rendőr úr, Nyilas János ellopta és közzétette a crackelt szarokkal teli, illegális Windows másolataimat!
- "A rendőr szemöldökét felvonva néz, próbálja visszatartani a röhögést" ...
- Kérem segítsenek, tönkre akar tenni, nyilvánosságra hozott rólam bárki által lekérdezhető információkat!
- "A rendőr már nagyon erőlködik hogy ne röhögje el magát" ...
Szóval vannak ám tévképzetei Ernőkének ...
... és persze - mint mindig - a gyereket használja pajzsnak ...
Ugy vettem eszre errefele, hogy a gyerekeket a kozosseg nagy resze ki akarja hagyni a bulibol.
- namivanernoke
Persze, még poén-szinten sem kapott semmi csomagot, nem dobáltuk meg a házát WCpapír-gurigákkal, stb.leveltaros wrote: ↑22 Mar 2024, 16:52 De nem jon ra, hogy nem tortent semmi olyan ami veszelyeztetne a gyerkocok napi eletvitelet. Nem ment oda senki kessel fenyegetve a gyerekeket, senki nem gyujtotta rajuk a putrit, postazott nekik doboz szart, levelbombat stb.
Ugy vettem eszre errefele, hogy a gyerekeket a kozosseg nagy resze ki akarja hagyni a bulibol.
A gyerekek nem tehetnek arról, hogy rokoni kapcsolatban vannak ezzel a barommal és jogosan ki is kell hagyni őket.
Ernőke másfelől - elvileg - egy felnőtt, döntésképes ember. Nyugodtan lehet hülye, de csak addig, amíg ezt egyedül teszi és nem árt ezzel másoknak.
Ez az amit nem képes azzal az alulfejlett kis nárcisztikus agyával felfogni, hogy a mostani dolgaival a gyerekeit szivatja és más embereknek is kárt okoz ...
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
- leveltaros
Amikor beszeltem Ernovel eloadason es minden egyeben kivul, akkor megemlitette, hogy a lanya (Evelin) elegge depresszios lett a videoktol a TC-n. Arra mar nem tertunk ki, hogy a "mocskolodas" miatt vagy a videok tartalma miatt.namivanernoke wrote: ↑22 Mar 2024, 17:03Persze, még poén-szinten sem kapott semmi csomagot, nem dobáltuk meg a házát WCpapír-gurigákkal, stb.leveltaros wrote: ↑22 Mar 2024, 16:52 De nem jon ra, hogy nem tortent semmi olyan ami veszelyeztetne a gyerkocok napi eletvitelet. Nem ment oda senki kessel fenyegetve a gyerekeket, senki nem gyujtotta rajuk a putrit, postazott nekik doboz szart, levelbombat stb.
A gyerekek nem tehetnek arról, hogy rokoni kapcsolatban vannak ezzel a barommal és jogosan ki is kell hagyni őket.
Ernőke másfelől - elvileg - egy felnőtt, döntésképes ember. Nyugodtan lehet hülye, de csak addig, amíg ezt egyedül teszi és nem árt ezzel másoknak.
Ez az amit nem képes azzal az alulfejlett kis nárcisztikus agyával felfogni, hogy a mostani dolgaival a gyerekeit szivatja és más embereknek is kárt okoz ...

eloszor a pereskedesre, utana a karteritesre, utana pedig a 3L informatyika kft bejegyzesereleveltaros wrote: ↑22 Mar 2024, 16:48 De amugy Erno, most megszunt a mediabirodalom, hogy fogsz edesapadnak elszamolni azzal a penzzel amit a retardalt projektedre koltott? Nincs HSP/2H, nincs publikus Fox, akkor megis mi a faszert adna az oreg neked meg tobb penzt?
- namivanernoke
Szerintem inkább a tartalom miatt ...leveltaros wrote: ↑22 Mar 2024, 17:19 Amikor beszeltem Ernovel eloadason es minden egyeben kivul, akkor megemlitette, hogy a lanya (Evelin) elegge depresszios lett a videoktol a TC-n. Arra mar nem tertunk ki, hogy a "mocskolodas" miatt vagy a videok tartalma miatt.![]()
Engem is eléggé megviselne ha ilyen elbaszott apám lenne. (azt ezért tegyük hozzá hogy nem csak simán magát égette a videóival, mert az egyszerűen csak vicces lett volna /tákol a kontár/ ... de amikor átment az egész egy eléggé szélsőséges irányba - "magyar-öléssel" fenyegetőzés, a gyerek elhanyagolása, pajzsnak használva őt, a volt párjai meztelen képeinek mutogatása - az már szerintem sokaknál átlépte a határt és tök jogosan beleálltak keményen a fejébe)
De most megígérte hogy eltűnik - úgy sem fog sokáig tartani -, és folytatódik a loopolás és a képzelt ellenséggekkel folytatott harca ...