4 és fél percen keresztül ikonokat váltogat.leveltaros wrote: ↑19 Mar 2024, 14:12 Vegre itt van, megerkezett! Az uj Foskomm trailer!
Majd kikerul TC-re, addig is premier:

4 és fél percen keresztül ikonokat váltogat.leveltaros wrote: ↑19 Mar 2024, 14:12 Vegre itt van, megerkezett! Az uj Foskomm trailer!
Igen, ikont valtogatni kurvara fontos.szotyo wrote: ↑19 Mar 2024, 16:454 és fél percen keresztül ikonokat váltogat.leveltaros wrote: ↑19 Mar 2024, 14:12 Vegre itt van, megerkezett! Az uj Foskomm trailer!
![]()
Mert mit vartal? Magaba nez es esetleg elgondolkozik az elmondottakon? Ugyan mar, az tul nagy elvaras lenne Heiner "Jupiter/Mesefigura" Erno ugyvezetotol.IgazságPirula wrote: ↑19 Mar 2024, 17:29 Hát basszátok meg, nem vagyok nagy programozó.
DE ha csak ennyit tudnék bemutatni a tákolásomból, kurvára szégyelném magam.
Igen, hogy az ikonokat tudjuk cserélgetni, majd megmutatjuk a személyit, lakcímet és még lehet rá is fizetek.
Bazdmeg Ernő, mekkora pancser vagy.
Miután 'Laci' elmondta hogy mi is a probléma és számos troll még segíteni is akart, neked még mindig erre futja?
Visszafelé fejlődsz.
En foallasban tesztelnem a licenszelest, veletlenul sem hasznalnam fel rosszra.IgazságPirula wrote: ↑19 Mar 2024, 17:49 Én főállásban tesztelném az ikon cserélgetést.
Ha Ernő megfizetni, lehet róla szó.
Ez pont annyira alrendszer, mint regen az XP-s korszakban volt ez a WPI nevu takolmany.FasztErnőSzámára wrote: ↑19 Mar 2024, 18:06 Csak, hogy meglegyen az "'alrencer" fogalma:
ernő! nem látom az environment provájdolását! akkor mitől "alrencer"?
Ebbű baj lesz.leveltaros wrote: ↑19 Mar 2024, 18:11 Late news, most akadtam ra nem reg: Nyilas "DGGMester" Janos kirakott egy tiktok videot amiben HajasBrevel valo osszetuzeserol mesel, link itt.