Nem szokasom cenzurazni kommenteket, most kivetelesen megtettem az illeto vegett.
Tovabbi kellemes forumozast!
[General] Apa,éhes a hasam
- leveltaros
- Edge from Mortician
Re: [General] Apa,éhes a hasam
csak én szeretném látni ahogy ez a szerencsétlen megpróbál fekvőzni?
gondoljatok már bele, pattogna a gömb hasán.
ekszplájzitt.
- leveltaros
Tamogatasert kepes megalazni magat, joval siralmasabb osszegekert egy MC Istihez kepest.Edge from Mortician wrote: ↑13 Mar 2024, 16:25 csak én szeretném látni ahogy ez a szerencsétlen megpróbál fekvőzni?

köszileveltaros wrote: ↑13 Mar 2024, 16:17 Nem szokasom cenzurazni kommenteket, most kivetelesen megtettem az illeto vegett.
Tovabbi kellemes forumozast!
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
miért mindig ilyen nyomorult időpontokban élőzik ez a szerencsétlen? vagy éjszaka vagy munkaidőben
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
- snecologushallgato
Trollégák!
Zseniális ez a HSP Red Főnix demó. Jómagam, mint medior tesztelő és pár trolléga/kolléga böködjük, de kb. 5 percenként meg kell állni röhögőgörcs miatt.
Köszönjük a felrakást, és hát baszd meg Ernő, ezért a gányolt fosért akarsz te pénzt kérni?
Agyam eldobom bakker... 
Zseniális ez a HSP Red Főnix demó. Jómagam, mint medior tesztelő és pár trolléga/kolléga böködjük, de kb. 5 percenként meg kell állni röhögőgörcs miatt.
Köszönjük a felrakást, és hát baszd meg Ernő, ezért a gányolt fosért akarsz te pénzt kérni?

snecologushallgato wrote: ↑13 Mar 2024, 19:31 Trollégák!
Köszönjük a felrakást, és hát baszd meg Ernő, ezért a gányolt fosért akarsz te pénzt kérni?Agyam eldobom bakker...
![]()
kérlekszépen nem hogy pénzt kér el ezért a szemétért, hanem ezzel menti meg a magyar családokat. Minden magyar windows-ra kötelezővé tenném.
Mai live:
0:08:00 - időt feccölt a troll videókba, de ennek a közösségnek semmi sem jó, kezdődik a trollok szidása "próbálja atrollokat utánozni, hogy számunkra kedvező legyen"
0:10:15 - donés koldulás
0:11:10 - tud a redphoenix leakről, a beletonfáló trollt szidja, nem fog publikusan megjelenni a foxcom4, vezetékes telefonszámmal és személyivel lehet használni majd, úgy értelmezem, hogy a fasz megbízott a betelefonálóban és így került ki a red3
0:16:10 - nem lesz több trollvideó mert a trollok ugyanúgy reagáltak mint az összes többire, bántották
0:19:00 szar az idő, fáj miatta a feje, meg a szeme.. csak a szoksásos mindenem fáj, az időjárásról és valami vírusról elmélkedik
0:27:10 - tagadja, hogy olvassa a fórumot
( rajongok de rohadt unalmas 0:31:40 segítség)
0:32:30 - megint loop az mc istis videókról, letörli őket ha vége az adásnak (azóta is fent van), ő letörli a troll videót, mi miért nem tesszük meg, ő nem tette tönkre ezzel a két videóval istit, mi 21-ben őt igen, youtube csatorna sem lesz.
0:45:30 kiafkol, az elmúlt 15 percben eza legizalmasabb rész
Eddig bírtam, nem tudtam tovább figyelni, írjátok meg a végét pls
0:08:00 - időt feccölt a troll videókba, de ennek a közösségnek semmi sem jó, kezdődik a trollok szidása "próbálja atrollokat utánozni, hogy számunkra kedvező legyen"
0:10:15 - donés koldulás
0:11:10 - tud a redphoenix leakről, a beletonfáló trollt szidja, nem fog publikusan megjelenni a foxcom4, vezetékes telefonszámmal és személyivel lehet használni majd, úgy értelmezem, hogy a fasz megbízott a betelefonálóban és így került ki a red3

0:16:10 - nem lesz több trollvideó mert a trollok ugyanúgy reagáltak mint az összes többire, bántották
0:19:00 szar az idő, fáj miatta a feje, meg a szeme.. csak a szoksásos mindenem fáj, az időjárásról és valami vírusról elmélkedik
0:27:10 - tagadja, hogy olvassa a fórumot
( rajongok de rohadt unalmas 0:31:40 segítség)
0:32:30 - megint loop az mc istis videókról, letörli őket ha vége az adásnak (azóta is fent van), ő letörli a troll videót, mi miért nem tesszük meg, ő nem tette tönkre ezzel a két videóval istit, mi 21-ben őt igen, youtube csatorna sem lesz.
0:45:30 kiafkol, az elmúlt 15 percben eza legizalmasabb rész
Eddig bírtam, nem tudtam tovább figyelni, írjátok meg a végét pls

2021-ben mi volt a sztori ami miatt pánikbeteg lett? Pár napja találtam csak rá, kicsit hiányos még a lore tudásom
- leveltaros
Elvileg ez a takolmany fos mentette ki Szolnokbol, allitasa szerint.snecologushallgato wrote: ↑13 Mar 2024, 19:31 Trollégák!
Köszönjük a felrakást, és hát baszd meg Ernő, ezért a gányolt fosért akarsz te pénzt kérni?Agyam eldobom bakker...
![]()
Most hirtelen meg nem mondom, de volt a szolnoki sziturol valamelyik liveban szo, es akkor vagy azutan talaltak be a trollok is. Az egeszre hab a tortan, hogy @Edge from Mortician leakelte a Phoenix 3-at, tole fuggetlen csapat/szemely pedig betort az akkori HSP Computer halozataba es elloptak egy csomo adatot.