[General] Apa,éhes a hasam

leveltaros

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by leveltaros »

Nem szokasom cenzurazni kommenteket, most kivetelesen megtettem az illeto vegett.
Tovabbi kellemes forumozast!
Edge from Mortician

Post by Edge from Mortician »

csak én szeretném látni ahogy ez a szerencsétlen megpróbál fekvőzni?
gondoljatok már bele, pattogna a gömb hasán.
ekszplájzitt.
leveltaros

Post by leveltaros »

Edge from Mortician wrote: 13 Mar 2024, 16:25 csak én szeretném látni ahogy ez a szerencsétlen megpróbál fekvőzni?
gondoljatok már bele, pattogna a gömb hasán.
Tamogatasert kepes megalazni magat, joval siralmasabb osszegekert egy MC Istihez kepest. :lol:
hsp_niki

Post by hsp_niki »

leveltaros wrote: 13 Mar 2024, 16:17 Nem szokasom cenzurazni kommenteket, most kivetelesen megtettem az illeto vegett.
Tovabbi kellemes forumozast!
köszi
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
hsp_niki

Post by hsp_niki »

miért mindig ilyen nyomorult időpontokban élőzik ez a szerencsétlen? vagy éjszaka vagy munkaidőben
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
snecologushallgato

Post by snecologushallgato »

Trollégák!

Zseniális ez a HSP Red Főnix demó. Jómagam, mint medior tesztelő és pár trolléga/kolléga böködjük, de kb. 5 percenként meg kell állni röhögőgörcs miatt.

Köszönjük a felrakást, és hát baszd meg Ernő, ezért a gányolt fosért akarsz te pénzt kérni? :D Agyam eldobom bakker... :lol:
PisiKaki

Post by PisiKaki »

snecologushallgato wrote: 13 Mar 2024, 19:31 Trollégák!

Zseniális ez a HSP Red Főnix demó. Jómagam, mint medior tesztelő és pár trolléga/kolléga böködjük, de kb. 5 percenként meg kell állni röhögőgörcs miatt.

Köszönjük a felrakást, és hát baszd meg Ernő, ezért a gányolt fosért akarsz te pénzt kérni? :D Agyam eldobom bakker... :lol:

kérlekszépen nem hogy pénzt kér el ezért a szemétért, hanem ezzel menti meg a magyar családokat. Minden magyar windows-ra kötelezővé tenném.
hsp_niki

Post by hsp_niki »

Mai live:

0:08:00 - időt feccölt a troll videókba, de ennek a közösségnek semmi sem jó, kezdődik a trollok szidása "próbálja atrollokat utánozni, hogy számunkra kedvező legyen"

0:10:15 - donés koldulás

0:11:10 - tud a redphoenix leakről, a beletonfáló trollt szidja, nem fog publikusan megjelenni a foxcom4, vezetékes telefonszámmal és személyivel lehet használni majd, úgy értelmezem, hogy a fasz megbízott a betelefonálóban és így került ki a red3 :D

0:16:10 - nem lesz több trollvideó mert a trollok ugyanúgy reagáltak mint az összes többire, bántották

0:19:00 szar az idő, fáj miatta a feje, meg a szeme.. csak a szoksásos mindenem fáj, az időjárásról és valami vírusról elmélkedik

0:27:10 - tagadja, hogy olvassa a fórumot

( rajongok de rohadt unalmas 0:31:40 segítség)

0:32:30 - megint loop az mc istis videókról, letörli őket ha vége az adásnak (azóta is fent van), ő letörli a troll videót, mi miért nem tesszük meg, ő nem tette tönkre ezzel a két videóval istit, mi 21-ben őt igen, youtube csatorna sem lesz.

0:45:30 kiafkol, az elmúlt 15 percben eza legizalmasabb rész

Eddig bírtam, nem tudtam tovább figyelni, írjátok meg a végét pls :D
fulucke

Post by fulucke »

2021-ben mi volt a sztori ami miatt pánikbeteg lett? Pár napja találtam csak rá, kicsit hiányos még a lore tudásom
leveltaros

Post by leveltaros »

snecologushallgato wrote: 13 Mar 2024, 19:31 Trollégák!

Elvileg ez a takolmany fos mentette ki Szolnokbol, allitasa szerint.
fulucke wrote: 14 Mar 2024, 00:34 2021-ben mi volt a sztori ami miatt pánikbeteg lett? Pár napja találtam csak rá, kicsit hiányos még a lore tudásom
Most hirtelen meg nem mondom, de volt a szolnoki sziturol valamelyik liveban szo, es akkor vagy azutan talaltak be a trollok is. Az egeszre hab a tortan, hogy @Edge from Mortician leakelte a Phoenix 3-at, tole fuggetlen csapat/szemely pedig betort az akkori HSP Computer halozataba es elloptak egy csomo adatot.
Post Reply