A DB leak az egy tőlünk független csoport volt, nem tudtam velük soha se felvenni a kontaktot. Szerintem magyar 4chan felhasználók voltak, mert 2022-ben TechSó miatt eléggé felkapták /int/-en.leveltaros wrote: ↑07 Mar 2024, 20:19Kellene a forraskodja a Red Phoenix 3-nak, mint bizonyitek, az archiv DB dumpja, esetlegesen az eredeti DB leak. @Edge from Mortician neked van tudomasod az eredeti Phoenix 3 DB leakrol?IgazságPirula wrote: ↑07 Mar 2024, 20:17 Én holnap felhívom az ügyfélszolgálatot, hogy mire van szükségem vagy hogy nem lehet-e anonim tippet adni a hivatalnak kivizsgálásra.
Bár ha itt valaki megmondja hogy mire van szükségem, akkor abban a pillanatban megteszem a bejelentést.
Ernő és a Btk. 219. §
- Edge from Mortician
Re: Ernő és a Btk. 219. §
ekszplájzitt.
- Edge from Mortician
Egy dolgot biztosan tudok, nem volt semmilyen adatkezelője. Ezt anno az ETM korszakba kaptam tőle még kommentbe, de sajnos ez elveszett.Éhes_A_Hasam wrote: ↑07 Mar 2024, 19:53 Kedvenc pjogjamozónk tevékenysége kapcsán szakmai ártalomként* felmerültek bennem a következő kérdések:
- A pirosmadaras és rókaélvezéses időkben begyűjtött személyes adatoknak mi lett a sorsa?
- Ezen személyes adatok megfelelő védelemmel voltak ellátva és megfelelő körültekintéssel voltak tárolva?
- A legújabb idők 2H(ülye) gányolása során megszerzett személyes adatoknak is ez a sorsa?
- Rendelkezett-e a Programozó Úr ŐFŐMÉLTÓSÁGA adatvédelmi irányelvekkel és szabályzattal?
Nagyon kellemetlen lenne ha ezeket a kérdéseket és aggályokat valaki jelezné a NAIH felé, nem?
Szerintetek?
*Igen ernőke, jogász vagyok és imádom nézni a szenvedésed. A gyerek hamarosan elkerül tőled sokkal jobb helyre, mert ebben a környezetben minden csak nem egészséges a fejlődése. Ja, jelents fel nyugodtan. XD
ekszplájzitt.
- leveltaros
Amennyire en tudom, egyszemelyes vallalkozasoknal a vallalkozo maga az adatkezelo, adatvedelmi tisztsegviselo, adatvedelmi felelos stb. Ezert Erno kurva jot fog faszulni, ha sikerrel jar az ugy!Edge from Mortician wrote: ↑07 Mar 2024, 20:33Egy dolgot biztosan tudok, nem volt semmilyen adatkezelője. Ezt anno az ETM korszakba kaptam tőle még kommentbe, de sajnos ez elveszett.Éhes_A_Hasam wrote: ↑07 Mar 2024, 19:53 Kedvenc pjogjamozónk tevékenysége kapcsán szakmai ártalomként* felmerültek bennem a következő kérdések:
- A pirosmadaras és rókaélvezéses időkben begyűjtött személyes adatoknak mi lett a sorsa?
- Ezen személyes adatok megfelelő védelemmel voltak ellátva és megfelelő körültekintéssel voltak tárolva?
- A legújabb idők 2H(ülye) gányolása során megszerzett személyes adatoknak is ez a sorsa?
- Rendelkezett-e a Programozó Úr ŐFŐMÉLTÓSÁGA adatvédelmi irányelvekkel és szabályzattal?
Nagyon kellemetlen lenne ha ezeket a kérdéseket és aggályokat valaki jelezné a NAIH felé, nem?
Szerintetek?
*Igen ernőke, jogász vagyok és imádom nézni a szenvedésed. A gyerek hamarosan elkerül tőled sokkal jobb helyre, mert ebben a környezetben minden csak nem egészséges a fejlődése. Ja, jelents fel nyugodtan. XD

- leveltaros
Ez a tanszek, amikor Erno faszul:
Geci gyerekek
Nem gondoltam volna hogy nagyjából azonnal odajut a csoport, hogy anonim jogi lépéseket tegyetek. Szerintem ha már csak elolvassa ezeket, és biztosra vehetitek, hogy olvassa agyvérézést kap. Aztán lehet szagolgatni majd a félelem szagát az [Erno keresere torolve] szám alatt.

- FasztErnőSzámára
- Éhes_A_Hasam
Valaki bedobja ide az ismert és nyilvános telszámát ennek a malyomnak?
Este drógozni megyek a kurva anyámmal* aztán a sok dróg hatására lehet még éjfélkor fent leszek és fehívom ezt a faszt.
*Don Giovanni páholyban hattól az Operában majd Nobu mindez nyakon öntve kurvasok pezsgővel és vodkával a született pinás feleségem társaságában.
Na, nyomozgassál ernőke, hajrá.
Este drógozni megyek a kurva anyámmal* aztán a sok dróg hatására lehet még éjfélkor fent leszek és fehívom ezt a faszt.
*Don Giovanni páholyban hattól az Operában majd Nobu mindez nyakon öntve kurvasok pezsgővel és vodkával a született pinás feleségem társaságában.
Astra inclinant, sed non obligant.
- leveltaros
https://ernoke.org/index.php?title=Ern% ... s%C3%A9gei innen a 20-as szam fog kelleni.Éhes_A_Hasam wrote: ↑08 Mar 2024, 14:22 Valaki bedobja ide az ismert és nyilvános telszámát ennek a malyomnak?
Arra azért figyelj, hogy Ernő rögzíti az összes telefonbeszélgetést. Ami egyébiránt kurvára törvénytelen, főleg, hogy fenyegetőzik és mutogatja ha felbassza magát.Éhes_A_Hasam wrote: ↑08 Mar 2024, 14:22 Valaki bedobja ide az ismert és nyilvános telszámát ennek a malyomnak?
Lásd mikor volt az a messenger csopi és kiakadt a Burján Dánielre meg a Boros Danira és bejátszott random hangfelvételeket. Idézem: "Kell a finom?"
- Éhes_A_Hasam
Köszi az infot, de nyilván nem keverném magam bajba. Igazából csak a képébe akarom mondani miért egy élhetetlen barom és miért szállt rá néhány nber. Ennyi.PisiKaki wrote: ↑08 Mar 2024, 14:56Arra azért figyelj, hogy Ernő rögzíti az összes telefonbeszélgetést. Ami egyébiránt kurvára törvénytelen, főleg, hogy fenyegetőzik és mutogatja ha felbassza magát.Éhes_A_Hasam wrote: ↑08 Mar 2024, 14:22 Valaki bedobja ide az ismert és nyilvános telszámát ennek a malyomnak?
Lásd mikor volt az a messenger csopi és kiakadt a Burján Dánielre meg a Boros Danira és bejátszott random hangfelvételeket. Idézem: "Kell a finom?"
Astra inclinant, sed non obligant.