[General] Apa,éhes a hasam
- FasztErnőSzámára
Re: [General] Apa,éhes a hasam
Az ön által feltöltött videó az elfogadás után megtekinthető lesz az alábbi linken:
hájasbré-live-gyóntatás-a-szolnoki-story-érzelmes-pillanatok-köhögős
- leveltaros
Ez a teljes 6 ora?FasztErnőSzámára wrote: ↑08 Mar 2024, 04:13 Az ön által feltöltött videó az elfogadás után megtekinthető lesz az alábbi linken:

- FasztErnőSzámára
Igen, két perc hiányzik az elejéről. De ezúttal nem vette le, még mindig fennvan, de akkor nem tudtam, szóval indult egy felvétel.
- leveltaros
En remelem, hogy elgondolkozik azert a hozzaallason, mert latszott rajta valami oszintesegnek latszo dolog.FasztErnőSzámára wrote: ↑08 Mar 2024, 04:18 Igen, két perc hiányzik az elejéről. De ezúttal nem vette le, még mindig fennvan, de akkor nem tudtam, szóval indult egy felvétel.
B*zd meg Ernő , hogy takarodó után lájvszozol állandóan. Tudod, másoknak korán kell feküdnie, ha korán fel akarnak kelni dolgozni. Szálljon el a vga-d te gyász.
SzupErnő a magyarok megmentője...
Fél 12-kor leléptem tegnap már nem bírtam tovább nézni... meddig lájvolt ez az állat? Most tartok ott, hogy felolvasta neki a trolléga az első kérdéssort a fórumról.. A pali úgy akar it céget létrehozni, hogy lövése nincsen semmilyen jogi háttérről. Azt hiszi, hogy csak kiváltja az EV-t azt mehet a pénz kérés 

Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
- A bőnyi Foxcum rém
Ahogy nézem 6 órás a lájv. Hajnalig tolta.hsp_niki wrote: ↑08 Mar 2024, 09:48 Fél 12-kor leléptem tegnap már nem bírtam tovább nézni... meddig lájvolt ez az állat? Most tartok ott, hogy felolvasta neki a trolléga az első kérdéssort a fórumról.. A pali úgy akar it céget létrehozni, hogy lövése nincsen semmilyen jogi háttérről. Azt hiszi, hogy csak kiváltja az EV-t azt mehet a pénz kérés![]()
A betelefonáló vagy két órával később visszahívta. Bazmeg kinek van erre ideje? :DDD
- KanameChidori
Kíváncsi vagyok a tegnapi liveban elhangzottakat Lacitól, mennyire fogja megtartani. Fogadni mernék rá, hogy semennyire.
EZ MÁR BŰNCSELEKMÉNY, TE BUZI!
-
A beszélgetés után az első mondata volt, hogy ezekre már mind adott választ…. Szóval hagyjuk is.KanameChidori wrote: ↑08 Mar 2024, 10:31 Kíváncsi vagyok a tegnapi liveban elhangzottakat Lacitól, mennyire fogja megtartani. Fogadni mernék rá, hogy semennyire.
Esetleg moderálja magát, de ideig-óráig.
Most jól esett a lelkének, hogy valaki normálisan beszélt vele, de ahogy lejön a flow-ról, újra jön a gyűlölködés, hisz innen ismert a trash, hogy sosem tanul a hibájából.
Csekély esély van arra, hogy Ernő fog változtatni.
Ernő az áldozat:
Azért nincs magyar érettségije mert a magyartanára azt mondta, ha nem vágatja le a haját akkor megbuktatja. Ráadásul olyan tételt húzott amiről sosem volt szó előtte az órákon
Azért nincs magyar érettségije mert a magyartanára azt mondta, ha nem vágatja le a haját akkor megbuktatja. Ráadásul olyan tételt húzott amiről sosem volt szó előtte az órákon

Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.