[General] Apa,éhes a hasam
Re: [General] Apa,éhes a hasam
nekem továbbra sem tiszta, hogy vágja a wikit meg a fórumot? Vagy őméltósága úgy gondolja, hogy a szemétváros van neki dedikálva?
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
- IgazságPirula
Bármi jó, ha tőled kapjuk!leveltaros wrote: ↑07 Mar 2024, 20:36Wingdings jo lesz?IgazságPirula wrote: ↑07 Mar 2024, 20:34Valami olyan fontot kapjunk már, amiben nincs ékezetes betű, akkor legalább olyan igényesek lennénk, mint Ernő.Edge from Mortician wrote: ↑07 Mar 2024, 20:27 kedves @leveltaros trolléga annyi kívánságom lehetne hogy kapunk egy century gothic fontot is? :3
- VoltIlyenValaha
szerintem meg nem vagja, zavarosan beszel rola, de mivel deninetezik hozza ezert szemetvarosra adom le a voksom
Legkomolyabb magyar emberek kinzasa
- leveltaros
De a TrashCity (aka "TrashWOOD") az nem neki dedikalt weboldal.VoltIlyenValaha wrote: ↑07 Mar 2024, 20:52szerintem meg nem vagja, zavarosan beszel rola, de mivel deninetezik hozza ezert szemetvarosra adom le a voksom

Lehet nem kene rivora kavezni.
- FasztErnőSzámára
Tud róla. Több videó descriptionjében szerepel már a link.
- IgazságPirula
Már várom, hogy megjelenjen és elkezdjen itt is loopolni a szokásos faszságairólIgazságPirula wrote: ↑07 Mar 2024, 20:56 Már linkelgettem neki, mert összevesztem vele az utolsó live kommentjeiben.
Kicsit szopatom, most ment neki másodjára a link.
azt mondja nem követi sodit, de azért vágja az iphone 15promaxos témát xd
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
- VoltIlyenValaha
erno, varnak a forumhaverok, van szamodra dedikalt role is, csak a regisztraciodra varunk
Legkomolyabb magyar emberek kinzasa
- IgazságPirula
Sima trolszoknak nincs valami 'szopatlan' vagy valami hasonló rang?VoltIlyenValaha wrote: ↑07 Mar 2024, 21:03 erno, varnak a forumhaverok, van szamodra dedikalt role is, csak a regisztraciodra varunk