[General] Apa,éhes a hasam
- FasztErnőSzámára
Re: Apa,éhes a hasam
Már úgy értettem, hogy 1.300 subscriber -40.000. De már 1.5k-nál tart. Lehet 2k subbot vett a kóciens.
Last edited by FasztErnőSzámára on 06 Mar 2024, 14:18, edited 1 time in total.
- leveltaros
Jaaa, ertem. Remelem a YouTube lebassza a picsaba a csatornat a sub vasarlas miatt.FasztErnőSzámára wrote: ↑06 Mar 2024, 14:16 Már úgy éprtettem, hogy 1.300 subscriber -40.000. De már 1.5k-nál tart. Lehet 2k subbot vett a kóciens.

Meg a debilje meg mindig nem fogta fel, hogy hiaba kolt erre, nem fog hamarabb osszejonni a bevetelszerzes.
- leveltaros
Dagi!
Ha esetleg ide tevednel, volt neked ilyen forumod valaha?! VOLT?!
Viccet felreteve, te uzemeltettel mar ugy dolgokat, hogy nem csak ossze volt baszva?
Viccet felreteve, te uzemeltettel mar ugy dolgokat, hogy nem csak ossze volt baszva?

- A bőnyi Foxcum rém
Mindig a klasszikus, szabad netet hiányolta. Hát tessék, egy igazi hamisíthatatlan anonim fórum.leveltaros wrote: ↑06 Mar 2024, 14:44 Dagi!
Viccet felreteve, te uzemeltettel mar ugy dolgokat, hogy nem csak ossze volt baszva?![]()

- leveltaros
Az egyetlen ember aki meg elmondhatja magarol, hogy neki dedikalt forum van, az a gyagyas sodi.A bőnyi Foxcum rém wrote: ↑06 Mar 2024, 14:58Mindig a klasszikus, szabad netet hiányolta. Hát tessék, egy igazi hamisíthatatlan anonim fórum.leveltaros wrote: ↑06 Mar 2024, 14:44 Dagi!
Viccet felreteve, te uzemeltettel mar ugy dolgokat, hogy nem csak ossze volt baszva?![]()
![]()

Erno, ez szerintem kasszasiker lett.
- KanameChidori
Legalább korhű ez a fórum az Ernő rögeszméjéhez, a 2000-es évek eleje felidézéséhez.
Remélem Vezérigazgató úr Ernő is hamarosan felfedezi magának ezt a kánaánt!

EZ MÁR BŰNCSELEKMÉNY, TE BUZI!
- A bőnyi Foxcum rém
Össze sem lehet hasonlítani Ernőt azzal a nyomorrékkal, de ezt elérni tényleg teljesítmény. Szerintem amúgy ha meglátja az ernoke wiki-t, ki sem bírja. Én még ilyen embert nem láttam geci.leveltaros wrote: ↑06 Mar 2024, 15:01Az egyetlen ember aki meg elmondhatja magarol, hogy neki dedikalt forum van, az a gyagyas sodi.A bőnyi Foxcum rém wrote: ↑06 Mar 2024, 14:58Mindig a klasszikus, szabad netet hiányolta. Hát tessék, egy igazi hamisíthatatlan anonim fórum.leveltaros wrote: ↑06 Mar 2024, 14:44 Dagi!
![]()
![]()
Erno, ez szerintem kasszasiker lett.

- leveltaros
Az oreg szerepelt a Kisalfold egyik cikkeben is.A bőnyi Foxcum rém wrote: ↑06 Mar 2024, 15:05Össze sem lehet hasonlítani Ernőt azzal a nyomorrékkal, de ezt elérni tényleg teljesítmény. Szerintem amúgy ha meglátja az ernoke wiki-t, ki sem bírja. Én még ilyen embert nem láttam geci.leveltaros wrote: ↑06 Mar 2024, 15:01Az egyetlen ember aki meg elmondhatja magarol, hogy neki dedikalt forum van, az a gyagyas sodi.A bőnyi Foxcum rém wrote: ↑06 Mar 2024, 14:58
Mindig a klasszikus, szabad netet hiányolta. Hát tessék, egy igazi hamisíthatatlan anonim fórum.![]()
![]()
Erno, ez szerintem kasszasiker lett.És ha megnézitek mindent így él meg, nőket, Nyilast, trollokat, kritikát, mindent. Faternek nem lehet egyszerű.
Ezt meg valamennyire azert frissitgetik neha napjan Erno szarjaval ellentetben.KanameChidori wrote: ↑06 Mar 2024, 15:04 Legalább korhű ez a fórum az Ernő rögeszméjéhez, a 2000-es évek eleje felidézéséhez.![]()

- KanameChidori
Ha valaki tud valamit Ernő "létező intelligencia kvóciens szintjéről" szóló cikkről, ami a Kisalföld újságban jelent meg, az ne tartsa magában. Én felkutattam a digitális archívumot utána, de csak a nem létező érettségijéről szereztem tudomást. 

EZ MÁR BŰNCSELEKMÉNY, TE BUZI!
- A bőnyi Foxcum rém
Az öreg nagyon pengének tűnik. Ránézésre azt mondom, hogy jó pozíciójú ember volt mindig, Ernő pedig a jólét miatt egyre távolabb esett a fájától és ilyen lett. Mindig elnyomták. Csak gondoljatok a régi sztorikra, mikor pénzelte a csaja bandáját gimiben, az meg annyiba se nézte csórit hogy eladta két doboz cigiért a telefont amit Ernőtől kapott.leveltaros wrote: ↑06 Mar 2024, 15:08Az oreg szerepelt a Kisalfold egyik cikkeben is.A bőnyi Foxcum rém wrote: ↑06 Mar 2024, 15:05Össze sem lehet hasonlítani Ernőt azzal a nyomorrékkal, de ezt elérni tényleg teljesítmény. Szerintem amúgy ha meglátja az ernoke wiki-t, ki sem bírja. Én még ilyen embert nem láttam geci.leveltaros wrote: ↑06 Mar 2024, 15:01
Az egyetlen ember aki meg elmondhatja magarol, hogy neki dedikalt forum van, az a gyagyas sodi.![]()
Erno, ez szerintem kasszasiker lett.És ha megnézitek mindent így él meg, nőket, Nyilast, trollokat, kritikát, mindent. Faternek nem lehet egyszerű.
Ezt meg valamennyire azert frissitgetik neha napjan Erno szarjaval ellentetben.KanameChidori wrote: ↑06 Mar 2024, 15:04 Legalább korhű ez a fórum az Ernő rögeszméjéhez, a 2000-es évek eleje felidézéséhez.![]()
Remélem Vezérigazgató úr Ernő is hamarosan felfedezi magának ezt a kánaánt!![]()