[General] Apa,éhes a hasam

szotyo

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by szotyo »

Lájvsz 36 percnél:

Prémium éjszakai gyűlölködések.
SzupErnő a magyarok megmentője...
VoltIlyenValaha

Post by VoltIlyenValaha »

kifolyik a szemem ettol a faszom fonttol
Legkomolyabb magyar emberek kinzasa
leveltaros

Post by leveltaros »

szotyo wrote: 07 Mar 2024, 20:16 Lájvsz 36 percnél:

Prémium éjszakai gyűlölködések.
Ez nagyon Ernosre sikeredett, he!
VoltIlyenValaha wrote: 07 Mar 2024, 20:21 kifolyik a szemem ettol a faszom fonttol
Akkor latnad Erno emailjeit, amikor Comic Sans MS + felkover + ~40pt betumeret.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hsp_niki

Post by hsp_niki »

na mi van narkós faszok, álló fasszal nézem vissza tegnapi lájvot, nagy köszönet érte.

így ma este is görcsrohamot kaphatok a magyar emberek kínzásától
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
NemzetKrónikása

Post by NemzetKrónikása »

Most nézem vissza a hajnali élő közvetítését, milyen meglepő azt látni, hogy Ernő a gyerekét maga előtt tartva akarja a Trashcitys bűnözőket(?) eltakarítani a Fidesszel(?) a gyermekvédelemi(?) ügy kapcsán. Kedves Ernő, csak hogy tudd: az elmúlt hetek botránya a bicskei pedofil igazgató, illetve az őt segítő K. Endre kapcsán robbant ki. A trollok között (szerintem) nincsennek pedofilok meg gyermekbántalmazók, így már itt bukod a történetét. Arról meg ne is beszéljünk, hogy aki kritikát fogalmaz meg veled szemben vagy szintetizálja az információkat amiket Te saját magad pakolsz ki az internetre az a szemedben egy "bűnöző drogos gazember".
Edge from Mortician

Post by Edge from Mortician »

kedves @leveltaros trolléga annyi kívánságom lehetne hogy kapunk egy century gothic fontot is? :3
ekszplájzitt.
Pipi

Post by Pipi »

NemzetKrónikása wrote: 07 Mar 2024, 20:26 Most nézem vissza a hajnali élő közvetítését, milyen meglepő azt látni, hogy Ernő a gyerekét maga előtt tartva akarja a Trashcitys bűnözőket(?) eltakarítani a Fidesszel(?) a gyermekvédelemi(?) ügy kapcsán. Kedves Ernő, csak hogy tudd: az elmúlt hetek botránya a bicskei pedofil igazgató, illetve az őt segítő K. Endre kapcsán robbant ki. A trollok között (szerintem) nincsennek pedofilok meg gyermekbántalmazók, így már itt bukod a történetét. Arról meg ne is beszéljünk, hogy aki kritikát fogalmaz meg veled szemben vagy szintetizálja az információkat amiket Te saját magad pakolsz ki az internetre az a szemedben egy "bűnöző drogos gazember".
Próbál nyalni Viktornak/FideSS-nek. Ebből akármelyik 50 IQ feletti ember leszűri, hogy egy tájékozatlan proli
szotyo

Post by szotyo »

NemzetKrónikása wrote: 07 Mar 2024, 20:26 Most nézem vissza a hajnali élő közvetítését, milyen meglepő azt látni, hogy Ernő a gyerekét maga előtt tartva akarja a Trashcitys bűnözőket(?) eltakarítani a Fidesszel(?) a gyermekvédelemi(?) ügy kapcsán. Kedves Ernő, csak hogy tudd: az elmúlt hetek botránya a bicskei pedofil igazgató, illetve az őt segítő K. Endre kapcsán robbant ki. A trollok között (szerintem) nincsennek pedofilok meg gyermekbántalmazók, így már itt bukod a történetét. Arról meg ne is beszéljünk, hogy aki kritikát fogalmaz meg veled szemben vagy szintetizálja az információkat amiket Te saját magad pakolsz ki az internetre az a szemedben egy "bűnöző drogos gazember".
Lehet ám, hogy az a K. Endre igazából a tyodika.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
SzupErnő a magyarok megmentője...
IgazságPirula

Post by IgazságPirula »

Edge from Mortician wrote: 07 Mar 2024, 20:27 kedves @leveltaros trolléga annyi kívánságom lehetne hogy kapunk egy century gothic fontot is? :3
Valami olyan fontot kapjunk már, amiben nincs ékezetes betű, akkor legalább olyan igényesek lennénk, mint Ernő.
leveltaros

Post by leveltaros »

IgazságPirula wrote: 07 Mar 2024, 20:34
Edge from Mortician wrote: 07 Mar 2024, 20:27 kedves @leveltaros trolléga annyi kívánságom lehetne hogy kapunk egy century gothic fontot is? :3
Valami olyan fontot kapjunk már, amiben nincs ékezetes betű, akkor legalább olyan igényesek lennénk, mint Ernő.
Wingdings jo lesz?
Post Reply