2h-2h wrote: ↑10 Nov 2024, 00:47
Nyilván, én minden is, vagyok, elmebeteg, a minden stb... Hazudik a HSP? a hollétéről? Nem gondolod hogy okkal???
van még 10.000.000 Youtube-os akit háromszögelhetnétek éjjel nappal.
( nem adtam ki a címem, de van aki ezzel tölti a mindennapjait, hogy GM, és egyébbel a másikat hárömszögelje, majd később ilyen fórumok születhessenek )
Ha neked a számodat hamisítanák, és robbantással fenyegetnének egy rendőrkapitányságot, majd rádtörnék az ajtót, te nem mondanál mást, mint ahol vagy?
Lehet apróság, de ugyanakkor érdekes apróság, hogy engem minden féle szar szülőnek elhordtok, és ezzel egyedejűleg, megcsináljátok ezt a robbantásos szitut, aminek hatását, mind három gyermek végignézte... Mikor az ajtót ránktörték.
Végülis ezzel mindegyik gyerekkel jót tettetek.. bár akkor világossá vállt számomra ez az egész... ez nem a gyerekről szól, de még csak nem is az elvekről.
hanem a másik kínzásáról, a gyűlöletkeltésről.
mondj amit akarsz, nem érdekel... ez akkor is elmebeteg...
nomeg poénosan azzal baszakodni hogy " melócsá " lesz, és játszani a megélhetésemmel, és erre recskázni itt, szerinted micsoda?
Engem nem érdekel hogy mit mondtok rólam, meg videóimról, sem a követőimről, mindenki számára világos, hogy ez már nem szól másról, csak az instant bántalmazásról.. Amit én csinálok minden szar, bármi is az. majd ha a haverod csinálná akkor meg milyen kurva jó lenne...
És hamár posztolok ide: a " mikor válaszolsz a kérdéseimre " esettel kapcsolatosan: elmondtam, hogy megteszem. Majd azonnal jött a mindentudó nyilas haverotok, hogy " egy retardált fog válaszolni, készüljetek " -hát ha ő ennyire mindent tud, hogy még a válaszom előtt szította itt a gyűlölkédést, hát akkor válaszoljon ő, és kérdezzétek fel őt! 4 irányból taposás presszúrája alatt én nem válaszolok senkinek semmit semmire sem.