[General] Apa,éhes a hasam

vegetas_sib

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by vegetas_sib »

namivanernoke wrote: 06 Nov 2024, 07:34
vegetas_sib wrote: 05 Nov 2024, 23:38
namivanernoke wrote: 05 Nov 2024, 22:33
Ahogy wurmjude trolléga rámuatott TC-n, az "... increase download speeds by up to 8 times" mondat ernőkének "... gyorsítja a letöltési sebességedet nyolc időig"-re sikeredett, és magyarul sem ment az értelmezés: "mi van ... be van baszva?" volt a reakciója.

Ha ezt az alap dolgot nem vagy képes megugrani ernőke, hogy lesz ebből érettségi? :mrgreen:
Ebbe csak azt tudom belelátni, hogy a szó szoros értelmében próbál "fordítani". Kurva szarul. Az XDA-s kommenteket is megnézheted, ott meg szó szerint a magyrnak megfelelő mondatszerkezetben próbál "fogalmazni" a kókánymester. :lol:
Ja, de 2024 van, a browserek már offline is lefordítják neki - elég sok nyelvről - magyarra.

Legalább annyira venné a fáradtságot hogy ha nem bír értelmezni valamit, akkor dobja be translatebe és ne álljon neki hőbörögni, hogy "be vannak baszva".
Arról nem is beszélve, ha néha kicsit elgondolkozna - ez az amit nem képes felfogni, lásd alázatosság -, visszavenne a nagy pofájából és nekiállna végre tanulni.

Nem, ernőke, nem a víz a hülye mert te nem tudsz úszni... :mrgreen:
Persze, hogy ott vannak a fordítók, vagy esetleg nem képes még egy ChatGPT-vel vagy egy Gemini-vel sem lefordíttatni az adott szöveget (ha már használta ezeket). Csak annyi, hogy jobb inkább felvágnia a semmivel is. :lol:

Image
a
szotyo

Post by szotyo »

Rendszergazda wrote: 06 Nov 2024, 16:19
szotyo wrote: 06 Nov 2024, 11:01
namivanernoke wrote: 05 Nov 2024, 20:15 Kinnt van ernőke legújabb agymenése: https://trashcity.net/video/13230

Szar az avast, szar a ccleaner, szar a winrar, meg persze a "gógel króm" is szar ... csak a total commander jó.
És erről egy órán keresztül loopol ... :mrgreen:
Na akkor ide is. @2h-2h

Na de most komolyan. Az Avast egy kalap fos, tény, az átlag end usernek manapság bőségesen elég a defender is. Ha nem, akkor Malwarebytes.

Download manager? Mi a faszról loopolsz 15 percen keresztül? Segítek, Mr. 20 éve IT-s, te nyomorult fasz, az a nagy zöld gomb VOLT sok helyen, softpedia, cnet, satöbbi oldalakon. Mostanra már kikopni látszik ez a dolog, de te még mindig 2004-ben élsz.

Az a bizonyos "Download now" gomb ami konkrétan letöltött neked egy letöltőt, ami letöltötte neked a progidat+shovelware-t ha eszetlenül kattingattál és elfogadtad az offereket vagy nem szedted ki a pipát az ablak aljából. Toolbarokat telepített meg egyéb 2H-szintű alja programokat.

Ez ilyen becsípődés lehet nálad, 20 év ájtí alatt biztos százszor beleszaladtál az mp3.exe végződésű letöltésekbe. A szánalmas angoltudásoddal nem is csodálom.

Következő, Total Commander, akarom mondani, 2H-filemanager. Te leszoptad Ghisler faszát, hogy promózhasd a mára teljesen feleslegessé vált fájlkezelőjét, vagy ez IS becsípődés? Bocs, le vagy maradva 20 évvel, te 20 év tákolói tapasztalattal rendelkező szánalmas gyökér. TC+7-Zip plugin? Really? Hahó, a winfos beépített fájlkezelője már tud több ablakot kezelni, kicsomagolni, satöbbi. Kurva anyád.

Anno én is használtam volkov commandert dos alatt meg win9x alatt total commandert, 30 csilliárd évvel ezelőtt amikor tényleg volt értelme ezeknek. Ma már feleslegesek. Move on.

Cécéklíner? Fúbazdmeg...

A böngésző meg mindenki saját szuverén döntése, szarozhatod az Operát és az Edge-t úgy ahogy akarod.

Nagy a pofád megint, 20 éve IT-s kontár geci. Sokáig incselkedsz még akkor lesz meló csá. Aztán lehet megint kuncsorogni donésért minden videó elején.

Kedves Fórumtárs!
Úgy néz ki, hogy túl sok HSP rage videót néztél, mert a kommented stílusa már egészen hasonló a videókban tapasztaltakhoz.
Nem tudom mi bajod a total commanderrel, vagy mit ártott neked, de én is folyamatosan használom, és elégedett vagyok vele. Ugyanez a 7z plugin, vagy a telepített 7zip. Az általad említett csodás windows fájlkezelő (ami tényleg rengeteget fejlődött az évek alatt, teljesen igazad van, én is használom már néha), nem volt képes megnyitni egy jelszavas 7zipet. Már örültem, milyen jó hogy támogatni fogja, üres gépre nem kell tennem se 7zipet, se commandert, aztán tessék. Első fájlnál elakadt.
Egyébként commander alatt sok másik hasznos plugin is van, és számtalan olyan gyári funkció, amit a windows fájlkezelő nem tud kiváltani. Ha valaki tud egy kicsit is scriptelni, könnyen kiválthatja ezen funkciók egy részét, de minek vele bajlódni, ha a commandert csak használni kell.
Röviden összefoglalva, akinek szüksége van az említett programokra, használja bátran, annak ellenére hogy HSP vagy a Fórumtárs ellene vagy mellette van.

Minden tisztelettel: Rendszergazda
Archiváló Tanszék trollégája
Nem olvastad végig a rantemet. Használtam régen is, nekem ernőke hülye ajánlásával van bajom. Egy átlag end usernek nem kell Total Commander, 7zip vagy winrar viszont igen. Fikázhatja utóbbit ernőke úgy ahogy szeretné.

Annak fog ártani, akire ernőke rátukmálja 2024-ben. Felesleges, és kész. Nálam csak a retro foson van TC 11.50 mert ott van értelme.

A videóban még ki is tér a download manageres hülyeségnél, hogy egy kisnyugdijasnak meg satöbbi laikusnak nincs türelme, se ideje bonyolult dolgokkal foglalkozni. Szokásos ernő ellentmond a saját baromságának. Most egy nándibácsi ránéz a TC-re aztán áll mint a fasz a lakodalomban, mert mit kell nyomni stb.
Last edited by szotyo on 06 Nov 2024, 17:06, edited 1 time in total.
SzupErnő a magyarok megmentője...
vegetas_sib

Post by vegetas_sib »

Rendszergazda wrote: 06 Nov 2024, 16:19
szotyo wrote: 06 Nov 2024, 11:01
namivanernoke wrote: 05 Nov 2024, 20:15 Kinnt van ernőke legújabb agymenése: https://trashcity.net/video/13230

Szar az avast, szar a ccleaner, szar a winrar, meg persze a "gógel króm" is szar ... csak a total commander jó.
És erről egy órán keresztül loopol ... :mrgreen:
Na akkor ide is. @2h-2h

Na de most komolyan. Az Avast egy kalap fos, tény, az átlag end usernek manapság bőségesen elég a defender is. Ha nem, akkor Malwarebytes.

Download manager? Mi a faszról loopolsz 15 percen keresztül? Segítek, Mr. 20 éve IT-s, te nyomorult fasz, az a nagy zöld gomb VOLT sok helyen, softpedia, cnet, satöbbi oldalakon. Mostanra már kikopni látszik ez a dolog, de te még mindig 2004-ben élsz.

Az a bizonyos "Download now" gomb ami konkrétan letöltött neked egy letöltőt, ami letöltötte neked a progidat+shovelware-t ha eszetlenül kattingattál és elfogadtad az offereket vagy nem szedted ki a pipát az ablak aljából. Toolbarokat telepített meg egyéb 2H-szintű alja programokat.

Ez ilyen becsípődés lehet nálad, 20 év ájtí alatt biztos százszor beleszaladtál az mp3.exe végződésű letöltésekbe. A szánalmas angoltudásoddal nem is csodálom.

Következő, Total Commander, akarom mondani, 2H-filemanager. Te leszoptad Ghisler faszát, hogy promózhasd a mára teljesen feleslegessé vált fájlkezelőjét, vagy ez IS becsípődés? Bocs, le vagy maradva 20 évvel, te 20 év tákolói tapasztalattal rendelkező szánalmas gyökér. TC+7-Zip plugin? Really? Hahó, a winfos beépített fájlkezelője már tud több ablakot kezelni, kicsomagolni, satöbbi. Kurva anyád.

Anno én is használtam volkov commandert dos alatt meg win9x alatt total commandert, 30 csilliárd évvel ezelőtt amikor tényleg volt értelme ezeknek. Ma már feleslegesek. Move on.

Cécéklíner? Fúbazdmeg...

A böngésző meg mindenki saját szuverén döntése, szarozhatod az Operát és az Edge-t úgy ahogy akarod.

Nagy a pofád megint, 20 éve IT-s kontár geci. Sokáig incselkedsz még akkor lesz meló csá. Aztán lehet megint kuncsorogni donésért minden videó elején.

Kedves Fórumtárs!
Úgy néz ki, hogy túl sok HSP rage videót néztél, mert a kommented stílusa már egészen hasonló a videókban tapasztaltakhoz.
Nem tudom mi bajod a total commanderrel, vagy mit ártott neked, de én is folyamatosan használom, és elégedett vagyok vele. Ugyanez a 7z plugin, vagy a telepített 7zip. Az általad említett csodás windows fájlkezelő (ami tényleg rengeteget fejlődött az évek alatt, teljesen igazad van, én is használom már néha), nem volt képes megnyitni egy jelszavas 7zipet. Már örültem, milyen jó hogy támogatni fogja, üres gépre nem kell tennem se 7zipet, se commandert, aztán tessék. Első fájlnál elakadt.
Egyébként commander alatt sok másik hasznos plugin is van, és számtalan olyan gyári funkció, amit a windows fájlkezelő nem tud kiváltani. Ha valaki tud egy kicsit is scriptelni, könnyen kiválthatja ezen funkciók egy részét, de minek vele bajlódni, ha a commandert csak használni kell.
Röviden összefoglalva, akinek szüksége van az említett programokra, használja bátran, annak ellenére hogy HSP vagy a Fórumtárs ellene vagy mellette van.

Minden tisztelettel: Rendszergazda
Archiváló Tanszék trollégája
Hát ha eleve 7z support kell, akkor elég csak a 7zip-et rátelepíteni, a context menu-ben meg már eleve ott lapul minden alapvető 7zip-es funkció. A másik, hogy a drag-n-drop is működik velük. Mondjuk a pluginek irigységre méltóak.
a
sekurebut

Post by sekurebut »

Mit hallok, ernőke?
Évek óta vannak előfizetőid? Ugye ez legális? Fizetsz adót utána?
Ugye nem minden papír nélkül, feketén megy?
Nehogy valaki írjon a NAV-nak :)))
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

namivanernoke wrote: 06 Nov 2024, 07:27 Az adataidat meg ez EULA és GDPR szerint kezelik ... tudod, az az a szöveg, amit nem olvasol el, csak "next, next, next, települjön mér ez a szar" mész előre ...
Én ezt inkább úgy fogalmaznám meg, hogy: tudod, a GDPR az a szöveg, amiről azt hazudtad, hogy ügyvéddel írattad meg a foskomhoz, miközben tele van jogellenes pontokkal, és amit a főnikszel ott hágtál át, ahol csak tudtál.
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

sekurebut wrote: 06 Nov 2024, 17:25 Ugye nem minden papír nélkül, feketén megy?
De, feketén megy. Már volt ernőkének gondja a NAV-al, nem nagyon szeret adót fizetni. Magyarországon gyakorlatilag minden bevétel után adózni kell, talán a zsibvásározás után nem egyedül, de azt is csak ilyen pár százezer forintig. És mielőtt ernőke azzal jönnél, de hát ezek adományok, nem számít. Ajándék után is kötelező az adózás (kivétel ha közhasznú célra megy, ami nálad nyilván nem áll meg).

Szóval továbbra is bűnöző vagy.
2h_2h

Post by 2h_2h »

Zsibvásár? Százezrek? El vagy te tèvedve!
Össz 7en vannak akik nem ajándékként hanem adományként 2,3 max 4e fizetnek hogy tartsam rendben. Számolj már..
Nincs 40e a bevétel ebből, és az se rendszeres.
Persze nyilván hazudok, ...
Te viszont nem gondolkodtál el azon hogy ez a navos meg minden féle kirugatási fenyegetőzés nettó geciség?
Mit ártottam neked ember? Ês ha veled tennê meg valaki neked hogy esne? Hiszel a karmában? Ha engem gyûlōlkōdōnek nevezel, akkor amit csinálsz/csinâltok az mi?
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

2h_2h wrote: 06 Nov 2024, 18:15 Zsibvásár? Százezrek? El vagy te tèvedve!
Össz 7en vannak akik nem ajándékként hanem adományként 2,3 max 4e fizetnek hogy tartsam rendben. Számolj már..
Nincs 40e a bevétel ebből, és az se rendszeres.
Persze nyilván hazudok, ...
Te viszont nem gondolkodtál el azon hogy ez a navos meg minden féle kirugatási fenyegetőzés nettó geciség?
Mit ártottam neked ember? Ês ha veled tennê meg valaki neked hogy esne? Hiszel a karmában? Ha engem gyûlōlkōdōnek nevezel, akkor amit csinálsz/csinâltok az mi?
Mi a picsáról beszélsz te agyoniskolázott barom?

A zsibvásározás azt jelenti, mikor vannak használt cuccaid és azokat eladod. Azok után nem kell adózni, de abból is max. évi 5 vagy 600 ezer lehet a bevétel (nem tudom most pontosan fejből).

Ami rád vonatkozik ebben az esetben, az az ajándék, ami adóköteles, mivel nem közhasznú. Legfeljebb kedvezményes adózás lehet érvényes rá, de ami a lényeg ebben az esetben is: NEM LEHET RENDSZERES. Neked kell vezetned egy nyilvántartást, hogy kitől és mit kaptál. Ha valakitől rendszeresen pénzt kapsz, akkor az már nem ajándék. Mi a szart nem értesz ezen, te adócsaló? Lényeglegen az összeg, a bevétel az bevétel, te ostoba fasz....
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

Sőt, abban sem vagyok biztos, hogy jogilag ajándéknak minősül, mivel cserébe szolgáltatást nyújtasz a foskom szaroddal.

Kibaszott nagy szerencséd, hogy a NAV nem megy utána az ilyen piti összegeknek, de ez sem változtat a tényen, hogy itt egyedül te vagy, aki bűnözik.
szotyo

Post by szotyo »

erno_wozniak wrote: 06 Nov 2024, 18:28 Sőt, abban sem vagyok biztos, hogy jogilag ajándéknak minősül, mivel cserébe szolgáltatást nyújtasz a foskom szaroddal.

Kibaszott nagy szerencséd, hogy a NAV nem megy utána az ilyen piti összegeknek, de ez sem változtat a tényen, hogy itt egyedül te vagy, aki bűnözik.
Ernő legnagyobb szerencséje, hogy GIMI nem fórumozik itt. Még...
SzupErnő a magyarok megmentője...
Post Reply