[General] Apa,éhes a hasam

vegetas_sib

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by vegetas_sib »

namivanernoke wrote: 05 Nov 2024, 20:15 Kinnt van ernőke legújabb agymenése: https://trashcity.net/video/13230

Szar az avast, szar a ccleaner, szar a winrar, meg persze a "gógel króm" is szar ... csak a total commander jó.
És erről egy órán keresztül loopol ... :mrgreen:
Az csak egy dolog, hogy "szar azavast, a ccleaner" stb, de elég szarul érvel ellenük, hisz inkább csak feleslegesek, mint hasznosak. A Chrome meg olyan szerintem, hogy van annál jobb, pl. én Brave-et használok. De számára az MS Edge is szar (pedig mostanában egész pofás lett már), tudod. :mrgreen:

No, akkor Ernőnek, kultúráltan megfogalmazva:
Természetesen felfogom, hogy rosszak azok, a baj, hogy túl sok hülyeséget látsz mögöttük. Az Avast eleve egy adware, ha úgy nézzük, viszont megint feljön az, amit korábban is említettem mással kapcsolatban, hogy nem nézi, mire kattint. Persze, hogy aztán azzal együtt jön az Opera, meg minden, amit te elfogadtattál a telepítővel. CCleaner ugyanez tudtommal. A Total Commander meg egyszerűen annyiért nem éri megvenni a licenszet, mert vannak jobb alternatívák annál, sőt mióta vannak lapok az alap fájlkezelőben. Én pl. nem is használom szinte. Ezekre azt tudom mondani, hogy csak feleslegek, mert ott a Defender, a natív laptámogatás a Fájlkezelőben, a lemeztisztító stb., de ha utóbbira kell egy open source alternate, akkor a BleachBit jó tud lenni.

De ezt nem kell 1 órán keresztül elmagyaráznod a laikus, hozzá nem értő embereknek. xd@2h-2h
a
vegetas_sib

Post by vegetas_sib »

namivanernoke wrote: 05 Nov 2024, 22:33
namivanernoke wrote: 05 Nov 2024, 20:15 Kinnt van ernőke legújabb agymenése: https://trashcity.net/video/13230

Szar az avast, szar a ccleaner, szar a winrar, meg persze a "gógel króm" is szar ... csak a total commander jó.
Ahogy wurmjude trolléga rámuatott TC-n, az "... increase download speeds by up to 8 times" mondat ernőkének "... gyorsítja a letöltési sebességedet nyolc időig"-re sikeredett, és magyarul sem ment az értelmezés: "mi van ... be van baszva?" volt a reakciója.

Ha ezt az alap dolgot nem vagy képes megugrani ernőke, hogy lesz ebből érettségi? :mrgreen:
Ebbe csak azt tudom belelátni, hogy a szó szoros értelmében próbál "fordítani". Kurva szarul. Az XDA-s kommenteket is megnézheted, ott meg szó szerint a magyrnak megfelelő mondatszerkezetben próbál "fogalmazni" a kókánymester. :lol:
a
John TrashHunter

Post by John TrashHunter »

Guru wrote: 30 Oct 2024, 22:42
erno_wozniak wrote: 30 Oct 2024, 12:16

Ezt ne hagyd már szó nélkül ernőke!
Erre recskáztok tényleg?

Nemrég találtam rá a 2H videókra, amiket mint fejlesztő tudok értékelni, látva a hozzáértést és a mögöttes rengeteg munkát, mert aki csinált már hasonlót az tudja mivel jár.
Most rá találok erre a videóra, aminél rögtön látszik hogy halvány fogalma sincs miről szólnak a Windows videók! Végképp nem a telepítésről és annak idejéről!
Inkább olvasna fel mást ebben az egy percben!

Ezek szerint az itt lévők mind hasonló gyengeképességű csirák, szájkaratés fotel huszárok, akik máshova oda tudnak szarni, de önállóan még a seggüket sem tudják kitörölni!

Jah és nem érdekel erre a reakciótok, ne hogy már meg erőltessétek magatokat, hogy még a végén az agyrágóbogár éhen haljon!

A kijárat arra van, szia👋 A homoerotikus képzelgéseidet meg felesleges másokra kivetítened ;)
"And I'm done staring at the ceiling
With the thought that I'm gon'
Get there one day just give me answers, baby
At least my life is taking shape
'Cause I'm about to keep that up
Scream out my purpose"
namivanernoke

Post by namivanernoke »

vegetas_sib wrote: 05 Nov 2024, 23:36

Az csak egy dolog, hogy "szar azavast, a ccleaner" stb, de elég szarul érvel ellenük, hisz inkább csak feleslegesek, mint hasznosak. A Chrome meg olyan szerintem, hogy van annál jobb, pl. én Brave-et használok. De számára az MS Edge is szar (pedig mostanában egész pofás lett már), tudod. :mrgreen:

Természetesen felfogom, hogy rosszak azok, a baj, hogy túl sok hülyeséget látsz mögöttük. Az Avast eleve egy adware, ha úgy nézzük, viszont megint feljön az, amit korábban is említettem mással kapcsolatban, hogy nem nézi, mire kattint. Persze, hogy aztán azzal együtt jön az Opera, meg minden, amit te elfogadtattál a telepítővel. CCleaner ugyanez tudtommal. A Total Commander meg egyszerűen annyiért nem éri megvenni a licenszet, mert vannak jobb alternatívák annál, sőt mióta vannak lapok az alap fájlkezelőben. Én pl. nem is használom szinte. Ezekre azt tudom mondani, hogy csak feleslegek, mert ott a Defender, a natív laptámogatás a Fájlkezelőben, a lemeztisztító stb., de ha utóbbira kell egy open source alternate, akkor a BleachBit jó tud lenni.

De ezt nem kell 1 órán keresztül elmagyaráznod a laikus, hozzá nem értő embereknek. xd@2h-2h
Felesleges erről egyórás videókat gyártani. (persze tudjuk a cél, hogy pénzt szedjen ki a youtubeból, de ha nem megy, lehet nem kéne erőltetni ...)

Nem olvas, vagy ha igen, akkor nem tud értelmezni dolgokat. Kattint bele a vakvilágba, és "jajj, minden szar feltelepült", meg a gép "nem azt csinálja amit ő akar" ... hát LOL.

ernőke, el kell hogy szomorítsalak, az avast nem rak fel operát, krómot meg minden szart, ha úgy telepíted.
Az adataidat meg ez EULA és GDPR szerint kezelik ... tudod, az az a szöveg, amit nem olvasol el, csak "next, next, next, települjön mér ez a szar" mész előre ...
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
namivanernoke

Post by namivanernoke »

vegetas_sib wrote: 05 Nov 2024, 23:38
namivanernoke wrote: 05 Nov 2024, 22:33

Ahogy wurmjude trolléga rámuatott TC-n, az "... increase download speeds by up to 8 times" mondat ernőkének "... gyorsítja a letöltési sebességedet nyolc időig"-re sikeredett, és magyarul sem ment az értelmezés: "mi van ... be van baszva?" volt a reakciója.

Ha ezt az alap dolgot nem vagy képes megugrani ernőke, hogy lesz ebből érettségi? :mrgreen:
Ebbe csak azt tudom belelátni, hogy a szó szoros értelmében próbál "fordítani". Kurva szarul. Az XDA-s kommenteket is megnézheted, ott meg szó szerint a magyrnak megfelelő mondatszerkezetben próbál "fogalmazni" a kókánymester. :lol:
Ja, de 2024 van, a browserek már offline is lefordítják neki - elég sok nyelvről - magyarra.

Legalább annyira venné a fáradtságot hogy ha nem bír értelmezni valamit, akkor dobja be translatebe és ne álljon neki hőbörögni, hogy "be vannak baszva".
Arról nem is beszélve, ha néha kicsit elgondolkozna - ez az amit nem képes felfogni, lásd alázatosság -, visszavenne a nagy pofájából és nekiállna végre tanulni.

Nem, ernőke, nem a víz a hülye mert te nem tudsz úszni... :mrgreen:
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
szotyo

Post by szotyo »

Na akkor ide is. @2h-2h

Na de most komolyan. Az Avast egy kalap fos, tény, az átlag end usernek manapság bőségesen elég a defender is. Ha nem, akkor Malwarebytes.

Download manager? Mi a faszról loopolsz 15 percen keresztül? Segítek, Mr. 20 éve IT-s, te nyomorult fasz, az a nagy zöld gomb VOLT sok helyen, softpedia, cnet, satöbbi oldalakon. Mostanra már kikopni látszik ez a dolog, de te még mindig 2004-ben élsz.

Az a bizonyos "Download now" gomb ami konkrétan letöltött neked egy letöltőt, ami letöltötte neked a progidat+shovelware-t ha eszetlenül kattingattál és elfogadtad az offereket vagy nem szedted ki a pipát az ablak aljából. Toolbarokat telepített meg egyéb 2H-szintű alja programokat.

Ez ilyen becsípődés lehet nálad, 20 év ájtí alatt biztos százszor beleszaladtál az mp3.exe végződésű letöltésekbe. A szánalmas angoltudásoddal nem is csodálom.

Következő, Total Commander, akarom mondani, 2H-filemanager. Te leszoptad Ghisler faszát, hogy promózhasd a mára teljesen feleslegessé vált fájlkezelőjét, vagy ez IS becsípődés? Bocs, le vagy maradva 20 évvel, te 20 év tákolói tapasztalattal rendelkező szánalmas gyökér. TC+7-Zip plugin? Really? Hahó, a winfos beépített fájlkezelője már tud több ablakot kezelni, kicsomagolni, satöbbi. Kurva anyád.

Anno én is használtam volkov commandert dos alatt meg win9x alatt total commandert, 30 csilliárd évvel ezelőtt amikor tényleg volt értelme ezeknek. Ma már feleslegesek. Move on.

Cécéklíner? Fúbazdmeg...

A böngésző meg mindenki saját szuverén döntése, szarozhatod az Operát és az Edge-t úgy ahogy akarod.

Nagy a pofád megint, 20 éve IT-s kontár geci. Sokáig incselkedsz még akkor lesz meló csá. Aztán lehet megint kuncsorogni donésért minden videó elején.
SzupErnő a magyarok megmentője...
Sudo_rm_-rf_/

Post by Sudo_rm_-rf_/ »

incel ernő! Szerinted ha szar a minden amit nem te csinálsz akkor miért nem tákolsz saját operációs rendszer? Jah azért mert inkompetnes kókányoló vagy. Ha ennyire zavar a windowsban a szerinted felesleges dolgok, akkor miért nem térsz át linuxra? Egy Alpine vagy mivel erősen tudatlan vagy egy ubuntu/debian. Arra azt raksz fel amit akarsz, úgy kókányolod ahogy akarod. Lecserélheted a gui-t, tákolhatsz magadnak sajátot. Sőt még saját distrot is lehet létrehozni saját repoval.
leveltaros

Post by leveltaros »

szotyo wrote: 06 Nov 2024, 11:01

Na akkor ide is. @2h-2h

Na de most komolyan. Az Avast egy kalap fos, tény, az átlag end usernek manapság bőségesen elég a defender is. Ha nem, akkor Malwarebytes.

Download manager? Mi a faszról loopolsz 15 percen keresztül? Segítek, Mr. 20 éve IT-s, te nyomorult fasz, az a nagy zöld gomb VOLT sok helyen, softpedia, cnet, satöbbi oldalakon. Mostanra már kikopni látszik ez a dolog, de te még mindig 2004-ben élsz.

Az a bizonyos "Download now" gomb ami konkrétan letöltött neked egy letöltőt, ami letöltötte neked a progidat+shovelware-t ha eszetlenül kattingattál és elfogadtad az offereket vagy nem szedted ki a pipát az ablak aljából. Toolbarokat telepített meg egyéb 2H-szintű alja programokat.

Ez ilyen becsípődés lehet nálad, 20 év ájtí alatt biztos százszor beleszaladtál az mp3.exe végződésű letöltésekbe. A szánalmas angoltudásoddal nem is csodálom.

Következő, Total Commander, akarom mondani, 2H-filemanager. Te leszoptad Ghisler faszát, hogy promózhasd a mára teljesen feleslegessé vált fájlkezelőjét, vagy ez IS becsípődés? Bocs, le vagy maradva 20 évvel, te 20 év tákolói tapasztalattal rendelkező szánalmas gyökér. TC+7-Zip plugin? Really? Hahó, a winfos beépített fájlkezelője már tud több ablakot kezelni, kicsomagolni, satöbbi. Kurva anyád.

Anno én is használtam volkov commandert dos alatt meg win9x alatt total commandert, 30 csilliárd évvel ezelőtt amikor tényleg volt értelme ezeknek. Ma már feleslegesek. Move on.

Cécéklíner? Fúbazdmeg...

A böngésző meg mindenki saját szuverén döntése, szarozhatod az Operát és az Edge-t úgy ahogy akarod.

Nagy a pofád megint, 20 éve IT-s kontár geci. Sokáig incselkedsz még akkor lesz meló csá. Aztán lehet megint kuncsorogni donésért minden videó elején.
En pl. elvezem, hogy panaszkodik a melo miatt, legalabb annyival kevesebb ideje van a felsoroltakhoz. :D
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

szotyo wrote: 06 Nov 2024, 11:01

Na akkor ide is. @2h-2h

Cécéklíner? Fúbazdmeg...

Kedves Fórumtárs!
Úgy néz ki, hogy túl sok HSP rage videót néztél, mert a kommented stílusa már egészen hasonló a videókban tapasztaltakhoz.
Nem tudom mi bajod a total commanderrel, vagy mit ártott neked, de én is folyamatosan használom, és elégedett vagyok vele. Ugyanez a 7z plugin, vagy a telepített 7zip. Az általad említett csodás windows fájlkezelő (ami tényleg rengeteget fejlődött az évek alatt, teljesen igazad van, én is használom már néha), nem volt képes megnyitni egy jelszavas 7zipet. Már örültem, milyen jó hogy támogatni fogja, üres gépre nem kell tennem se 7zipet, se commandert, aztán tessék. Első fájlnál elakadt.
Egyébként commander alatt sok másik hasznos plugin is van, és számtalan olyan gyári funkció, amit a windows fájlkezelő nem tud kiváltani. Ha valaki tud egy kicsit is scriptelni, könnyen kiválthatja ezen funkciók egy részét, de minek vele bajlódni, ha a commandert csak használni kell.
Röviden összefoglalva, akinek szüksége van az említett programokra, használja bátran, annak ellenére hogy HSP vagy a Fórumtárs ellene vagy mellette van.

Minden tisztelettel: Rendszergazda
Archiváló Tanszék trollégája
vegetas_sib

Post by vegetas_sib »

namivanernoke wrote: 06 Nov 2024, 07:27
vegetas_sib wrote: 05 Nov 2024, 23:36

Felesleges erről egyórás videókat gyártani. (persze tudjuk a cél, hogy pénzt szedjen ki a youtubeból, de ha nem megy, lehet nem kéne erőltetni ...)

Nem olvas, vagy ha igen, akkor nem tud értelmezni dolgokat. Kattint bele a vakvilágba, és "jajj, minden szar feltelepült", meg a gép "nem azt csinálja amit ő akar" ... hát LOL.

ernőke, el kell hogy szomorítsalak, az avast nem rak fel operát, krómot meg minden szart, ha úgy telepíted.
Az adataidat meg ez EULA és GDPR szerint kezelik ... tudod, az az a szöveg, amit nem olvasol el, csak "next, next, next, települjön mér ez a szar" mész előre ...
Kb. ezt mondtam én is, szóval nincs mit loopolnom. :mrgreen:
a
Post Reply