Az csak egy dolog, hogy "szar azavast, a ccleaner" stb, de elég szarul érvel ellenük, hisz inkább csak feleslegesek, mint hasznosak. A Chrome meg olyan szerintem, hogy van annál jobb, pl. én Brave-et használok. De számára az MS Edge is szar (pedig mostanában egész pofás lett már), tudod.namivanernoke wrote: ↑05 Nov 2024, 20:15 Kinnt van ernőke legújabb agymenése: https://trashcity.net/video/13230
Szar az avast, szar a ccleaner, szar a winrar, meg persze a "gógel króm" is szar ... csak a total commander jó.
És erről egy órán keresztül loopol ...![]()

No, akkor Ernőnek, kultúráltan megfogalmazva:
Természetesen felfogom, hogy rosszak azok, a baj, hogy túl sok hülyeséget látsz mögöttük. Az Avast eleve egy adware, ha úgy nézzük, viszont megint feljön az, amit korábban is említettem mással kapcsolatban, hogy nem nézi, mire kattint. Persze, hogy aztán azzal együtt jön az Opera, meg minden, amit te elfogadtattál a telepítővel. CCleaner ugyanez tudtommal. A Total Commander meg egyszerűen annyiért nem éri megvenni a licenszet, mert vannak jobb alternatívák annál, sőt mióta vannak lapok az alap fájlkezelőben. Én pl. nem is használom szinte. Ezekre azt tudom mondani, hogy csak feleslegek, mert ott a Defender, a natív laptámogatás a Fájlkezelőben, a lemeztisztító stb., de ha utóbbira kell egy open source alternate, akkor a BleachBit jó tud lenni.
De ezt nem kell 1 órán keresztül elmagyaráznod a laikus, hozzá nem értő embereknek. xd@2h-2h