dggmester wrote: ↑02 Nov 2024, 11:06
Szia csak, hogy kontextusba rakjuk a dolgot:
Virtualbox és HyperV azért szar, mert azt én használom a videóimban, és nem tud róla, hogy az összes bérelt VPS-em vmware-n fut

Chrome és VLC player azért szar mer a csaja (míg ernő "dolgozott" ?! XD) megcsalta egy olyan csávóval aki ezeket rakta fel a gépre.
MacOS és minden apple-s cucc szintén szar mert nem Android.
Az Android szar mert nem ernő csinálta, a hsp-s android na az JÓ XD
A grafikus linux szintén szar mert ernő még életében nem látott személyi számítógépet amin az futott volna, és a grafikus felület linuxra teljesen felesleges szerinte.
Raspberry Pi szintén szar mert nem megy rá Windows XD
Minden amihez ernő nem ért az szar: git, docker, c#(ja az én miattam is BAN listán), powershell, és az IT 98%-a kb.
ernő kb. egy 8 osztályos szintjén van és nem is fog fejlődni, mert létrehozott egy olyan védett zónát, ahol ő a meg nem értett IT zseni akit mindenki bánt! És most ezzel a sok FAKE youtube kommentel és a feliratkozó botoltatással(100-as megtekintés mellett ekkora növekedés, na ne röhögtessen már, a lassú botoltatás is botoltatás) és a sok eredeti fiókka(kristóf01, kristóf02 ... stb.) még mélyebre sülyed abban a gödörbe amibe a nap se süt már be! KAMU élet csak KAMU boldogsághoz vezet, ez van nem lehet örökké eltemetni a valóságot.
A másik dolog amit nem értek, hogy ha tényleg 16 órát dolgozik, akkor mért panaszkodik arra, hogy hónap vége van és küldjenek pénzt, nem fizetnek neki, vagy önkéntes munka, vagy ez is csak KAMU, hogy mégtöbben megsajnálják. És hogy jön ki a több órás bohóckodás az interneten 16 órányi gyári munka mellett?! Én mikor gyárban dolgoztam 12 órát munka után örültem, hogy ágyban vagyok, nem pedig videókat csinálgassak a hülyeségeimről és az csak 12 óra volt, és a munkába utazási időt nem is számolom. Egyszerűen nem jön ki a matek(lehet bármit mondani 24-16 az még mindig 8) ezért nagyon KAMU gyanus!
Jah és ebből az írásból, kb 2 mondatot fog tudni értően elolvasni, mert ennyire képes, kb. az egész "szakmai" tudása annyi, hogy minden fejezet első két mondatát elolvasta, a többi kimaradt, ezért nincsenek a programjában pl. összetett objektumok, vagy OOP elemek rendesen használva. A CLEAN CODE pedig már egyetemi szint számára!