[General] Apa,éhes a hasam

leveltaros

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by leveltaros »

Rendszergazda wrote: 02 Nov 2024, 12:23
leveltaros wrote: 02 Nov 2024, 11:55
Rendszergazda wrote: 02 Nov 2024, 11:47

Örömmel olvassuk a Trollégákkal, reméljük az Incelógia Tanszék is fog legalább egy keveset profitálni a hatalmas upgradeből. :D
A hatalmas upgrade az valami 3-400 ezer forint becsleseim szerint.
Tervezek egy HP DL380 G9-et venni (hasznaltan), ebbe kell meg rengeteg tarhely (csak SSD), RAM, opcionalisan CPU upgrade.
Miert nem veszek mondjuk egy olcsobb Supermicrot? Munkaltatom olyanokat hasznal, szar a tavoli menedzsment felulete egy HP iLO-hoz kepest.

A jelenlegi setup:
Image
Image

Köszönjük a képeket, jó kis masina! Drukkolok a fejlesztésekhez. Jelenleg mekkora az internetsebességed, és kb mennyi van kihasználva belőle? Nagyságrendileg mennyi a havi internet forgalmad? Mennyi tárhely van a monstrumban, és a következőbe mennyit tervezel?
Savszel: Gigabit fel meg le
Storage: mivel ezen tobb minden fut igy mixelve van 2x600GB SAS 10k rpm hdd, 2x 240GB SSD, 1x 1TB SSD meg 1x 2TB SSD
Forgalomrol meg max egy ilyen aggregalt statisztikat tudok adni:
Image
vegetas_sib

Post by vegetas_sib »

dggmester wrote: 02 Nov 2024, 11:06
namivanernoke wrote: 02 Nov 2024, 10:10
vegetas_sib wrote: 02 Nov 2024, 03:53 Végre most már az egyetemi professzorunk nem órás előadást tartott.

Ide is kiteszem, mert biztos le fogja törölni, vagy bannolva van az account:
0:12 Aki nem nézi meg, hogy miket nyomkod, és össze-vissza csak kattint, annak nem tud releváns lenni a véleménye. A VirtualBox-ban lehet unattented setup-ot csinálni, csupán annyi, hogy emberünk nem nézett körül rendesen. Lásd:

Image

Image

Az, hogy emiatt le kell szó szerint nem ajánlani egy programot, csak a hozzá nem értés miatt van, semmi másért. Egyébként username-password párost lehet tudtommal a VMWare-en is beállítani. Amúgy balenaEtcher (ejtsd: balénaEcsör kb.) egy Rufus open source alternatíva.
2:00 Nem magától hozza kell, hanem HA te akarod. Ezek is csak az unattented megoldást használják, akárcsak az NTLite. Semmiben nem különböznek ezek igazából. xd
2:28 azzal tehetnéd rövidebbé a videókat, ha esetleg nem csak megnyomod a REC-STOP gombot, hanem összezedetten próbálsz összehányni egy videót, és nem magyaráznál hosszasan azt, amit rövidebben is lehet + nem lenne annyi off sem. De ehhez is balfasz vagy.

Amúgy melyik átlag felhasználónak kell PXE-ről telepítés, ha nem 125 gépre akar egyszerre telepíteni, hanem csak 1-re? Főleg, hogy nem mindenkinek van (és nem is akar, mert nem érzi szükségletét) NAS-ja? :lol:
Hogy ez mekkora nyomorék édes istenem ...

"Tákolt szemét" ... az max a foxcum és a többi szarod. :kuka:

Unattended install dagadt, olvasni és értelmezni kellene tudni. (bár sokat nem várunk tőled, ha egy érettségit sem voltál képes megugrani)
Oracle is fos, "helyetted hoz döntést" ... :mrgreen: És még így is a megy a nyomorékoskodás és nem képes egy normális PXE telepítőt összerakni.

Ezaz ernőke, ossz meg majd mókolt windows iso-t ... szökkennek szépen a további faszerdők ... 8-)

Amúgy ez a "helyetted dönt" mantra totál beleillik a világképedbe. Semmiről sem te tehetsz, mindenki más hülye, és minden a trollok miatt van.

Na irány vissza a szalag mellé, kókánymester! :lol:
Szia csak, hogy kontextusba rakjuk a dolgot:
Virtualbox és HyperV azért szar, mert azt én használom a videóimban, és nem tud róla, hogy az összes bérelt VPS-em vmware-n fut ;)
Chrome és VLC player azért szar mer a csaja (míg ernő "dolgozott" ?! XD) megcsalta egy olyan csávóval aki ezeket rakta fel a gépre.
MacOS és minden apple-s cucc szintén szar mert nem Android.
Az Android szar mert nem ernő csinálta, a hsp-s android na az JÓ XD
A grafikus linux szintén szar mert ernő még életében nem látott személyi számítógépet amin az futott volna, és a grafikus felület linuxra teljesen felesleges szerinte.
Raspberry Pi szintén szar mert nem megy rá Windows XD
Minden amihez ernő nem ért az szar: git, docker, c#(ja az én miattam is BAN listán), powershell, és az IT 98%-a kb.
ernő kb. egy 8 osztályos szintjén van és nem is fog fejlődni, mert létrehozott egy olyan védett zónát, ahol ő a meg nem értett IT zseni akit mindenki bánt! És most ezzel a sok FAKE youtube kommentel és a feliratkozó botoltatással(100-as megtekintés mellett ekkora növekedés, na ne röhögtessen már, a lassú botoltatás is botoltatás) és a sok eredeti fiókka(kristóf01, kristóf02 ... stb.) még mélyebre sülyed abban a gödörbe amibe a nap se süt már be! KAMU élet csak KAMU boldogsághoz vezet, ez van nem lehet örökké eltemetni a valóságot.
A másik dolog amit nem értek, hogy ha tényleg 16 órát dolgozik, akkor mért panaszkodik arra, hogy hónap vége van és küldjenek pénzt, nem fizetnek neki, vagy önkéntes munka, vagy ez is csak KAMU, hogy mégtöbben megsajnálják. És hogy jön ki a több órás bohóckodás az interneten 16 órányi gyári munka mellett?! Én mikor gyárban dolgoztam 12 órát munka után örültem, hogy ágyban vagyok, nem pedig videókat csinálgassak a hülyeségeimről és az csak 12 óra volt, és a munkába utazási időt nem is számolom. Egyszerűen nem jön ki a matek(lehet bármit mondani 24-16 az még mindig 8) ezért nagyon KAMU gyanus!
Jah és ebből az írásból, kb 2 mondatot fog tudni értően elolvasni, mert ennyire képes, kb. az egész "szakmai" tudása annyi, hogy minden fejezet első két mondatát elolvasta, a többi kimaradt, ezért nincsenek a programjában pl. összetett objektumok, vagy OOP elemek rendesen használva. A CLEAN CODE pedig már egyetemi szint számára!
Értjük. Csak egy kérdésem van ezek után: Hogy tudjuk egyből az Ez a gépre megnyitni a Fájlkezelőt?
a
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

vegetas_sib wrote: 02 Nov 2024, 12:51
namivanernoke wrote: 02 Nov 2024, 10:10
Hogy ez mekkora nyomorék édes istenem ...

"Tákolt szemét" ... az max a foxcum és a többi szarod. :kuka:

Unattended install dagadt, olvasni és értelmezni kellene tudni. (bár sokat nem várunk tőled, ha egy érettségit sem voltál képes megugrani)
Oracle is fos, "helyetted hoz döntést" ... :mrgreen: És még így is a megy a nyomorékoskodás és nem képes egy normális PXE telepítőt összerakni.

Ezaz ernőke, ossz meg majd mókolt windows iso-t ... szökkennek szépen a további faszerdők ... 8-)

Amúgy ez a "helyetted dönt" mantra totál beleillik a világképedbe. Semmiről sem te tehetsz, mindenki más hülye, és minden a trollok miatt van.

Na irány vissza a szalag mellé, kókánymester! :lol:
Virtualbox és HyperV azért szar, mert azt én használom a videóimban, és nem tud róla, hogy az összes bérelt VPS-em vmware-n fut ;)
Chrome és VLC player azért szar mer a csaja (míg ernő "dolgozott" ?! XD) megcsalta egy olyan csávóval aki ezeket rakta fel a gépre.
A grafikus linux szintén szar mert ernő még életében nem látott személyi számítógépet amin az futott volna, és a grafikus felület linuxra teljesen felesleges szerinte.
Minden amihez ernő nem ért az szar: git, docker, c#(ja az én miattam is BAN listán), powershell, és az IT 98%-a kb.
ernő kb. egy 8 osztályos szintjén van és nem is fog fejlődni, mert létrehozott egy olyan védett zónát, ahol ő a meg nem értett IT zseni akit mindenki bánt! És most ezzel a sok FAKE youtube kommentel és a feliratkozó botoltatással(100-as megtekintés mellett ekkora növekedés, na ne röhögtessen már, a lassú botoltatás is botoltatás) és a sok eredeti fiókka(kristóf01, kristóf02 ... stb.) még mélyebre sülyed abban a gödörbe amibe a nap se süt már be! KAMU élet csak KAMU boldogsághoz vezet, ez van nem lehet örökké eltemetni a valóságot.
A másik dolog amit nem értek, hogy ha tényleg 16 órát dolgozik, akkor mért panaszkodik arra, hogy hónap vége van és küldjenek pénzt, nem fizetnek neki, vagy önkéntes munka, vagy ez is csak KAMU, hogy mégtöbben megsajnálják. És hogy jön ki a több órás bohóckodás az interneten 16 órányi gyári munka mellett?! Én mikor gyárban dolgoztam 12 órát munka után örültem, hogy ágyban vagyok, nem pedig videókat csinálgassak a hülyeségeimről és az csak 12 óra volt, és a munkába utazási időt nem is számolom. Egyszerűen nem jön ki a matek(lehet bármit mondani 24-16 az még mindig 8) ezért nagyon KAMU gyanus!
Jah és ebből az írásból, kb 2 mondatot fog tudni értően elolvasni, mert ennyire képes, kb. az egész "szakmai" tudása annyi, hogy minden fejezet első két mondatát elolvasta, a többi kimaradt, ezért nincsenek a programjában pl. összetett objektumok, vagy OOP elemek rendesen használva. A CLEAN CODE pedig már egyetemi szint számára!
Értjük. Csak egy kérdésem van ezek után: Hogy tudjuk egyből az Ez a gépre megnyitni a Fájlkezelőt?
NEKEM NINCS ILYEN IKON AZ ASZTALOMON!!444!444444!!!!!!!!!!!

HOL KELL EZT LEÖLTENI!?!?!?!?4?4?4,4?4?!?
szotyo

Post by szotyo »

Image
:shock:
SzupErnő a magyarok megmentője...
vegetas_sib

Post by vegetas_sib »

Rendszergazda wrote: 02 Nov 2024, 13:10
vegetas_sib wrote: 02 Nov 2024, 12:51
NEKEM NINCS ILYEN IKON AZ ASZTALOMON!!444!444444!!!!!!!!!!!

HOL KELL EZT LEÖLTENI!?!?!?!?4?4?4,4?4?!?
Enilájtban be kell pipálni, hogy "Sóv Tis Piszi ón dö desktop" és akkor "appli". El lett távolítva a mocsok szemét kókány Gyors elérés baromság!4!!
a
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

▲ Videó feltöltve... - 2024.11.02. 14:14X
Az ön által feltöltött videó az elfogadás után megtekinthető lesz az alábbi linken:
https://trashcity.net/video/13150/hájas ... m-ez-segít

Köszönjük, hogy hozzájárul az oldal növekedéséhez!
leveltaros

Post by leveltaros »

Rendszergazda wrote: 02 Nov 2024, 14:15

Az ön által feltöltött videó az elfogadás után megtekinthető lesz az alábbi linken:

Egyebkent a szolgaltato megkerulese mai napig illegalis halozati zar feloldas teren. :lol:
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

leveltaros wrote: 02 Nov 2024, 14:20

Egyebkent a szolgaltato megkerulese mai napig illegalis halozati zar feloldas teren. :lol:

We're sorry. You can't access this item because it is in violation of our Terms of Service.

Find out more about this topic at the Google Drive Help Center.

Mik lehettek ebben a zipben, hogy bannolta is a google drive? Most elfelejtett jelszót tenni, és a vírusirtójuk be is jelzett rá, úgy néz ki.
leveltaros

Post by leveltaros »

Rendszergazda wrote: 02 Nov 2024, 14:26
leveltaros wrote: 02 Nov 2024, 14:20

We're sorry. You can't access this item because it is in violation of our Terms of Service.

Find out more about this topic at the Google Drive Help Center.

Mik lehettek ebben a zipben, hogy bannolta is a google drive? Most elfelejtett jelszót tenni, és a vírusirtójuk be is jelzett rá, úgy néz ki.
Mint mondtam: halozat fuggetlenites es egyeb olyan toolok amik a telefon IMEI-jet es egyeb egyedi azonositoit mokoljak azok illegalisak es az osszes cloud szolgaltato harap es instant reagal miatta.
Azota kerult ki uj link:
PW: 12321
Post Reply