Drogos gecik vagyunk

Post Reply
IgazságPirula

Drogos gecik vagyunk

Post by IgazságPirula »

Szerintetek mi állhat ennek a hátterében? Ernő bármikor bárkit szid, annak drogosnak kell lennie.
Ha azt hiszi, hogy gyerek vagy -> drogos
Ha azt hiszi, hogy felnőtt vagy -> drogos
Ha egy nő vagy aki nem ír vissza -> drogos
Ha egy ember vagy aki antidepresszánsokat szed -> drogos

Mindig mindenki drogos, aki nem ért vele egyet.
Megrögzötten ebbe kapaszkodik bele egyfolytában.

Teória: lehet ő maga abuzál mindenféle drogokat és projektál.

leveltaros

Re: Drogos gecik vagyunk

Post by leveltaros »

IgazságPirula wrote: 06 Mar 2024, 22:49 Szerintetek mi állhat ennek a hátterében? Ernő bármikor bárkit szid, annak drogosnak kell lennie.
Ha azt hiszi, hogy gyerek vagy -> drogos
Ha azt hiszi, hogy felnőtt vagy -> drogos
Ha egy nő vagy aki nem ír vissza -> drogos
Ha egy ember vagy aki antidepresszánsokat szed -> drogos

Mindig mindenki drogos, aki nem ért vele egyet.
Megrögzötten ebbe kapaszkodik bele egyfolytában.

Teória: lehet ő maga abuzál mindenféle drogokat és projektál.

Ebben lehet vallami, mert mar akkor is ilyen elbaszott volt, amikor kitort anno a diszbuzi hullam, lasd a hatmillio bejegyzest a masik topikban, ahova elbujtak a regi myVIP-rol kukazott kepek. :D
hsp_niki

Post by hsp_niki »

Nekem a megnyilvánulásaiból úgy tűnik, hogy egy elég konzervatív nevelést kapott, a mezőgazdász, vadász apja is tökéletes karakter ehhez. Szerintem ebből is adódik, hogy nem iszik, nem kámbítózik és számára a narkotikumok fogyasztása a legnagyobb bűn. Így ezzel a szerinte szidalmazással próbál odacsapkodni :D

Nyitni akartam erről egy topikot de nem vágom a fórum etikettet miről lehet, miről nem. De az apja szemszögéből megvizsgálva a dolgokat, ha a fenti állításaim igazak borzasztó nagy csalódás lehet az idősebb Heinerben.

1. Bruttósít valakit akitől születik egy lánya, elhagyja (nem tudjuk milyen körülmények között).
2. Bruttósít egy cigány kurvát, aki szintén elhagyja rajta marad a kisfiú, de már a gimiben látszott, hogy csak pullozzák a csajok ez a nyomorék meg álló fasszal szereli a gépeket meg az apja lóvéjával kompenzálja a balfaszságát.
3. Albérletből-albérletbe költözik, kétes eredetű, szintén gyerekkel egyedülmaradt nőkhöz (pl Niki).
4. Az interneten ordibál, hogy éhendöglik a gyereke mert ő egy tévképzetet hajszol ahelyett, hogy dolgozna.
5. 36 évesen továbbra is ott tart, hogy egy rokona befogadta a gyerekével, mert a takarítói fizetése szarra sem elég, de szerintem szánják szerencsétlent ezért pénzelik a tűszfészket, meg az álmok kergetését.

El tudom képzelni, hogy az öregben milyen érzések/gondolatok lehetnek ezekkel kapcsolatban, ha tényleg igaz, hogy jó híre van Győrben, sokan ismerik, stb. A család szégyenfoltja ez a szerencsétlen.
Sziasztok,Niki vagyok a HSP Computer Magyarország új tagja.Mivel, ugye a párom volt eddig az egyedüli tag.De mivel láttam tőle ahogy programozik és a photoshoppot használja így ez engem is elkezdett érdekelni és úgy gondoltam, hogy ezt én is kipróbálnám.
IgazságPirula

Post by IgazságPirula »

hsp_niki wrote: 07 Mar 2024, 08:37 El tudom képzelni, hogy az öregben milyen érzések/gondolatok lehetnek ezekkel kapcsolatban, ha tényleg igaz, hogy jó híre van Győrben, sokan ismerik, stb. A család szégyenfoltja ez a szerencsétlen.

Ha az apja nem lesz, akkor kié lesz a cég?
Van testvére Ernőnek?
leveltaros

Post by leveltaros »

IgazságPirula wrote: 07 Mar 2024, 19:26
hsp_niki wrote: 07 Mar 2024, 08:37 El tudom képzelni, hogy az öregben milyen érzések/gondolatok lehetnek ezekkel kapcsolatban, ha tényleg igaz, hogy jó híre van Győrben, sokan ismerik, stb. A család szégyenfoltja ez a szerencsétlen.

Ha az apja nem lesz, akkor kié lesz a cég?
Van testvére Ernőnek?
Van jo par leszarmazott a csaladban.
Éhes_A_Hasam

Post by Éhes_A_Hasam »

Felsírok keci, hogy lett egy Ernőke.org. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratula és hajrá!
Astra inclinant, sed non obligant.
Éhes_A_Hasam

Post by Éhes_A_Hasam »

hsp_niki wrote: 07 Mar 2024, 08:37 Nekem a megnyilvánulásaiból úgy tűnik, hogy egy elég konzervatív nevelést kapott, a mezőgazdász, vadász apja is tökéletes karakter ehhez. Szerintem ebből is adódik, hogy nem iszik, nem kámbítózik és számára a narkotikumok fogyasztása a legnagyobb bűn. Így ezzel a szerinte szidalmazással próbál odacsapkodni :D

Nyitni akartam erről egy topikot de nem vágom a fórum etikettet miről lehet, miről nem. De az apja szemszögéből megvizsgálva a dolgokat, ha a fenti állításaim igazak borzasztó nagy csalódás lehet az idősebb Heinerben.

1. Bruttósít valakit akitől születik egy lánya, elhagyja (nem tudjuk milyen körülmények között).
2. Bruttósít egy cigány kurvát, aki szintén elhagyja rajta marad a kisfiú, de már a gimiben látszott, hogy csak pullozzák a csajok ez a nyomorék meg álló fasszal szereli a gépeket meg az apja lóvéjával kompenzálja a balfaszságát.
3. Albérletből-albérletbe költözik, kétes eredetű, szintén gyerekkel egyedülmaradt nőkhöz (pl Niki).
4. Az interneten ordibál, hogy éhendöglik a gyereke mert ő egy tévképzetet hajszol ahelyett, hogy dolgozna.
5. 36 évesen továbbra is ott tart, hogy egy rokona befogadta a gyerekével, mert a takarítói fizetése szarra sem elég, de szerintem szánják szerencsétlent ezért pénzelik a tűszfészket, meg az álmok kergetését.

El tudom képzelni, hogy az öregben milyen érzések/gondolatok lehetnek ezekkel kapcsolatban, ha tényleg igaz, hogy jó híre van Győrben, sokan ismerik, stb. A család szégyenfoltja ez a szerencsétlen.

Eskü sajnálom a fatterját.
Astra inclinant, sed non obligant.
Post Reply