leveltaros wrote: ↑31 Oct 2024, 15:48
Ez. Nem kell itt csinalni semmit, joval a forum es pedia elott is szet volt SEO-zva a neve a Gyakorikerdesek.hu es hasonlok altal.
Nem csak az, hanem eleve bárhol megjelent, mindenhol és mindenkivel azonnal elkezdett flémelni. Mikor ncore-ra akarta feltölteni (a nyilván tök legális) szarját, ott se értette meg, hogy buherált hulladékokat oda sem engednek fel, és a moderátorokkal kezdett el vitatkozni.
Ahogy megtette ezt szinte az összes FB csoportban, és más fórumon is. Nekem a kedvencem az az android SDK fórum volt, ahol angolul kezdett el gyűlölködni, meg a többi fórumozónak beszólogatni, hogy neki ne dumáljanak, miközben ő kért segítséget tőlük. Na az minden szempontból zseniális volt.
"Nekem a kedvencem az az android SDK fórum volt, ahol angolul kezdett el gyűlölködni, meg a többi fórumozónak beszólogatni, hogy neki ne dumáljanak, miközben ő kért segítséget tőlük. Na az minden szempontból zseniális volt."
Erről van valahol link, vagy mentés? Valami halvány emlékem van róla, de jó lenne felfrissíteni
Rendszergazda wrote: ↑31 Oct 2024, 16:42 "Nekem a kedvencem az az android SDK fórum volt, ahol angolul kezdett el gyűlölködni, meg a többi fórumozónak beszólogatni, hogy neki ne dumáljanak, miközben ő kért segítséget tőlük. Na az minden szempontból zseniális volt."
Erről van valahol link, vagy mentés? Valami halvány emlékem van róla, de jó lenne felfrissíteni
Rendszergazda wrote: ↑31 Oct 2024, 16:42 "Nekem a kedvencem az az android SDK fórum volt, ahol angolul kezdett el gyűlölködni, meg a többi fórumozónak beszólogatni, hogy neki ne dumáljanak, miközben ő kért segítséget tőlük. Na az minden szempontból zseniális volt."
Azért nem kell annyira lefikázni az XDA-t, a legszarabb telefonokra egész jó renCereket tudtam letölteni onnan régen, amikor még menő volt. A legtöbbje persze instabil kókány os volt, de attól függetlenül jó időtöltés volt ezeket próbálgatni. A legfosadékabb 5-10ezres telókat is életre lehetett vele kelteni, és használni 1-2 évig.
Azért nem kell annyira lefikázni az XDA-t, a legszarabb telefonokra egész jó renCereket tudtam letölteni onnan régen, amikor még menő volt. A legtöbbje persze instabil kókány os volt, de attól függetlenül jó időtöltés volt ezeket próbálgatni. A legfosadékabb 5-10ezres telókat is életre lehetett vele kelteni, és használni 1-2 évig.
Tudom, csak azota a szinvonal alapjaraton csokkent, sok a kokany sufnituning szar ami alig vagy egyaltalan nem mukodik.
Ugyanitt a 4pda-t is tudom ajanlani, jo kis orosz forum, ugyanaz a tematika, mint az XDA-nal.
Hát ja, de sajnos nem mindegy, mit, mert nem mind van jól megcsinálva. Egy fis-fos Galaxy A5 2017-re tukmáltam egy Android 11-et. Az még hagyján, hogy LTE-A semmiképp sem volt, de még SIM-kártyával hamarabb halt meg deep sleep-ben, mint nélküle.
Üdv nektek népem!
Gondoltam regisztrálok erre a kínzó oldalra is, hogy teljes legyen a paletta.
Szia Ernő! Üdv innen is!
Ezt az XDA-s faszságot én is olvastam ég régebben. Hugyozásig röhögtem magam mikor láttam másokat azért olt le, mert neki NEM MINDIEGY HOGY MILYEN LOGO jelenik meg a 4G esetén.
Ernő ha neked ilyen dolgok ennyire fontosak, hogy még megszégyeníted magadat érte akkor használd fel ezt a tüzet magadban és pakold rendbe az életedet. Fogyjál le gyúrd ki magad. Aztán lehet menőzni a csajoknál.
A könyöradományos processzoroddal nem fog menni.