Legalább 1 órás válasz videóra számítok, hísz 16 órázás mellett a több mint 1 órás bohóckodás belefér, nekem még ez a 2-3 perc is nehezen jön ki, de neki mindenre is van ideje! Lehet az a 16 óra csak 4, vagy alkalmi beugró, ha épp nem jelent beteget és abból is legalább 1 óra cigiszünet.
A videót amúgy dicséretnek szántam, sikerült elérnie, hogy ha nem is közvetlenül, de reagáljak arra néphűlyítésre amit jelenleg terjeszt!
Bünösök közt cinkos aki néma!
dggmester wrote: ↑30 Oct 2024, 13:56
Legalább 1 órás válasz videóra számítok, hísz 16 órázás mellett a több mint 1 órás bohóckodás belefér, nekem még ez a 2-3 perc is nehezen jön ki, de neki mindenre is van ideje! Lehet az a 16 óra csak 4, vagy alkalmi beugró, ha épp nem jelent beteget és abból is legalább 1 óra cigiszünet.
A videót amúgy dicséretnek szántam, sikerült elérnie, hogy ha nem is közvetlenül, de reagáljak arra néphűlyítésre amit jelenleg terjeszt!
Bünösök közt cinkos aki néma!
Sokáig tart elmagyarázni, hogy miért balfaszkodik.
Nemrég találtam rá a 2H videókra, amiket mint fejlesztő tudok értékelni, látva a hozzáértést és a mögöttes rengeteg munkát, mert aki csinált már hasonlót az tudja mivel jár.
Most rá találok erre a videóra, aminél rögtön látszik hogy halvány fogalma sincs miről szólnak a Windows videók! Végképp nem a telepítésről és annak idejéről!
Inkább olvasna fel mást ebben az egy percben!
Ezek szerint az itt lévők mind hasonló gyengeképességű csirák, szájkaratés fotel huszárok, akik máshova oda tudnak szarni, de önállóan még a seggüket sem tudják kitörölni!
Jah és nem érdekel erre a reakciótok, ne hogy már meg erőltessétek magatokat, hogy még a végén az agyrágóbogár éhen haljon!
Last edited by Guru on 30 Oct 2024, 22:51, edited 1 time in total.
Guru wrote: ↑30 Oct 2024, 22:42
Nemrég találtam rá a 2H videókra, amiket mint fejlesztő tudok értékelni, látva a hozzáértést és a mögöttes rengeteg munkát, mert aki csinált már hasonlót az tudja mivel jár.
vegetas_sib wrote: ↑30 Oct 2024, 00:12
Amúgy ebben a pillanatban miko írom ezt, Szemétváros off:
ernőke, itt is leírom, hogy totál felesleges és időpazarló lépés NTLite-ban szarakodni, lehet, hogy te nem bízol meg a Rufus-ban, de kb. ugyanazt csinálja, mint az NTLite-ban szopkodásod. Amúgy is, egy makulátlan telepítőben minimum fél perc alatt, registry-ket hozzáadva ki lehet ugrani ezeket a követelményeket. Csakhogy tisztán lásd, miről beszélek, és hogy én egy tiszta teelpítővel mennyi idő alatt rakom össze az általad képzelt windowst, itt ez a real-time csodavideóm:
Ja és az új telepítőről el lehet érni amúgy a régi kinézetet is.
This is the way!
De ez egyszerű, bárki meg tudja csinálni, és ezáltal simán lejön hogy nulla tudással rendelkezik kókánymester ... a tutorialja megint a "játszik otthon a gyerek" szintű szemét ...
De amúgy bemcsak ő, hanem páraknak, akik még azok alá kommentelnek sajnos. Egyébként jah, nem nehéz telepíteni, az más, hogy registry-ket adok hozzá meg diskpart-ban nyomok egy clean parancsot, az is csak azért, mert egyszerűbb, mint folyton egyesével nyomkodni a partition-öket.