Azért valljuk be, háttérképnek elmegy a maga stílusában.leveltaros wrote: ↑26 Oct 2024, 21:02Ugyanez a kep bekerult a hivatalos soruce "releasebe":
![]()
[General] Apa,éhes a hasam
- Rendszergazda
Re: [General] Apa,éhes a hasam
- Rendszergazda
erno_wozniak wrote: ↑26 Oct 2024, 20:26 Mi a jó isten picsája ez, ernőke?
megalolCode: Select all
If ProgressBar1.Value = 3 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 7 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 15 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 25 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 35 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 45 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 55 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 65 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 75 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 85 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 95 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If
Code: Select all
Process.Start("c:\Windows\Branding\glorion\etc\prekiller.vbs") 'De IDE LEHET BEBASZNI MINDENT........ Application.Exit()
És mi a tököm az a yadaptron (amit nyilván trademark-olt az ügyvezető igazgató úr)?Code: Select all
If TargetProcess1.Length > 0 Then ' MsgBox("BASZIK!") Else
![]()
Elkezdtem pár kódot kigyűjteni ami megtetszett, a formázását majd javítom. Kb a teljes forrás vicces, de vannak jobb részletek.
viewtopic.php?t=31
- namivanernoke
Ember ... olvass és értelmezz mielőtt hülyeségeket beszélsz.dggmester wrote: ↑26 Oct 2024, 17:46 XD na ne legyünk már álszentek: " gyereket nem bántunk (sem verbálisan, sem non-verbálisan)"
2 napja még azon erölködtek a trollok, hogy a kulcstartó LEAK miatt kirugassák az aktuális munkahelyéről ernő-t!
Ez nálad verbális vagy non-verbális gyermekbántalmazás, ha figyelembe vesszük, hogy egy családapáról van szó minden hibája mellett!
Vagy ez még a "humor" kategória nálad?!
A trolléga is - aki jelentette ezt a faszt - a gyerek érdekeit nézi.
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
- namivanernoke
"Progresstext" ernőke módra?erno_wozniak wrote: ↑26 Oct 2024, 20:26 Mi a jó isten picsája ez, ernőke?
If ProgressBar1.Value = 3 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 7 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 15 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 25 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 35 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 45 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 55 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 65 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 75 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 85 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If If ProgressBar1.Value = 95 Then Me.Text = "HSP Red Phoenix 3 Boot >> " End If
Process.Start("c:\Windows\Branding\glorion\etc\prekiller.vbs") 'De IDE LEHET BEBASZNI MINDENT........ Application.Exit()
És mi a tököm az a yadaptron (amit nyilván trademark-olt az ügyvezető igazgató úr)?Code: Select all
![]()

A "baszás" egy kedvelt szava, hát a kódban is szerepel párszor, no ...

Amúgy nem is tudom melyik szörnyűbb ... ernőke "logói", vagy "zenéi" ...

"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
- Rendszergazda
namivanernoke wrote: ↑26 Oct 2024, 21:38"Progresstext" ernőke módra?erno_wozniak wrote: ↑26 Oct 2024, 20:26 Mi a jó isten picsája ez, ernőke?
![]()
(nyilván a case már bonyolult lett volna a daginak)
A "baszás" egy kedvelt szava, hát a kódban is szerepel párszor, no ...
Amúgy nem is tudom melyik szörnyűbb ... ernőke "logói", vagy "zenéi" ...![]()
A logók és képek szerintem egész jók a maguk stílusában. A kornyikálmányok és azok szövege, tartalma, hangulata viszont kritikán aluliak véleményem szerint.
- leveltaros
Kezdem megerteni, hogy miert van tele a fasza ernonek ezzel a retardalttal.namivanernoke wrote: ↑26 Oct 2024, 21:33Ember ... olvass és értelmezz mielőtt hülyeségeket beszélsz.dggmester wrote: ↑26 Oct 2024, 17:46 XD na ne legyünk már álszentek: " gyereket nem bántunk (sem verbálisan, sem non-verbálisan)"
2 napja még azon erölködtek a trollok, hogy a kulcstartó LEAK miatt kirugassák az aktuális munkahelyéről ernő-t!
Ez nálad verbális vagy non-verbális gyermekbántalmazás, ha figyelembe vesszük, hogy egy családapáról van szó minden hibája mellett!
Vagy ez még a "humor" kategória nálad?!
A trolléga is - aki jelentette ezt a faszt - a gyerek érdekeit nézi.

- leveltaros
@2h-2h ne vedd tamadasnak a kerdesem, csak pusztan nem ertem: mi ertelme van dolgozni a Foxcomon, ha:
- nem lesz nyilvanosan elerheto
- nem termel penzt
- jelenlegi meglatasok szerint csak netto idopazarlas?
-
Mondjuk engem érdekelneleveltaros wrote: ↑26 Oct 2024, 23:36 @2h-2h ne vedd tamadasnak a kerdesem, csak pusztan nem ertem: mi ertelme van dolgozni a Foxcomon, ha:Mindenkinek van valami hobbija, nekem ilyen a sajat AS szam es IPv6 cimtartomany, de ezt nem verem nagy dobra, nem hiresztelem, nem mutogatom. Ez a sajat magam kis "jateka", amit babusgatok, foglalkozok vele.
- nem termel penzt
Nekem is az egyik munkámnál van saját AS meg jópár IPv4 tartomány amivel lehet garázdálkodni. De a kezdetekkor nem voltam jelen.
Gondolom nem magánszemélyként kezdtél peereket vadászni. Már eleve egy üzleti vonal sem olcsó egy hobbi projecthez.
Amúgy ha annó ebbe egy hobbi projectet vízionál Ernő és nem egy megélhetést, akkor most nem létezne ez a fórum. Igazából szerintem még nagyon az elején azt várta, hogy majd felkapják és a támogatásokból fog egy fasza karriert építeni. Csak ugye egyrészt túl magas polcra rakta magát, másrészt erre nem igazán van piaci kereslet. Fizetőképes meg aztán pláne.
Persze ettől türelmetlen lett hamar és az eddigi támogatásból bevétel szerzős üzleti modellt felváltotta a fizetős szoftver modell. Onnantól meg csak ment a nagyok utánzása, a felesleges "védelmek" kókányolása és az egész mélyrepülsés.
- leveltaros
Nekem pedig ez hobbi, es vannak olyan szolgaltatok, akikkel relative olcson / ingyen lehet peerelni. Pl.: a Rackforestnel ~30 ezer forintba kerult beallitani a BGP sessiont. Termeszetesen, ha ez majd valamikor penztermelesbe csap at (ami kb. soha, de a remeny hal meg utoljara lol), akkor majd lesz BIX tagsag meg minden lofutty, addig marad a kokany sufnituning.LangyosKefir wrote: ↑27 Oct 2024, 01:08Mondjuk engem érdekelneleveltaros wrote: ↑26 Oct 2024, 23:36 @2h-2h ne vedd tamadasnak a kerdesem, csak pusztan nem ertem: mi ertelme van dolgozni a Foxcomon, ha:Mindenkinek van valami hobbija, nekem ilyen a sajat AS szam es IPv6 cimtartomany, de ezt nem verem nagy dobra, nem hiresztelem, nem mutogatom. Ez a sajat magam kis "jateka", amit babusgatok, foglalkozok vele.
- nem termel penzt
Nekem is az egyik munkámnál van saját AS meg jópár IPv4 tartomány amivel lehet garázdálkodni. De a kezdetekkor nem voltam jelen.
Gondolom nem magánszemélyként kezdtél peereket vadászni. Már eleve egy üzleti vonal sem olcsó egy hobbi projecthez.
Ezzel se lenne baj, mert tudott volna akarmilyen versenykepes dolgot csinalni, amivel elorebb lenne sokkal. Pl. ha lenne erettsegije es kitanulta volna akar a Windows Server, akar a Linux uzemeltetes csinjat-binjat, akkor most azert eleg jo fizetesert tudna dolgozni anelkul, hogy a csunya gonosz trollok raszalltak volna.LangyosKefir wrote: ↑27 Oct 2024, 01:08 Amúgy ha annó ebbe egy hobbi projectet vízionál Ernő és nem egy megélhetést, akkor most nem létezne ez a fórum. Igazából szerintem még nagyon az elején azt várta, hogy majd felkapják és a támogatásokból fog egy fasza karriert építeni. Csak ugye egyrészt túl magas polcra rakta magát, másrészt erre nem igazán van piaci kereslet. Fizetőképes meg aztán pláne.
Persze ettől türelmetlen lett hamar és az eddigi támogatásból bevétel szerzős üzleti modellt felváltotta a fizetős szoftver modell. Onnantól meg csak ment a nagyok utánzása, a felesleges "védelmek" kókányolása és az egész mélyrepülsés.
Valójában azért van a Fox projekt, mert csak ez a kettő maradt. Akárkinek akármilyen véleménye van, imádom csinálni, és ha valaki akkor te érteni fogod ezt Ákos: Nem akarom önmagam elveszíteni.
Gyári güri = Havi bevétel, eltartom a bandát = OK
Ez pedig ami anno, ahogy mondtad álom volt, és kb úgy is volt ahogy leírtad, ez a fő érdeklődési kör, és világ életemben ez érdekelt.
Még ha számotokra értéktelen, vagy vicces. Olvasom, és értem amit mondtok, hisz én magam köpködök a legjobban mikor visszatekintek, hogy mi volt az.
Ha most kezdhetném, és ezzel a rendszerrel menne a dolog, és persze márhogyan feltálalva, és más stílusban, akkor talán másképp alakul.
A trollégádnak aki szerint szinészkedek: Nos nem. Volt idő magamba nézzek.
Valóban nem generál bevételi forrást, de ha nem csinálhatnám, akkor elfogyna szinte minden ami öröm nekem az életben. Az igazat megvallva, szarok már a pénzre, meg donationra etc...
Am ha valaki van fent összerakhatna egy teams-t vagy hasonló, beszélnék veletek. Megoldható?
Gyári güri = Havi bevétel, eltartom a bandát = OK
Ez pedig ami anno, ahogy mondtad álom volt, és kb úgy is volt ahogy leírtad, ez a fő érdeklődési kör, és világ életemben ez érdekelt.
Még ha számotokra értéktelen, vagy vicces. Olvasom, és értem amit mondtok, hisz én magam köpködök a legjobban mikor visszatekintek, hogy mi volt az.
Ha most kezdhetném, és ezzel a rendszerrel menne a dolog, és persze márhogyan feltálalva, és más stílusban, akkor talán másképp alakul.
A trollégádnak aki szerint szinészkedek: Nos nem. Volt idő magamba nézzek.
Valóban nem generál bevételi forrást, de ha nem csinálhatnám, akkor elfogyna szinte minden ami öröm nekem az életben. Az igazat megvallva, szarok már a pénzre, meg donationra etc...
Am ha valaki van fent összerakhatna egy teams-t vagy hasonló, beszélnék veletek. Megoldható?