[General] Apa,éhes a hasam

namivanernoke

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by namivanernoke »

szotyo wrote: 26 Oct 2024, 12:47
namivanernoke wrote: 26 Oct 2024, 11:58
2h-2h wrote: ...
dggmester wrote: ...
Ha nem trollégák vagytok, akkor gratuláció, jó volt az eddigi műsor, és csak így továb ... 8-)
Nesze nektek snecológusok a sodifórumon, nálatok mikor veszekedett a sodrony és a tranyó egymással a ti szórakozásotokra? Vót ilyen valaha? 8-)
Ne kívánd azt a sodifórumosoknak hogy a tibcédesz is ott verje a nyálát, elég elviselniük a korcs autiloopját amikor beindul ... :lol:
okadoslavor wrote: 26 Oct 2024, 12:59 ez az igazi ernoke? mehet neki a narancssarga account.
dgg mesterre meg az ip ban, meg egy gyoker tenyleg nem hianyzik ide. loopolj videoban, ne itt.

ernoke nyem erted, ha olyan szar a red miert tamasztottuk fel? katasztrofa turizmus :) igy mar erted te magyarok megmentoje?
senki nem hasznalja a szarodat, nevetunk, szornyulkodunk rajta milyen.
jatszod itt es a videokban a megvaltoztam, nincs istenkomplexusom, nem vagyok mindenkinel jobb. tudjuk, hogy csak szineszkedsz.

2023-ban meg azt mondtad, hogy a magyaroknak azota van windows, miota te irsz nekik:

https://trashcity.net/video/10485?t=507

ernoke mind tudjuk milyen vagy valojaban, a trollegak altal megszerzett csoport beszelgetesekben hallott erno az igazi erno.
minden mas patkanykodas, hetyetye.
gratulalok hivatalosan is sodi lettel, miota ide irsz :)
Narancs accot kókánymesternek! :mrgreen:

Nem érti, biztos csak azért hogy vírusokat írjunk bele. (nándibácsin kívül amúgy sem használja senki a pörgőrókás átskinezett windowst)

Igen-igen, a magyar családok és homeofficeosok megmentője ... :D

Persze, de olyan gyenge ez a színészkedés ...
Az az "igazi ernőke": egy megkeseredett, gyűlölettel teli, istenkomplexusos, nárcisztikus incel.
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

Rendszergazda wrote: 26 Oct 2024, 00:29 Jelszó: 12321

A fájl mentésre került, törlés esetén azonnal sokszorosítva lesz az internet minden oldalán.

Valaki átnézte már a forrásokat? Van benne valami érdekes?
leveltaros

Post by leveltaros »

2h-2h wrote: 26 Oct 2024, 09:24 Valóban, a cégnél az a snitt... Sokszor említettem hogy kimerít a meló, elég emberpróbáló ott 5 féle emberrel egyszerre egyben nyomni...
mindegy, azért volt, mert mindenki azt hitte, hogy kamu, és most is munkanélküli vagyok. Szándékoltan vettem fel ott 1 percet. Hogy lássák, hogy nem kamu. Én nem ilyen sodik meg tovább féle idióták mintájára gyár-kameráztam, csak a hőzöngést untam meg, hogy mert így kamu meg úgy...
Erno, ezzel megint csak magadat fogod beszopatni es fognak kirugni a budos picsaba. Nem en foglak kirugatni, nem fenyegetozesnek szanom ezt, szimpla teny megallapitaskent, lasd az Audi Hungaria esetet a 2023-as kepekkel.
2h-2h wrote: 26 Oct 2024, 09:24 2.) A Nyilassal senki se foglalkozik, a diplomás pedagógus tanárember, ha SNI-t keveri a TFÉ-vel, és még üvöltve nyikákolja hogy az SNI fogalom ezt "lefedi" mint az hallható volt, akkor önmagát reklámozza. Olvastam a tc-n a kommentjét, --> Svéd kutya jogról okádik... mintha a bolhát látnám kamiont vezetni...
Igazabol mindkettotok ugyanott van: alapesetben egyikotok se erdekel senkit a szuk barati es csaladi koron kivul.
Egyikotok megcsinalta a nagy befutast az interneten, a masik meg abbol akar figyelmet, hogy a masikat szidja. :lol:
A gyerekrol meg annyit, hogy ne tedd fel a netre, ne tedd ki annak a szarcunaminak amit magadnak sikerult osszehoznod. Jarjon ki valami ertelmes szakmat / kozepiskolat, esetleg egyetemet es el fog boldogulni.
2h-2h wrote: 26 Oct 2024, 09:24 Janókát előbb képzelném el sodiutódnak, mint jómagamat, még ha ez most egyeseknek nem is tetszik. A megszólítás viszont tetszett, visítva röhögtem a gyárban:
-Nyávogó kókánymester :) ok, én se voltam kutya soha életembe, de ez a 9 ezres matek korep... mér nem mingyár 90? Hisz ő üzletember, és miliárdos fickókkal tárgyal ( 22-be ezt hőzöngte, hasonló stílusban felülíróan okádva a telefonba ) Régóta foglalkoztat, hogy ha ez így van, akkor miért van még mindig feltöltőTrágyás telefonszáma, és miért nem futja egy postpaid cuccra xD Állandóan azt kérte 21-22-ben, hogy hívjam vissza mert lemegy az egysége... xDD
Mindkettotok egyforman idiota mar bocsass meg. Egyikotok se kulonb a masiknal, egyik Grazbol vagy honnan a faszbol gyuloli a masikat, a masik meg Svedorszagbol.
2h-2h wrote: 26 Oct 2024, 09:24 3.) Már feléledtem, és szomszédolni kell, mert van egy punk srác akinek kb minimum 20 cm hosszú a fején a hajból kreált fogaskerék, állítólag fogadtak, és veszített Graz-ba a kocsmába, és most le fogja 0-sal vágni a fogaskereket :) és mondtam neki, hogy ezt az actiont én is meglesem xD, majd ugyanitt tesójának szülinap: némi kultur csevej/ beszélgetés stb... utána amint lehet, keresem, és videózom tovább ezt a bánatot. illetve rakom fel.
Meg mindig nem tanultad meg, hogy nem mindennek van helye az interneten? Foleg egy rajongoi forumon. :lol:
leveltaros

Post by leveltaros »

Code: Select all

Public Class Form1
    Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load
        CenterToScreen()
        Top = 0
        Me.Hide()
        Me.Visible = False
        Timer1.Start()
    End Sub

Private Sub Timer1_Tick(sender As Object, e As EventArgs) Handles Timer1.Tick
        Timer1.Interval = 20
        ProgressBar1.Increment(1)
        If ProgressBar1.Value = 100 Then
            Me.WindowState = FormWindowState.Minimized
            Me.Visible = False

Me.Hide()
            Me.ShowInTaskbar = False
            Timer1.Stop()
        End If
    End Sub
End Class
????
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
leveltaros

Post by leveltaros »

2h-2h wrote: 26 Oct 2024, 01:11 [...]
aztán meg rájöttem, hogy mi is volt a balhé tárgya...
... miután pár napja elkezdtem boncolgatni, hogy mi is volt az anno.
Ez csak egy szelete a problemanak, de ha mar tenyleg sikerult onreflexiot gyakorolni, akkor elorebb vagy, mint 2021-ben.
2h-2h wrote: 26 Oct 2024, 01:11 [...]
Annyi a kérés hogy a melómat hagyjátok békén.
köszi.
A "rajongoi" kor messze tulmutat ezen a random, eldugott forumon az internet berkeiben. Probaltam utanajarni annak, hogy van-e egyaltalan akkori DB dump, de minden is lyukra futott. En ugy latom, hogy itt meg inkabb a nyugodtabb lelku emberek vannak jelen, biztos vannak kivetelek, de javareszt ez az igaz. Az, hogy mashol, eldugva, akar egy teljesen privat korben mi tortenik, nem tudom.
A meloddal kapcsolatban meg mar kifejtettem egy korabbi valaszolgatasban a velemenyem.
VoltIlyenValaha

Post by VoltIlyenValaha »

Reg jartam erre, de a forraskodba volt szerencsem belenezni es mint szakmabeli sirhatnekom van geci
Legkomolyabb magyar emberek kinzasa
VoltIlyenValaha

Image

de ez igy mi konyorgom a joistennek
leveltaros

Post by leveltaros »

VoltIlyenValaha wrote: 26 Oct 2024, 15:30 Image

de ez igy mi konyorgom a joistennek
Lebuktal japan troll!
VoltIlyenValaha

Lebuktal japan troll!
Baszik!

Image
leveltaros

Post by leveltaros »

dggmester wrote: 26 Oct 2024, 11:06 Életedben először melózól igazán, a videós szokásaid alapján talán még a 8 óra is megvan, amit természetesen 16 órában és 3 müszakban teljesítesz XD
A szándékoltan kockáztatom a családom megléhetését egy igazi mintaszülői magatartás, innét is gratulálok! Amúgy senki sem írta, hogy a munka az kamu, így ez megint csak egy csicska magyarázkodás, hogy nem te vagy a hülye csak a helyzet ezt kívánta.
[retard SNI, TFE, korrepatalas loop]
A te 4 éves ámokfutásodat nem űbereli egyetlen olyan mondat amit magánbeszélgetésben nyersen fogalmaztam meg! Lovagolj rajta nyugodtan, ha már máson nem tudsz, neked ennyi maradt és a gyülölködés és minden videódban látszik az arcodon, hogy na ilyen egy "boldog" ember. Tehetsz bármit az a kamu élet amit behazudsz magadnak az csak egy kamu boldogsághoz vezet és ez látszik minden egyes alaklommal amikor csak belenézel a kamerába!

Lehet MOST nyert helyzetben érzed magad, és jogos is részben, de ha ez a legnagyobb siker amit elértél az elmúlt 4 éveben az elég nagy RED flag!
Lofaszt vagytok nyert helyzetben. Mindkettotok ugyanolyan fasz, hogy itt loopoltok egymasnak, mintha egy kibaszott maunika show epizod lenne.
Nagyjabol egy idosek vagytok basszatok meg, ugy viselkedtek, mint a gyerekek.
Zaklassatok egymast telefonon, sms-ben, emailben, faszom tudja, de ne itt, mert erre a hisztire meg a tiktok elolajvokba se kivancsi senki.

Az, hogy mindkettotoknek olyan szar az elete, hogy nem birtok egymas nelkul meglenni, nem tehet senki, csak ti magatok. Hazasodjatok ossze vagy a faszom se tudja.

Post Reply