Na, ez a másik fele, itt is vannak ám bajok a fejben.Rendszergazda wrote: ↑25 Oct 2024, 07:36
https://trashcity.net/video/12882/h%C3% ... ment_51331
dggmester 31 perccel ezelőtt
Sziasztok, gondoltam leírom Rendszergazda és Knuckles részére és mindenki számára akit érdekel "értékes" gondolataimat:
* Egy hívásrészlet miatt azt állítani, hogy ettől sokkal rosszabb lettem mint a 2021-es és 2024-es ámokfutást rendező hsp elég meredek. Én csak azt mondtam a hívásban, hogy ernő logikája alapján mit tehetnék, ha olyan lennék mint ő, nem pedig azt, hogy ilyen tett szándékomban áll. Az ő állítása az (lásd előző videó), hogy ha egy videós közös képet tesz ki valakivel akkor az célpont és a videósnak tűrnie kell ezt a tényt, ez részéről tipikus sodi féle logika, ehhez állítottam a hívásban görbe tükröt!
* Azért nem hallgatom meg ernőt a hívásban mert nem érdekel a 30 perces csicska magyarázkodás és mocskolódás, 1 percet áldoztam az életemből rá többet nem érdemel. A másik ok, hogy a nárcisztikus emberek szeretik ha meghallgatják őket (ezért LEEK-elte a csatornáját is pl.) és borzasztóan zavarja őket ha valaki nem kíváncsi rájuk, így logikus lépés a részéről a 30 peces videó válasz.
* A hangomon változtatni nem tudok, azon amit a videóban elmondok viszont igen! A delikvenssel ellentétben és komoly határok közé szorítom magamat, hogy eddig vagyok hajlandó elmenni, illetve, hogy milyen tartalmakat gyártok az internetre. Ami pedig a legfontosabb szerintem, hogy mindig igyekszem harmadik fél oldaláról értékelni "munkásságom"-at és ez alapján eldönteni, hogy van-e értelme annak amit csinálok vagy helyes-e. 2021-ben fontos volt számomra felhívni a laikusok figyelmét bizonyos anomáliákra, 2024-ben pedig hobbi projektnek tekintettem a trashvideózást.
dggmester31 perccel ezelőtt
@dggmester
* Hívást felvenni és azt így közzé tenni komoly jogi következményekkel járhat, eddig csak azért nem léptem, mert feltételezem, hogy a delikvens családjának és gyerekének többet ártok vele mint a delikvensnek. Természetesen minden anyag össze van gyűjtve a viszont-vádhoz, amennyiben ernő ellenkező állásponton lenne, de szerintem ő is tudja (a szolnoki esetből is tanulva), hogy egy pereskedésből nem ő jönne ki jól.
* Feltételezem jelenleg, hogy ernőek belülről próbálják megosztani a trashcsoprtokat és néhányan beépültek a trollok közé, hogy kicsit a mérleg nyelvét ernő álláspontja felé billentsék.
dggmester30 perccel ezelőtt
@dggmester
* Ha a személyemet vagy a "szakmai" dolgaimat támadja az ő dolga, de ezek után tipikus trash logika alapján, miután kifogyott a fegyvertár, akkor beszél az anyámról a testvéreimről és a kedvesemről. Bár ha kötekedés szempontjából már csak ez maradt neki az sok mindent elmond a helyzetéről. Nyilván most az Ukránozás lett az sláger, mert ez a releváns infó amivel gyűlöletet lehet kelteni hátha végre sikerül az álom és rám uszítani néhány trollt.
Dióhéjban ennyi, még beszélhetnék a régi videók valódi céljairól, a szeptemberi "adomány" gyűjtésről és még sok sok triggeről amik el lettek helyezve, de aki tényleg figyelt az észrevette. Bár akit három betű leírásával fel lehet bosszantani, lásd "RED", ott csinálhat bármit az ember mindenbe a trigger fogja látni és rohan a rendőrségre meg az "ügyvédjé"-hez megtenni a szükséges jogi lépéseket!
Nem is tudom melyik rosszabb ... dgg visítását, vagy ernőke mű-krákogását hallgatni egy-egy videóban ... szerintem mindkettővel emebereket lehetne kínozni ...