[General] Apa,éhes a hasam

namivanernoke

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by namivanernoke »

Rendszergazda wrote: 25 Oct 2024, 07:36
https://trashcity.net/video/12882/h%C3% ... ment_51331

dggmester 31 perccel ezelőtt

Sziasztok, gondoltam leírom Rendszergazda és Knuckles részére és mindenki számára akit érdekel "értékes" gondolataimat:
* Egy hívásrészlet miatt azt állítani, hogy ettől sokkal rosszabb lettem mint a 2021-es és 2024-es ámokfutást rendező hsp elég meredek. Én csak azt mondtam a hívásban, hogy ernő logikája alapján mit tehetnék, ha olyan lennék mint ő, nem pedig azt, hogy ilyen tett szándékomban áll. Az ő állítása az (lásd előző videó), hogy ha egy videós közös képet tesz ki valakivel akkor az célpont és a videósnak tűrnie kell ezt a tényt, ez részéről tipikus sodi féle logika, ehhez állítottam a hívásban görbe tükröt!
* Azért nem hallgatom meg ernőt a hívásban mert nem érdekel a 30 perces csicska magyarázkodás és mocskolódás, 1 percet áldoztam az életemből rá többet nem érdemel. A másik ok, hogy a nárcisztikus emberek szeretik ha meghallgatják őket (ezért LEEK-elte a csatornáját is pl.) és borzasztóan zavarja őket ha valaki nem kíváncsi rájuk, így logikus lépés a részéről a 30 peces videó válasz.
* A hangomon változtatni nem tudok, azon amit a videóban elmondok viszont igen! A delikvenssel ellentétben és komoly határok közé szorítom magamat, hogy eddig vagyok hajlandó elmenni, illetve, hogy milyen tartalmakat gyártok az internetre. Ami pedig a legfontosabb szerintem, hogy mindig igyekszem harmadik fél oldaláról értékelni "munkásságom"-at és ez alapján eldönteni, hogy van-e értelme annak amit csinálok vagy helyes-e. 2021-ben fontos volt számomra felhívni a laikusok figyelmét bizonyos anomáliákra, 2024-ben pedig hobbi projektnek tekintettem a trashvideózást.

dggmester31 perccel ezelőtt

@dggmester
* Hívást felvenni és azt így közzé tenni komoly jogi következményekkel járhat, eddig csak azért nem léptem, mert feltételezem, hogy a delikvens családjának és gyerekének többet ártok vele mint a delikvensnek. Természetesen minden anyag össze van gyűjtve a viszont-vádhoz, amennyiben ernő ellenkező állásponton lenne, de szerintem ő is tudja (a szolnoki esetből is tanulva), hogy egy pereskedésből nem ő jönne ki jól.
* Feltételezem jelenleg, hogy ernőek belülről próbálják megosztani a trashcsoprtokat és néhányan beépültek a trollok közé, hogy kicsit a mérleg nyelvét ernő álláspontja felé billentsék.

dggmester30 perccel ezelőtt

@dggmester
* Ha a személyemet vagy a "szakmai" dolgaimat támadja az ő dolga, de ezek után tipikus trash logika alapján, miután kifogyott a fegyvertár, akkor beszél az anyámról a testvéreimről és a kedvesemről. Bár ha kötekedés szempontjából már csak ez maradt neki az sok mindent elmond a helyzetéről. Nyilván most az Ukránozás lett az sláger, mert ez a releváns infó amivel gyűlöletet lehet kelteni hátha végre sikerül az álom és rám uszítani néhány trollt.
Dióhéjban ennyi, még beszélhetnék a régi videók valódi céljairól, a szeptemberi "adomány" gyűjtésről és még sok sok triggeről amik el lettek helyezve, de aki tényleg figyelt az észrevette. Bár akit három betű leírásával fel lehet bosszantani, lásd "RED", ott csinálhat bármit az ember mindenbe a trigger fogja látni és rohan a rendőrségre meg az "ügyvédjé"-hez megtenni a szükséges jogi lépéseket!
Na, ez a másik fele, itt is vannak ám bajok a fejben.

Nem is tudom melyik rosszabb ... dgg visítását, vagy ernőke mű-krákogását hallgatni egy-egy videóban ... szerintem mindkettővel emebereket lehetne kínozni ... :mrgreen:
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

Jelszó: 12321

A fájl mentésre került, törlés esetén azonnal sokszorosítva lesz az internet minden oldalán.
2h-2h

Post by 2h-2h »

Minek törölném, ha egyszer én adtam közre! Megigértem, hogy megkapjátok, hát itt van.
Gondolod, hogy nem számoltam vele hogy letöltitek? :O
Lényegében sokáig szembe mentem ezzel a gondolattal, anélkül hogy belenéztem volna...
aztán meg rájöttem, hogy mi is volt a balhé tárgya...
... miután pár napja elkezdtem boncolgatni, hogy mi is volt az anno.

Ha valamit megtanultam tőletek: A mi a netre kerül, ott is marad. Ennek tudatában adtam közre, és ha google drive fosról törlődik is
az max azért lehet, ha feledésbe merül a fiók, vagy ilyesmi.. Hisz a videóban elmondom, és meg is mutatom, hogy én adom közre nektek.
az meg ugye azonnal a tc-re kerül és ott is marad. szóval nyugalom. Általam nem lesz törölve, az biztos.
Ahogy időm engedi adom a többit is.
Annyi a kérés hogy a melómat hagyjátok békén.
köszi.
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

2h-2h wrote: 26 Oct 2024, 01:11 Minek törölném, ha egyszer én adtam közre! Megigértem, hogy megkapjátok, hát itt van.
Lényegében sokáig szembe mentem ezzel a gondolattal, anélkül hogy belenéztem volna...

Ha valamit megtanultam tőletek: A mi a netre kerül, ott is marad. Ennek tudatában adtam közre, és ha google drive fosról törlődik is
az max azért lehet, ha feledésbe merül a fiók, vagy ilyesmi.. Hisz a videóban elmondom, és meg is mutatom, hogy én adom közre nektek.
az meg ugye azonnal a tc-re kerül és ott is marad. szóval nyugalom. Általam nem lesz törölve, az biztos.
köszi.

Nyilván csak "viccből" fogalmaztam így, hogy az internet minden oldalán terjesztve lesz. Az Archiváló Tanszék egyszerű elve: ami egyszer elérhetővé vált, maradjon is elérhető, legalább 3-5 helyen mentve, a fájl eredeti tartalmával, bármilyen szerkesztés vagy manipuláció nélkül sokszorosítva.

Egyébként a kemény trollokat nem teljesen értem, ha nem dolgozol azért trollkodnak meg, ha dolgozol akkor meg lekövetnek és mindent megtesznek hogy ne tudj boldogulni, kirúgatnak.

A korábbi videóban te is hibáztál, már megtanulhattad vona, hogy mielőtt a kamerához nyúlsz, átgondolod mi lehet a legrosszabb szándékú emberekben. Egyértelmű, hogy munkahelyen videóztál (amit nem nagyon szabad, nem kéne). Rajtad a kulcstartó a jellegzetes színekkel, sőt szöveg is látszik: innen már biztos, hogy valaki fel fogja ismerni a helyet, vagy az ügyesebbek lekövetik.

Amit TC-n írtam hogy DGG a rosszabb: végleg kiverte a biztosítékot, hogy a kisfiút fogyatékosozza. (Az se szép, amikor HSP a barátnőjét bálnázza, meg DGG-t homo janózza, de ugyanez a kisfiúval engem jobban felháborít.)

Jó hétvégét mindenkinek, és jó bogarászást a kódban! :windows:
2h-2h

Post by 2h-2h »

Valóban, a cégnél az a snitt... Sokszor említettem hogy kimerít a meló, elég emberpróbáló ott 5 féle emberrel egyszerre egyben nyomni...
mindegy, azért volt, mert mindenki azt hitte, hogy kamu, és most is munkanélküli vagyok. Szándékoltan vettem fel ott 1 percet. Hogy lássák, hogy nem kamu. Én nem ilyen sodik meg tovább féle idióták mintájára gyár-kameráztam, csak a hőzöngést untam meg, hogy mert így kamu meg úgy...

2.) A Nyilassal senki se foglalkozik, a diplomás pedagógus tanárember, ha SNI-t keveri a TFÉ-vel, és még üvöltve nyikákolja hogy az SNI fogalom ezt "lefedi" mint az hallható volt, akkor önmagát reklámozza. Olvastam a tc-n a kommentjét, --> Svéd kutya jogról okádik... mintha a bolhát látnám kamiont vezetni...
Janókát előbb képzelném el sodiutódnak, mint jómagamat, még ha ez most egyeseknek nem is tetszik. A megszólítás viszont tetszett, visítva röhögtem a gyárban:
-Nyávogó kókánymester :) ok, én se voltam kutya soha életembe, de ez a 9 ezres matek korep... mér nem mingyár 90? Hisz ő üzletember, és miliárdos fickókkal tárgyal ( 22-be ezt hőzöngte, hasonló stílusban felülíróan okádva a telefonba ) Régóta foglalkoztat, hogy ha ez így van, akkor miért van még mindig feltöltőTrágyás telefonszáma, és miért nem futja egy postpaid cuccra xD Állandóan azt kérte 21-22-ben, hogy hívjam vissza mert lemegy az egysége... xDD

3.) Már feléledtem, és szomszédolni kell, mert van egy punk srác akinek kb minimum 20 cm hosszú a fején a hajból kreált fogaskerék, állítólag fogadtak, és veszített Graz-ba a kocsmába, és most le fogja 0-sal vágni a fogaskereket :) és mondtam neki, hogy ezt az actiont én is meglesem xD, majd ugyanitt tesójának szülinap: némi kultur csevej/ beszélgetés stb... utána amint lehet, keresem, és videózom tovább ezt a bánatot. illetve rakom fel.
dggmester

Post by dggmester »

Életedben először melózól igazán, a videós szokásaid alapján talán még a 8 óra is megvan, amit természetesen 16 órában és 3 müszakban teljesítesz XD
A szándékoltan kockáztatom a családom megléhetését egy igazi mintaszülői magatartás, innét is gratulálok! Amúgy senki sem írta, hogy a munka az kamu, így ez megint csak egy csicska magyarázkodás, hogy nem te vagy a hülye csak a helyzet ezt kívánta.
Mond már el mi az a TFÉ, mert én tanárként nem nagyon talákoztam még vele, ez sajnos kimaradt az egyetemi képzésből. TE a 8 osztályoddal biztosan jobban tudod, kérlek taníts mester mit rövídítettél már le megint!
Az 'SNI fogalom ezt "lefedi"' igenis jogos, mivel Magyarországon még van a BTMN és az iskolarendszer ezzel le is zárja a kategorizást. Igen a te gyereked amennyiben tényleg SNI kategória akkor vakokkal, süketekkel és még sok egyéb fogyatékossággal rendelkező gyerekkel kerül egy fejlesztő csoportba, ez tény az iskola renmdszerben nincs kevésbé SNI és nagyon SNI csoport csak SNI.
Az, hogy a Magyar állam neked kevesebbet fizet az csak annyira bizonyíték, hogy jól át vagy baszva és még büszke is vagy rá. Innét is gratulálok hozzá!
Ha a 9000-es korrepetálással bajod van akkor csináld olcsóbban(magyroszágon a házi korrepetálás nem kötött végzetséghez, így 8 osztályos végzetséggel is csinálhatod!) én ennyiért csinálom és évente maximum 2 diákot vállalok, mert PED1-es vagyok és okleveles diplomával rendelkezem azaz az álatlános iskola 5. ostályos verseny felkészítéstől a gimnáziumi emelt szintű érettségire való felkészítésig mindent lefedek, így a gyereket teljes az egyetemig végigkísérem a tanumányi útján.
A te 4 éves ámokfutásodat nem űbereli egyetlen olyan mondat amit magánbeszélgetésben nyersen fogalmaztam meg! Lovagolj rajta nyugodtan, ha már máson nem tudsz, neked ennyi maradt és a gyülölködés és minden videódban látszik az arcodon, hogy na ilyen egy "boldog" ember. Tehetsz bármit az a kamu élet amit behazudsz magadnak az csak egy kamu boldogsághoz vezet és ez látszik minden egyes alaklommal amikor csak belenézel a kamerába!

Lehet MOST nyert helyzetben érzed magad, és jogos is részben, de ha ez a legnagyobb siker amit elértél az elmúlt 4 éveben az elég nagy RED flag!
namivanernoke

Post by namivanernoke »

Rendszergazda wrote: 26 Oct 2024, 07:09
2h-2h wrote: 26 Oct 2024, 01:11 Minek törölném, ha egyszer én adtam közre! Megigértem, hogy megkapjátok, hát itt van.

köszi.

Nyilván csak "viccből" fogalmaztam így, hogy az internet minden oldalán terjesztve lesz. Az Archiváló Tanszék egyszerű elve: ami egyszer elérhetővé vált, maradjon is elérhető, legalább 3-5 helyen mentve, a fájl eredeti tartalmával, bármilyen szerkesztés vagy manipuláció nélkül sokszorosítva.

Egyébként a kemény trollokat nem teljesen értem, ha nem dolgozol azért trollkodnak meg, ha dolgozol akkor meg lekövetnek és mindent megtesznek hogy ne tudj boldogulni, kirúgatnak.

A korábbi videóban te is hibáztál, már megtanulhattad vona, hogy mielőtt a kamerához nyúlsz, átgondolod mi lehet a legrosszabb szándékú emberekben. Egyértelmű, hogy munkahelyen videóztál (amit nem nagyon szabad, nem kéne). Rajtad a kulcstartó a jellegzetes színekkel, sőt szöveg is látszik: innen már biztos, hogy valaki fel fogja ismerni a helyet, vagy az ügyesebbek lekövetik.

Amit TC-n írtam hogy DGG a rosszabb: végleg kiverte a biztosítékot, hogy a kisfiút fogyatékosozza. (Az se szép, amikor HSP a barátnőjét bálnázza, meg DGG-t homo janózza, de ugyanez a kisfiúval engem jobban felháborít.)

Jó hétvégét mindenkinek, és jó bogarászást a kódban! :windows:
Archiválás ezerrel, minnél több helyre! :hsp:

Ja, azt már elfelejtettük, hogy miket "vitt véghez" ernőke az évek folyamán? (magyargyűlölet, erőszakra való felbújtás, gyerek éheztetése, naív emberek anyagi megkárosítása, személyes adatokkal való visszaélés, csak hogy párat említsek ...)
Mellé ez a nárcisztikus nagypofájúság, rohadtul nem hallgatta meg senki tanácsát, és az esetleg még neki segíteni akaró, normális emberek is elég hamar feladták és otthagyták a faszba. (szóval tök logikus; azt kapja amit kiérdemelt az évek óta tartó faszkodásáért)

ernőke mindig saját magát hiszi legokosabbnak, ha elmagyarázod neki a dolgokat leszarja, vagy jön a "görcsöt kapott állatok", "kínzóoldal", stb. (még az alap összefüggéseket sem képes felismerni; pl.: privát szabina nem "egy idős nő" - és nem "kínozza" senki -, a TC-re nem "ártatlan" emberek kerülnek fel, hanem joggal kiérdemelték azt akik az oldalon szerepelnek, stb.)
A saját infóit is mindig ő maga leakeli, mert - mint durván nárcisztikus - nem bírja ki ha senki sem foglalkozik vele.

dgg ugyanolyan trash, csak pepitában.
Last edited by namivanernoke on 26 Oct 2024, 12:01, edited 1 time in total.
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
namivanernoke

Post by namivanernoke »

2h-2h wrote: ...
dggmester wrote: ...
Ha nem trollégák vagytok, akkor gratuláció, jó volt az eddigi műsor, és csak így továb ... 8-)
szotyo

Post by szotyo »

namivanernoke wrote: 26 Oct 2024, 11:58
2h-2h wrote: ...
dggmester wrote: ...
Ha nem trollégák vagytok, akkor gratuláció, jó volt az eddigi műsor, és csak így továb ... 8-)
Nesze nektek snecológusok a sodifórumon, nálatok mikor veszekedett a sodrony és a tranyó egymással a ti szórakozásotokra? Vót ilyen valaha? 8-)
SzupErnő a magyarok megmentője...
okadoslavor

Post by okadoslavor »

ez az igazi ernoke? mehet neki a narancssarga account.
dgg mesterre meg az ip ban, meg egy gyoker tenyleg nem hianyzik ide. loopolj videoban, ne itt.

ernoke nyem erted, ha olyan szar a red miert tamasztottuk fel? katasztrofa turizmus :) igy mar erted te magyarok megmentoje?
senki nem hasznalja a szarodat, nevetunk, szornyulkodunk rajta milyen.
jatszod itt es a videokban a megvaltoztam, nincs istenkomplexusom, nem vagyok mindenkinel jobb. tudjuk, hogy csak szineszkedsz.

2023-ban meg azt mondtad, hogy a magyaroknak azota van windows, miota te irsz nekik:

https://trashcity.net/video/10485?t=507

ernoke mind tudjuk milyen vagy valojaban, a trollegak altal megszerzett csoport beszelgetesekben hallott erno az igazi erno.
minden mas patkanykodas, hetyetye.
gratulalok hivatalosan is sodi lettel, miota ide irsz :)
Post Reply