[General] Apa,éhes a hasam

szotyo

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by szotyo »

wurmjude wrote: 20 Oct 2024, 20:46 Image

Úgy van, bassza csak szét a rendszerét kétes eredetű, third party hákolásokkal, aminek ráadásul az emberünk problémájához semmi köze, aztán majd egy update úgy eltöri az OS-t, hogy lehet újratelepíteni az egészet.

A megoldás fél perc alatt kiguglizható, és telepíteni sem kell semmit:
Image
Csak a "No sounds"-t kell kiválasztani, nem a defaultot, és nem fog pittyegni a hangerőállítás sem.
Tetszik, ahogy próbálja rányomni másra a fizetős SIB/SAB szutykot, holott van ingyenes alternativája, nem is egy. De már én sem használok ilyen shell replacement cuccost, taskbar alignment left azt csókolom...

Amúgy az ilyenek hogy találják meg ernőt hamarabb mint a guglit, hihetetlen...
SzupErnő a magyarok megmentője...
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

leveltaros wrote: 20 Oct 2024, 13:10
Rendszergazda wrote: 20 Oct 2024, 09:58
leveltaros wrote: 20 Oct 2024, 02:03 Forumtagok!
Lenne igeny egy komplett foniksz alrendszer decompilera? Magyaran a forraskod elerhetove valna abban a formaban amit kiad magabol a decompiler.
Már rég lenne igény egy publikusan elérhető forráskódra. Redditen is háborognak a programozói fórumon, hogy őket is a kód érdekelné, ami az egész mögött van.

Sok trolléga idejét megspórolná valaki, ha kitenné publikusan, mivel így minden alkalommal az embereknek maguknak kell visszafejteni, persze ennek is megvan a szépsége. Több izgalom, felfedezés, sikerélmény.
Akkor az osszes binaris kodjat megprobalom visszafejteni es egy tarballba rakni.

Az nagyon jó lenne, legalább lehetne belőle tanulni, hogy mit hogyan biztosan ne. Na meg persze jó szórakozást is nyújtana az anyag.

https://trashcity.net/video/12852

Szerintetek HSP tényleg közzé szeretné tenni a teljes régi forrást? Én támogatom, biztos sok érdekességet lehetne benne felfedezni.

Végül kiderült, hogy most tényleg Bőnyi kókányrémként folytatja-e a pályafutását, vagy valóban külföldön van?
okadoslavor

Post by okadoslavor »

Nyem figyeltel es ez egy matyar mondtad volt:

tobben kerdeztek, hogy erno kulfoldon van-e.
szokas szerint, erno hazudik:

11:50-tol lathato a bonyi putri garazsbemutatoja. 2023. szeptembere.

https://trashcity.net/video/5981/hsp-er ... 2023-09-06

0:24-nel erno korbemutatja a szobat, ami ugye kulfold :) a polc, ablak, szoba merete pont egyezeik :)

https://trashcity.net/video/11970/a-vis ... %C3%A1nost
PisiKaki

Post by PisiKaki »

Ez a Boros Dani kínzómester megint rávilágított a lényegre a videjóban:
https://trashcity.net/video/12851

"Boros Dani
Megint sikerült kilékelned a telefonszámodat te nyomorult?
5:13

+36501271500

Gondolom erről is a trollok tehetnek megint."

Köszönjük Ernő ez a tudakozóban sem volt fent.
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

PisiKaki wrote: 21 Oct 2024, 10:01 Ez a Boros Dani kínzómester megint rávilágított a lényegre a videjóban:
https://trashcity.net/video/12851

"Boros Dani
Megint sikerült kilékelned a telefonszámodat te nyomorult?
5:13

+36501271500

Gondolom erről is a trollok tehetnek megint."

Köszönjük Ernő ez a tudakozóban sem volt fent.
Szép fogás a Trollégától! Ismét elérhető a HSP tech-help forródrót!
Kérésének megfelelően, H-P 9-16 közt hívogassátok! :lol:
Fityma_alatti_sajt

Post by Fityma_alatti_sajt »

Rendszergazda wrote: 21 Oct 2024, 10:09
Ne trollkodj, akkor épp 6 műszakban dolgozik! Éjjel 1 és 3 között kell hívni, akkor ráér és szívesen válaszol a kérdésekre.
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

Fityma_alatti_sajt wrote: 21 Oct 2024, 11:17
Ne trollkodj, akkor épp 6 műszakban dolgozik! Éjjel 1 és 3 között kell hívni, akkor ráér és szívesen válaszol a kérdésekre.

Igazad van! Én is azon csodálkoztam, hogy mért olyan időpontok vannak megadva, amikor biztos hogy nincs otthon állítása szerint.

Egyébként én nem tervezek vele trollkodni, nem hívogatok senkit. Egyszer kapott egy kis trollkodást még régen, pár hírlevélre felirattam az email címét, de az szerintem még belefér, hiszen egy publikus email cím, amiben benne van a kockázat, hogy pár hülye tele fogja spamelni. A publikus emailcímek mögött általában megfelelő spam védelem van kialakítva, tehát amúgy nem tudom hogy az az 5 oldal ahova beirkáltam valóban bosszantotta-e.

Egyébként a narancsos pirula trollról tud valaki valamit? Mivel rég volt már jelen bárhol is, gondolom kiszállt a trash világból. Az egyik telefonhívása nagyon vicces volt HSP-vel, jól felhúzta az agyát, pedig alig szólalt meg.

https://trashcity.net/video/10469
okadoslavor

Post by okadoslavor »

ernoke egy e-mail cimet is bemutatott par napja:

[email protected]

De hiaba is probalkoztok. erno kenyszeresen ugyel a biztonsagra, van spamszuro (ahogy elottem emlitettek) es minden fasza.

erno a szemunk elott valik sodiva. Trolloknak videozik, bujja a forumot, munkahelyrol videozik. Amit ennyibol nem lehet beharomszogelni ugye...kileakel minden szart.
Jo az irany erno :)
namivanernoke

Post by namivanernoke »

okadoslavor wrote: 21 Oct 2024, 13:33 ernoke egy e-mail cimet is bemutatott par napja:

[email protected]

De hiaba is probalkoztok. erno kenyszeresen ugyel a biztonsagra, van spamszuro (ahogy elottem emlitettek) es minden fasza.

erno a szemunk elott valik sodiva. Trolloknak videozik, bujja a forumot, munkahelyrol videozik. Amit ennyibol nem lehet beharomszogelni ugye...kileakel minden szart.
Jo az irany erno :)
És az is ernőke átali "fejlesztés" vajon? :hsp:

Tényleg sodisodik ... és azt hiszi ha követi azt a taktikát amit a visítómajom dgg, akkor leszállnak róla a trollok, és majd az ő videóit sem lehet majd feltölteni TC-re ... :mrgreen:
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
namivanernoke

Post by namivanernoke »

Fityma_alatti_sajt wrote: 21 Oct 2024, 11:17
És ha éppen akkor nem ér rá a munka élharcosa, mert nándibácsit supportolja? :D
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
Post Reply