[General] Apa,éhes a hasam

namivanernoke

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by namivanernoke »

Rendszergazda wrote: 15 Oct 2024, 19:35
Fityma_alatti_sajt wrote: 15 Oct 2024, 18:36
erno_wozniak wrote: 15 Oct 2024, 18:00 Na ernőke nemezise ellentámadást indított a reakció videó kapcsán:

IQ hányados vs villamgyorspc.hu
Megkérdőjeleződött a KOKURENS olvasási tudása?!
Konkurens aki skálázza a kódját?!
A villamgyorspc.hu ERŐVEL való elvétele!
A konkurens találmánya lett a RED!

Vajon mi lesz ennek az EPIC battle-nek a vége? :D
Továbbra is egy nyomoréknak tartom ezt a másik faszt is. Egyetlen egy haszna van csak, hogy ernyőt idegesíti.
Már van is róla videó :D
Mint az állatkertben:

- az első tíz perc önsajnáltatás ... "jajj, dolgozni kell", "jajj, tanulni kell" ...
- a maradék 20 percben meg a nyilasra reagál (jó kérdés melyik szánalmasabb; ddg az idegesítő nyikhaj nyávogásával, vagy ernőke az erőltetett "humoros" vergődésével)

Tolják a műsort majmok és mi vagyunk a látogatók: néha dobunk nekik egy-egy banánt ... ha esetleg nem kapnak, akkor szépen egymásnak esnek a csimpik ... :mrgreen:
"Majd amikor belerakod a kurvádba, aztán belespriccelsz, aztán jönnek a kis patkányok ..."
Heiner Ernő - HSP Computer Magyarország
wurmjude

Post by wurmjude »

namivanernoke wrote: 15 Oct 2024, 22:39
Rendszergazda wrote: 15 Oct 2024, 19:35
Fityma_alatti_sajt wrote: 15 Oct 2024, 18:36

Továbbra is egy nyomoréknak tartom ezt a másik faszt is. Egyetlen egy haszna van csak, hogy ernyőt idegesíti.
Már van is róla videó :D
Mint az állatkertben:

- az első tíz perc önsajnáltatás ... "jajj, dolgozni kell", "jajj, tanulni kell" ...
- a maradék 20 percben meg a nyilasra reagál (jó kérdés melyik szánalmasabb; ddg az idegesítő nyikhaj nyávogásával, vagy ernőke az erőltetett "humoros" vergődésével)

Tolják a műsort majmok és mi vagyunk a látogatók: néha dobunk nekik egy-egy banánt ... ha esetleg nem kapnak, akkor szépen egymásnak esnek a csimpik ... :mrgreen:

Egyik nagyobb retard, mint a másik. Nyilasnak mondjuk volt most egy jogos szakmai kritikája, a skálázhatóságról, amit Ernőke valahol hallott, és úgy illesztette be a repertoárjába, hogy szokásához híven fingja nincs, mire használja a kifejezést a szakma. Természetesen erre reagálni már nem volt kapacitása az informatikusok gyöngyének, ellenben a kezdeti 10 perces önsajnáltatásra volt.
szotyo

Post by szotyo »

A két kókler között ismét dúl a szerelem. Még ketten sem tesznek ki egy másodévest, de mind ernő mind janika nagyon komoly tudással rendelkező szakembernek adja ki magát, főleg az utóbbi aki még mindig pénzt akar keresni pár idiótán. Nyomjátok csak, kenyér van, a cirkuszt meg ti adjátok.

De most komolyan janika, 250k egy szaros domainért? Akárcsak a 9-ezer forintos szervizdíjnál, itt is felmerül a kérdés, ki a faszom vagy te?

ernőke, te meg ha már annyival többre tartod magad janikánál, ne süllyedj le a szintjére.
SzupErnő a magyarok megmentője...
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

szotyo wrote: 16 Oct 2024, 15:48 De most komolyan janika, 250k egy szaros domainért?
Nana, a "használt" domain nevek ennyiért mennek. Sőt, van ami milló felett van (akad 10millió felett is):
https://www.domainabc.hu/domain-adas-vetel/

Azt mondjuk nem értem, hogy hogyan lehet 9000 Ft-os személyes szerviz, mikor külföldön van? Hazarepül 9000 Ft-ért, vagy mi? Jani ezt magyarázd már meg!

Egyébként meg: ROUND 2... FIGHT!
Felgyújtja a gépet?!
szotyo

Post by szotyo »

erno_wozniak wrote: 16 Oct 2024, 18:16
szotyo wrote: 16 Oct 2024, 15:48 De most komolyan janika, 250k egy szaros domainért?
Nana, a "használt" domain nevek ennyiért mennek. Sőt, van ami milló felett van (akad 10millió felett is):
https://www.domainabc.hu/domain-adas-vetel/

Azt mondjuk nem értem, hogy hogyan lehet 9000 Ft-os személyes szerviz, mikor külföldön van? Hazarepül 9000 Ft-ért, vagy mi? Jani ezt magyarázd már meg!

Egyébként meg: ROUND 2... FIGHT!
Felgyújtja a gépet?!
150k, és nagyon jóindulatú voltam. Ha gyorspc.hu lenne a domain akár érhetne fél milliót, vagy még többet is.

A kotla pedig azért gyulladt ki, mert az építője ernőtől tanulta a mesterséget.
SzupErnő a magyarok megmentője...
wurmjude

Post by wurmjude »

Megint simán átgörgette a kommentemet, ahogyan a youtube-ra sem enged ki semmit, amit írok, pedig trágárság nélkül, normális stílusban teszem. Soha, semmilyen platformon nem mert még reagálni a szakmailag megalapozott kritikáimra.

Miért van ez, Ernő? Hány éve is vagy informatikus, 20? Én még csak 9 éve dolgozom szoftverfejlesztőként, miután lediplomáztam mérnökinfón. Nehogy már egy hozzá képest zöldfülűtől megrettenjen egy ekkora IT veterán!
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

wurmjude wrote: 16 Oct 2024, 22:12 Megint simán átgörgette a kommentemet, ahogyan a youtube-ra sem enged ki semmit, amit írok, pedig trágárság nélkül, normális stílusban teszem. Soha, semmilyen platformon nem mert még reagálni a szakmailag megalapozott kritikáimra.

Miért van ez, Ernő? Hány éve is vagy informatikus, 20? Én még csak 9 éve dolgozom szoftverfejlesztőként, miután lediplomáztam mérnökinfón. Nehogy már egy hozzá képest zöldfülűtől megrettenjen egy ekkora IT veterán!
Ez a szakmai FB csoportokban is így volt, annyi különbséggel, hogy ott mivel nem tudta törölni a hozzászólásokat, letudta egy "írj jobbat" válasszal a dolgot.

Ha megpróbálod szakmailag bekeríteni (nem nehéz), mindig ez a végső védekezése: ő már sok rendszert "írt", te meg egyet sem.
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

Egyébként egyszer leveleztem vele, ahol leírtam, hogy csináljuk egy live adást youtube-on, ahol felteszek neki kérdéseket első féléves proginfó szakos tantárgyakból. Egy ilyen veterán szakembernek ez csak nem lehet nehéz feladat. Az se baj, ha nem tudja a kérdésekre a választ (14 éve jártam egyetemre, én se mennék át felkészülés nélkül egy analízis vizsgán), de órási különbség van aközött, mikor valaki kimegy a gyakorlatból, meg mikor valaki abszolút fogalmatlan. És ezt lehet érezni egy válaszon.

Természetesen nem ment bele.
leveltaros

Post by leveltaros »

erno_wozniak wrote: 16 Oct 2024, 23:21 Egyébként egyszer leveleztem vele, ahol leírtam, hogy csináljuk egy live adást youtube-on, ahol felteszek neki kérdéseket első féléves proginfó szakos tantárgyakból. Egy ilyen veterán szakembernek ez csak nem lehet nehéz feladat. Az se baj, ha nem tudja a kérdésekre a választ (14 éve jártam egyetemre, én se mennék át felkészülés nélkül egy analízis vizsgán), de órási különbség van aközött, mikor valaki kimegy a gyakorlatból, meg mikor valaki abszolút fogalmatlan. És ezt lehet érezni egy válaszon.

En mar reg feladtam, hogy ernovel normalisan megbeszeljek barmit.

En felvallalom, hogy elsoeves egyetemi anyagbol megbuknek, mint a szar, de nem is allitom, hogy programozo zseni lennek. :lol:
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

leveltaros wrote: 16 Oct 2024, 23:27
erno_wozniak wrote: 16 Oct 2024, 23:21 Egyébként egyszer leveleztem vele, ahol leírtam, hogy csináljuk egy live adást youtube-on, ahol felteszek neki kérdéseket első féléves proginfó szakos tantárgyakból. Egy ilyen veterán szakembernek ez csak nem lehet nehéz feladat. Az se baj, ha nem tudja a kérdésekre a választ (14 éve jártam egyetemre, én se mennék át felkészülés nélkül egy analízis vizsgán), de órási különbség van aközött, mikor valaki kimegy a gyakorlatból, meg mikor valaki abszolút fogalmatlan. És ezt lehet érezni egy válaszon.

En mar reg feladtam, hogy ernovel normalisan megbeszeljek barmit.

En felvallalom, hogy elsoeves egyetemi anyagbol megbuknek, mint a szar, de nem is allitom, hogy programozo zseni lennek. :lol:
Persze én is, de ezért írtam, hogy nem baj ha nem tud helyesen válaszolni, elég annyi, ha látom rajta, hogy érti miről van szó. Egyébként én nem is a szakmában dolgozom (illetve abban, csak egy másik végzettségem kapcsán), szóval simán neki állt volna a zászló, ha tényleg akkor informatikai zseni, mint aminek beállítja magát.
Post Reply