erno_wozniak wrote: ↑12 Oct 2024, 22:23
Na mit találtam? Kis csemege:
Kókánymesterünk befektetett egy kínai "üzleti lehetőségbe" (TOST), ami konkrétan egy piramis csalásos faszság (kilométerekről ordít, hogy egy brutális
ponzi scheme), elbukta a pénzét, majd a cucc magyar facebook csoportjában rinyált róla.
Hé balfaszkám!
Nem az a gond, hogy amerikai dollár a befektetési valuta (USD), hanem az, hogy olyan segghülye vagy, hogy nem veszel észre egy nyilvánvaló csalást
A vicc az egészben, hogy egy sima guglizással elkerülhetetlened volna az átbaszást, csak rá kellett volna keresni... édes istenem mekkora egy marha vagy xD
Meg eleve ki az a barom állat, aki 2024-ben még bedől az ilyen "passzív jövedelem egy kattintással. próbáld ki most!" típusú átveréseknek?
Sajnos nem egy olyan egyetemet végzett embert ismerek, akit lehúztak ehhez hasonló szarsággal. Én erősen megkérdőjeleztem, hogy egy weboldal hogy tízszerezné meg a pénzét, de nem vettem el a lehetőséget a meggazdagodásától. Mondtam neki, a helyében én nemhogy nem fizetnék, de adatokat sem írnék be egy ilyen oldalra.
Természetesen jól beszopták, a pénz kuka, utána még könyvelővel kellett egyeztetni adózási problémákról, nehogy jöjjön a büntetés is.
Ami HSP iskolai végzettségét illeti: 8 általánosa van, nem a legélesebb kés a fiókban, de más ugyanilyen végzettséggel annyira sem értelmes, hogy egy kapát rá lehessen bízni.
Szerintem szinte már dícsérendő, hogy ennyire kitart a gépes kókányolás mellett, annak ellenére, hogy soha nem tanulta a szakmát. Mindezzel pedig semmi gond nem lenne, ha nem húzott volna le sok laikust és nem állítaná be magát a magyar informatika atyjának. Kissé álomvilágban él.