[General] Apa,éhes a hasam

erno_wozniak

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by erno_wozniak »

Próbálok válaszolni a kritikákra 2 A végére Akkor most hogy is van ez 1080pFHR

ernőke baszod... mi volt ez a "ragálok" videó? Semmire nem reagáltál az ég világon csak ment a szokásos loop. Egyetlen érdemi mondatod nem volt.

Ami meg az adózást illeti: össze-vissza hazudozol. Egyszer nem kértél pénzt, máskor meg kértél, csak más számlázott helyetted. Azt se tudod épp miket hazudozol. Döntsd már el végre, hogy melyik mesét próbálod beadni te csaló.

A debloat meg shutup10-t pedig azért linkeltem, hogy rámutassak arra, hogy totál felesleges a szarod. Oké, hogy 60-as IQ-val nehéz a szövegértelmezés, de erőltesd már meg magad egy picit.

A neved ernőke meg még most sem érted miért kisbetű, mi? Te autista barom :)
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

ernőke megint törölte magát facebookról?

Keresőben nem találom ha rákeresek a nevére.
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

erno_wozniak wrote: 12 Oct 2024, 15:08 ernőke megint törölte magát facebookról?

Üdvözlöm!

Ha minden igaz, korábban ezen a linken volt elérhető: https://www.facebook.com/u61560696716252/

Lehetséges, hogy törölte magát, vagy átírta a usernevet, vagy a régi telefonszáma eldobása miatt nem fér hozzá a korábbi fiókjához.

Egy új profilt találtam, 3 órája voltak rajta módosítások: https://www.facebook.com/2HInformatika

Lehetséges, hogy ez az új profilja, de az is lehetséges hogy troll profil. Nem tudom elképzelni mihez kell az FB fiókja, mert korábban se nagyon használta, hiszen a telegramra esküdözött. FB-n alig volt tartalma, csak az volt vicces, amikor különböző PC-s csoportokba beirogatott.

További jó hétvégét a trollégáknak, HSP-nek jó videózást, várjuk az újabb videókat!
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

Rendszergazda wrote: 12 Oct 2024, 18:09
erno_wozniak wrote: 12 Oct 2024, 15:08 ernőke megint törölte magát facebookról?

Üdvözlöm!

Ha minden igaz, korábban ezen a linken volt elérhető: https://www.facebook.com/u61560696716252/

Lehetséges, hogy törölte magát, vagy átírta a usernevet, vagy a régi telefonszáma eldobása miatt nem fér hozzá a korábbi fiókjához.

Egy új profilt találtam, 3 órája voltak rajta módosítások: https://www.facebook.com/2HInformatika

Lehetséges, hogy ez az új profilja, de az is lehetséges hogy troll profil. Nem tudom elképzelni mihez kell az FB fiókja, mert korábban se nagyon használta, hiszen a telegramra esküdözött. FB-n alig volt tartalma, csak az volt vicces, amikor különböző PC-s csoportokba beirogatott.

További jó hétvégét a trollégáknak, HSP-nek jó videózást, várjuk az újabb videókat!
Igen, arról tudok, hogy csinált egy új fiókot, csak azt sem találtam. Na mindegy, ráírok erre az új 2h faszságra, aztán meglátjuk. Ha válasz nélkül azonnal tilt, akkor ő az (ismeri már a profilom, tudja ki vagyok).

Update: találtam egy másik profilt, szerintem ez az igazi, csak átírta a kókánymester a nevét Tomanek Ernőre: https://www.facebook.com/u61560641716252
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

Na mit találtam? Kis csemege:

Kókánymesterünk befektetett egy kínai "üzleti lehetőségbe" (TOST), ami konkrétan egy piramis csalásos faszság (kilométerekről ordít, hogy egy brutális ponzi scheme), elbukta a pénzét, majd a cucc magyar facebook csoportjában rinyált róla.

Image
Image

Hé balfaszkám!

Nem az a gond, hogy amerikai dollár a befektetési valuta (USD), hanem az, hogy olyan segghülye vagy, hogy nem veszel észre egy nyilvánvaló csalást :D

A vicc az egészben, hogy egy sima guglizással elkerülhetetlened volna az átbaszást, csak rá kellett volna keresni... édes istenem mekkora egy marha vagy xD

Meg eleve ki az a barom állat, aki 2024-ben még bedől az ilyen "passzív jövedelem egy kattintással. próbáld ki most!" típusú átveréseknek? :D
szotyo

Post by szotyo »

erno_wozniak wrote: 12 Oct 2024, 22:23 Na mit találtam? Kis csemege:

Kókánymesterünk befektetett egy kínai "üzleti lehetőségbe" (TOST), ami konkrétan egy piramis csalásos faszság (kilométerekről ordít, hogy egy brutális ponzi scheme), elbukta a pénzét, majd a cucc magyar facebook csoportjában rinyált róla.

Image
Image

Hé balfaszkám!

Nem az a gond, hogy amerikai dollár a befektetési valuta (USD), hanem az, hogy olyan segghülye vagy, hogy nem veszel észre egy nyilvánvaló csalást :D

A vicc az egészben, hogy egy sima guglizással elkerülhetetlened volna az átbaszást, csak rá kellett volna keresni... édes istenem mekkora egy marha vagy xD

Meg eleve ki az a barom állat, aki 2024-ben még bedől az ilyen "passzív jövedelem egy kattintással. próbáld ki most!" típusú átveréseknek? :D

Hamar kirügyeztek azok a frissen telepített faszerdők.
SzupErnő a magyarok megmentője...
Rendszergazda

Post by Rendszergazda »

Image
Image

Hé balfaszkám!

Sajnos nem egy olyan egyetemet végzett embert ismerek, akit lehúztak ehhez hasonló szarsággal. Én erősen megkérdőjeleztem, hogy egy weboldal hogy tízszerezné meg a pénzét, de nem vettem el a lehetőséget a meggazdagodásától. Mondtam neki, a helyében én nemhogy nem fizetnék, de adatokat sem írnék be egy ilyen oldalra.
Természetesen jól beszopták, a pénz kuka, utána még könyvelővel kellett egyeztetni adózási problémákról, nehogy jöjjön a büntetés is.

Ami HSP iskolai végzettségét illeti: 8 általánosa van, nem a legélesebb kés a fiókban, de más ugyanilyen végzettséggel annyira sem értelmes, hogy egy kapát rá lehessen bízni.
Szerintem szinte már dícsérendő, hogy ennyire kitart a gépes kókányolás mellett, annak ellenére, hogy soha nem tanulta a szakmát. Mindezzel pedig semmi gond nem lenne, ha nem húzott volna le sok laikust és nem állítaná be magát a magyar informatika atyjának. Kissé álomvilágban él.
fulucke

Post by fulucke »

Tehát megint 350 dollár minuszban van ernőke, hónap végéig akkor marad a vegetás kifli
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

Vajon a felszopói tudják mire bassza el a könyöradományaikat? 130ezer forint oké, nem sok, de csak úgy a semmire elverni az se kevés.
LangyosKefir

Post by LangyosKefir »

Image
Image

Hé balfaszkám!

Nekem különösen az a kedvencem, hogy megint a WhatsApp lett a mocsok, mert ostoba volt.
A steam és a Discord is vírus. A chrome pedig azért szar, mert az exének a palia felrakta a laptopjára.... Nem kapott HSP pecsétet sem.
Az ilyen megnyilvánulások jól mutatják Ernő személyiségét és hozzaértését.
Post Reply