Esélytelen, hogy bárhová is felvegyék mint programozó. Eleve 8 osztály a végzettsége, nem beszél angolul és bármelyik valamirevaló szakember 2 kérdésből rájön, hogy az Ernő inkompetens teljes mértékben.
(Lehet itt a szakmákat dobálni, de Ernő is tudja, hogy az a vége, hogy nincs érettségi bizonyítványa.)
Egyszer ő maga mondta, hogy a HR-esek kiröhögik kb, mert a nevére keresve azonnal a Trash Citys inkek és egyéb megnyilvánulása jön be. (Ominózus csöcsös képek)
Hasonlóan Sodihoz képest pár troll már a Győr és környéki cégekhez is küldtek egy-egy HSP csomagot hogy még véletlenül se vegyék fel és már az interjúzást is csírájában el tudják folytani.
Ez az egész bizonygatás, ügyvezető igazgató játék és a sok szar nem is kifelé szól hanem magát nyugtatgatja, bizonygatja hogy ő mégis elért valamit.
Ezzel nyomja el az érzést, hogy egy csődtömeg fogatlan dagadt geci aki nem kell a nőknek és a karrierje is nulla.
[General] Apa,éhes a hasam
- erno_wozniak
Re: [General] Apa,éhes a hasam
Igen az volt, de egy EV nem cég, ernőke viszont rendszeresen mint Kft. hivatkozott a HSP-re. Egyébként valaki, aki vett tőle vindózt, azt írta, hogy a számlán, amit ernőke kiállított neki, egy nő neve szerepelt, még csak nem is a sajátja.leveltaros wrote: ↑04 Oct 2024, 08:35 Cege nem volt, de egyeni vallalkozokent be volt jelentve 2015. augusztus 10. es 2022. december 31. kozott.
https://trashcity.net/photo/1162/
Kis simlis ernőke, csak nem trükköztél az adóval?
- leveltaros
Ez a foniksz eulaban is szerepel, aki szamlaz az valami "Csábi Krisztina" EV.erno_wozniak wrote: ↑04 Oct 2024, 13:07Igen az volt, de egy EV nem cég, ernőke viszont rendszeresen mint Kft. hivatkozott a HSP-re. Egyébként valaki, aki vett tőle vindózt, azt írta, hogy a számlán, amit ernőke kiállított neki, egy nő neve szerepelt, még csak nem is a sajátja.leveltaros wrote: ↑04 Oct 2024, 08:35 Cege nem volt, de egyeni vallalkozokent be volt jelentve 2015. augusztus 10. es 2022. december 31. kozott.
Ha minden igaz, akkor elvileg a foskom szamla is tole jon (copy-paste fos az egesz ami a leakbol kiderult).
Adócsalás. Bravó. De mégis mi vagyunk a bűnözők azért, legalábbis szerinte.erno_wozniak wrote: ↑04 Oct 2024, 13:07Igen az volt, de egy EV nem cég, ernőke viszont rendszeresen mint Kft. hivatkozott a HSP-re. Egyébként valaki, aki vett tőle vindózt, azt írta, hogy a számlán, amit ernőke kiállított neki, egy nő neve szerepelt, még csak nem is a sajátja.leveltaros wrote: ↑04 Oct 2024, 08:35 Cege nem volt, de egyeni vallalkozokent be volt jelentve 2015. augusztus 10. es 2022. december 31. kozott.
SzupErnő a magyarok megmentője...
- erno_wozniak
Igen, ez a tipikus, ismert adócsalási módszer.leveltaros wrote: ↑04 Oct 2024, 17:00 Ez a foniksz eulaban is szerepel, aki szamlaz az valami "Csábi Krisztina" EV.
Ha minden igaz, akkor elvileg a foskom szamla is tole jon (copy-paste fos az egesz ami a leakbol kiderult).
Nem tudom most mik a szabályok, de én is voltam EV. kb. 10-15 évvel ezelőtt, és annó úgy volt, hogy tevékenységi kört bemondásra írtak fel, így lényegében szabadon állíthattál ki számlát szinte bármiről. Ezt használták ki sokan, így születtek meg a műkörmös-autószerelő-rendszergazda-fodrász-lakatos vállalkozások.
Itt is hasonló lehetett a helyzet, a nő adott számlát valamiről, amit valójában nem ő végzett, hanem ernőke. Valószínűleg ezt ezért csinálta, mert ha másodállásban volt valaki EV., akkor kevesebb adót kellett fizetnie, ernőke ekkor pedig már munkanélküli volt, így főállásban neki többe került volna a számlázás. A nőnek meg lehetett rendes munkahelye, így másodállásban állíthatott ki bullshit számlákat.
Ezen nincs mit szépíteni, ez sima csalás, mindkét fél részéről.
Persze ez annó volt így, ma már nem tudom hogy mennek ezek a dolgok, biztos változtak azóta a szabályok.

ernő felhányta a kókányolás kezdőknek c. videósorozat maradékát is.
És, az a szerencsétlen x10 mini pro még mindig gameboly.
-
Belenéztem a programozós videóiba. Megomndom őszintén, most nem éreztem magamban annyit, hogy tüzetesen végig nézzem és elemezzem, de a lényeg így is kijön.
Nagyon meglátszódik, hogy Ernőke soha nem tanult programozást, csak innen-onnan összeszedett probléma megoldásokat az internetről.
A videói arról szólnak, hogy GUI elemeket baszogtat. Teljesen kiaradt például a változó kezelés, elágazás kezelés, és bármi nemű algoritmus elmélet.
Én is először magamtól tanultam programozni, majd később az egyetemen is, láttam több tucat tudorialt, tanítottam embereket programozni a vizsgáikra, és ezek után mondom, hogy ez így szakmailag is teljesen kuka. Teljesen hiányoznak az alapok és ha tippelnem kell, akkor mondjuk egy OOP elv is teljesen ismeretlen. Az alapok nélkül pedig nem kell csodálkozni, ha szerinte minden más programnyelv okádás.
Hogy is fogalmazzam, hogy megértsd Ernő...... Ez olyan mint ha te megtanultál volna téglákat egymásra rakni. Ezt eladod úgy, mintha éppen ház építő tutorial lenne, közben megy azzal flexelsz az interneten, hogy építőipari vállalkozó vagy aki luxus lakásokat épít. Közben pedig kihagytad a habarcsot és csak 1 féle téglát ismersz.
- NemzetKrónikása
Ernőkém, fókuszálj inkább az állítólagos három műszakos melódra jukéjba', minthogy a "mocskos szennyoldalt" nézed. Kéne állítani egy blockot UK régióra, hogy csak VPN matyiként tudd elérni a fórumot, te loopoló elmebeteg szar.
- John TrashHunter
NemzetKrónikása wrote: ↑06 Oct 2024, 00:09 Ernőkém, fókuszálj inkább az állítólagos három műszakos melódra jukéjba', minthogy a "mocskos szennyoldalt" nézed. Kéne állítani egy blockot UK régióra, hogy csak VPN matyiként tudd elérni a fórumot, te loopoló elmebeteg szar.
Simàn kinézem Ernőből hogy ez is egy ordas kamu részéről és otthonról patkánykodik.
Nincs állandó stabil jövedelme se piacképes jövedelme, neki ilyen módon a külföld esélytelen, ez még kb akkor se lenne életképes terv ha a drága gyerekével együtt beköltözne egy rakás paki/indiai bevándorló mellé munkásszállóra (főleg amikor Steve Möstör, a sajátos borzalmas A1-es alatti angol habogásával is jobban elboldogul mint HSP (ja és őt még nem hagyta el a ladyboy-ja, nem úgy mint anno Ernőt a travi szerelme
Látod Ernő, még ehhez is hülye vagy hogy igazi pinás vagy faszpinás pàrod legyen
Szóval mehet nyugodtan az ernőpédia doxxolása/ őrjöngő stream, a lényegen nem változtat: a trollok nevetnek a végén

"And I'm done staring at the ceiling
With the thought that I'm gon'
Get there one day just give me answers, baby
At least my life is taking shape
'Cause I'm about to keep that up
Scream out my purpose"
With the thought that I'm gon'
Get there one day just give me answers, baby
At least my life is taking shape
'Cause I'm about to keep that up
Scream out my purpose"
ernő

3 műszakban gürizel, ennek ellenére van újabb 42 perced újabb "minőségi kontent" felvételére hétvégi pihenés és egyéb hasznos dolog mellett. Megsúgom, aki 3 műszakban dolgozik, annak NINCS ideje ilyesmire, tehát HAZUDSZ, nem dolgozol három műszakban. Szokásos forum loop, "papír nem ér semmit, minek az éreccségi", hazudozol a nem létező képességeidről (informatikus vagyok) és nyilasozol kicsit. Még mindig nem vagy különb janikánál.
Tudod, hájaspé, csak azért is így foglak hívni, kértem tőled valamit, itt van. Persze basztál felfigyelni rá. Most már Comic Szar MS-ben, hogy a te figyelmed is felkeltse.
Pedig minőségi kontent lenne, ehelyett te csak loopolsz. Promózhatnád a fosod, annak a pár hiszékeny baromnak, a belső körödben is volna mit nézni, hogy milyen az a magyar fejlesztés, amibe ők invesztálnak. Van egy sejtésem, hogy miért nem vagy hajlandó demonstrálni. Pedig elmondásod szerint te olyan sokat fejlődtél, és elvileg mi nem hagyjuk, hogy megmutasd.