[General] Apa,éhes a hasam

PisiKaki

Re: [General] Apa,éhes a hasam

Post by PisiKaki »

Mostmár meg kell erősítenem, hogy én egy Ember vagyok mikor látogatom a Forumot.
Ernő szerint:
"EZEK NEM EMBEREK HANEM KÍNZÓ FÉRGEK!"
szotyo

Post by szotyo »

Ernő legkomolyabb aktivitásai a trutyubon, tudomása van szartinsz spanunk létezéséről.
Image
SzupErnő a magyarok megmentője...
LangyosKefir

Post by LangyosKefir »

Valakinek nincs meg a Switch IT leaknek a mentése?
Kiváncsi vagyok ernőke próbálkozott-e már.
Fityma_alatti_sajt

Post by Fityma_alatti_sajt »

LangyosKefir wrote: 02 Oct 2024, 10:38 Valakinek nincs meg a Switch IT leaknek a mentése?
Nincs benne a kókler király.
szotyo

Post by szotyo »

Mivel a pédia továbbra sem elérhető, feltételezhetően beszaritisz miatt...
Image
ernő felhányta a kókányolás kezdőknek c. videósorozatát a trutyubra.
Ez tényleg minőségi kontent, koca. Sebaj, hogy még mindig nem vagy annyira kompetens, hogy kezdőket tanítgass.
SzupErnő a magyarok megmentője...
LangyosKefir

Post by LangyosKefir »

Fityma_alatti_sajt wrote: 02 Oct 2024, 20:06
LangyosKefir wrote: 02 Oct 2024, 10:38 Valakinek nincs meg a Switch IT leaknek a mentése?
Nincs benne a kókler király.

Engemérdekelne, hogy valaha is próbálkozott-e elhelyezkedni mint programozó, ha már ekkora zseninek tartja magát.
Szolnokon elmondta, hogy ő nem akar más csicskája (alkalmazott) lenni. De azért jobban fizet mint a szarpucolás, és sodi módra el lehet lógni pár hónapot, akkor is ha hülye hozzá. Ha nem keresett akkor az annak a jelen, hogy csak kifelé mutat nagy magabiztosságot, de belül tudja, hogy problémás. Ha pedig keresett akkor még a sodi szintet sem érte el. Ebben az esetben mivel nem volt rá hatással az elutasíás így a "mindenki hülye csak én vagyok vizipisztoly" védekezés léphetett életbe, ami nála megszokott. Konkrétan ma használt iparági gyakorlatokat (álsd virtualizáció) szaroz le, mert nem ért hozzá.

[/quote]
Fityma_alatti_sajt

Post by Fityma_alatti_sajt »

LangyosKefir wrote: 03 Oct 2024, 12:09
Engemérdekelne, hogy valaha is próbálkozott-e elhelyezkedni mint programozó, ha már ekkora zseninek tartja magát.
Szolnokon elmondta, hogy ő nem akar más csicskája (alkalmazott) lenni. De azért jobban fizet mint a szarpucolás, és sodi módra el lehet lógni pár hónapot, akkor is ha hülye hozzá. Ha nem keresett akkor az annak a jelen, hogy csak kifelé mutat nagy magabiztosságot, de belül tudja, hogy problémás. Ha pedig keresett akkor még a sodi szintet sem érte el. Ebben az esetben mivel nem volt rá hatással az elutasíás így a "mindenki hülye csak én vagyok vizipisztoly" védekezés léphetett életbe, ami nála megszokott. Konkrétan ma használt iparági gyakorlatokat (álsd virtualizáció) szaroz le, mert nem ért hozzá.
Ha meg is próbált valaha fejlesztői állást keresni, akkor is elég hamar elvérezhetett a felvételi folyamatban. Az oktató videóiból lejön hogy nagyon kezdő szint. Az hogy csak vb-ben programoz és minden más "okádék" azt sejteti hogy nem nagyon hajlandó új dolgokat tanulni/fejlődni. Ha próbálkozott is keresni állást, valószínűleg folyamat visszautasították viszont nem akarták konkrétan elmondani mi volt a baj és mondtak valami bullshitet, na és akkor erre ernyő agyában bekapcsolt az autipajzs és arra fogta hogy biztos rákerestek a gógléban. Holott ha elvileg nem trashek a videói és feleslegesen van fent TC-n akkor nem tudom miért lenne baj, ha megtalálják a videóit egy oldalon.
PisiKaki

Post by PisiKaki »

Tisztelt Innovativ fejlesztő csapat
Ernő...
Kérlek gondolkozz el azon, hogy a cím amit most megadtál magadnak mégis hol állja meg a helyét?
Innovativ = Azt jelenti, hogy valami új és eredeti. Olyan megoldás, ami eddig nem volt. Te semmilyen új dolgot nem találtál fel. Lopott, innen onnan ollózgatott programrészleteket adsz el új termékként (amire amúgy egyáltalán nincsen kereslet)
Fejlesztő = Azt amit te művelsz nem fejlesztésnek nevezik, hanem spagettikódolásnak. Láttunk visszafejtett kódokat tőled Ernő és nevetségesen gagyi, nem szakmai.
Csapat = egyedül vagy mint a templom egere. Megy a királyi többes, de tudod te is, hogy nincsen semmilyen szervezeti egység nagy csapat a szarod mögött.

Maradj a gyűlölködésnél. Az jobban ment neked.
erno_wozniak

Post by erno_wozniak »

LangyosKefir wrote: 03 Oct 2024, 12:09Engemérdekelne, hogy valaha is próbálkozott-e elhelyezkedni mint programozó
Mint programozó nem, de a "HSP története" videóban benne volt, hogy 2015-ben dolgozott egy cégnél, miután rendszergazdának hazudta magát. Állítólag ő kókányolta össze azt a hálózatot, amin keresztül a raktárkezelés meg a számlázás történt. Ez még bőven a Windows-os majomkodás előtt volt, és tudván, hogy milyen brutális biztonsági hibák voltak a szartenciójában, el se merem képzelni miket művelhetett annál a szerencsétlen cégnél. Eleve 8 osztályos végzettséggel hogy vehették fel, fogalmam sincs (gyanítom ismeretség alapján).

Programozóként valószínű sosem próbálkozott, mivel azt azért ő is tudja, hogy oda már nem elég a szakközép 10. osztályos tudása. Egy komolyabb céget, ahol vannak senior fejlesztők, már nem tudna bepalizni a kis kamuinformatikus.

Persze ezt a céges sztorit is kezelje mindenki fenntartásokkal, ernőke ugyanis szeret hazudozni, ugyanabban a videóban az is szerepel, hogy céget alapított, erről meg ugye tényszerűen tudjuk, hogy ilyen nem történt.
leveltaros

Post by leveltaros »

erno_wozniak wrote: 04 Oct 2024, 00:03
LangyosKefir wrote: 03 Oct 2024, 12:09Engemérdekelne, hogy valaha is próbálkozott-e elhelyezkedni mint programozó
Mint programozó nem, de a "HSP története" videóban benne volt, hogy 2015-ben dolgozott egy cégnél, miután rendszergazdának hazudta magát. Állítólag ő kókányolta össze azt a hálózatot, amin keresztül a raktárkezelés meg a számlázás történt. Ez még bőven a Windows-os majomkodás előtt volt, és tudván, hogy milyen brutális biztonsági hibák voltak a szartenciójában, el se merem képzelni miket művelhetett annál a szerencsétlen cégnél. Eleve 8 osztályos végzettséggel hogy vehették fel, fogalmam sincs (gyanítom ismeretség alapján).

Programozóként valószínű sosem próbálkozott, mivel azt azért ő is tudja, hogy oda már nem elég a szakközép 10. osztályos tudása. Egy komolyabb céget, ahol vannak senior fejlesztők, már nem tudna bepalizni a kis kamuinformatikus.

Persze ezt a céges sztorit is kezelje mindenki fenntartásokkal, ernőke ugyanis szeret hazudozni, ugyanabban a videóban az is szerepel, hogy céget alapított, erről meg ugye tényszerűen tudjuk, hogy ilyen nem történt.
Cege nem volt, de egyeni vallalkozokent be volt jelentve 2015. augusztus 10. es 2022. december 31. kozott.
https://trashcity.net/photo/1162/
Post Reply