Látom duffadt megint aktív. Remek hír ez, hiszen az újabb faszerdők cseperedhetnek szárba. Ernő! Megvolt az esélyed, hogy kussolva eltakarodj a netről és csendben kussolva tedd helyre az életed. De neked továbbra is figyelemkurvulni kell. A GYIVI látogatása az első figyelmeztetés volt. Mivel nem fogtad fel az üzenetet, így akkor további faszerdőkkel verem abba a hülye fejedbe, hogy neked max trash tartalmat szabad készíteni, esetleg csöcsös liveokat. A veterán dumáért külön szopni fogsz, mert veled ellentétben én lehúztam a jogi egyetem előtt a magam idejét Afganisztánban három váltással, láttam sok szart és nem annyira jó még most sem, ennyi év távlatából és ilyen egzisztenciával, szóval a kurva anyád.
Igen, a Rackhost megtette a megfelelő lépéseket, sőt a Telekom is. Magamról nem beszélek. Apád készüljön, mert lehet jelzálog kell majd a házra, esetleg a szántóra is a sérelemdíjak miatt.
Ugy latszik az oreg hajas jol befosott, mar torolte is a gyulolkodo videoit.
Nade Ernő, hát szabad így viselkednie a Nemzet Nagy Informatikusának, aki fényt hozott a sötétségbe milliónyi magyar családnak??! /s
"And I'm done staring at the ceiling
With the thought that I'm gon'
Get there one day just give me answers, baby
At least my life is taking shape
'Cause I'm about to keep that up
Scream out my purpose"
Nade Ernő, hát szabad így viselkednie a Nemzet Nagy Informatikusának, aki fényt hozott a sötétségbe milliónyi magyar családnak??! /s
Scream out my purpose"
Látom duffadt megint aktív. Remek hír ez, hiszen az újabb faszerdők cseperedhetnek szárba. Ernő! Megvolt az esélyed, hogy kussolva eltakarodj a netről és csendben kussolva tedd helyre az életed. De neked továbbra is figyelemkurvulni kell. A GYIVI látogatása az első figyelmeztetés volt. Mivel nem fogtad fel az üzenetet, így akkor további faszerdőkkel verem abba a hülye fejedbe, hogy neked max trash tartalmat szabad készíteni, esetleg csöcsös liveokat. A veterán dumáért külön szopni fogsz, mert veled ellentétben én lehúztam a jogi egyetem előtt a magam idejét Afganisztánban három váltással, láttam sok szart és nem annyira jó még most sem, ennyi év távlatából és ilyen egzisztenciával, szóval a kurva anyád.
Igen, a Rackhost megtette a megfelelő lépéseket, sőt a Telekom is. Magamról nem beszélek. Apád készüljön, mert lehet jelzálog kell majd a házra, esetleg a szántóra is a sérelemdíjak miatt.
Ugy latszik az oreg hajas jol befosott, mar torolte is a gyulolkodo videoit.
Levéltáros, arról nem tudnàl nyilatkozni hogy az ernőpédia miért nem elérhető napok óta? Ugye nem feküdtél be megint Ernőke fenyegetéseinek?
Scream out my purpose"
Ernő röfi-malac nyeregben érezte magát miután belős infókhoz jutott. Nagy hiszti és rágalmak közepette kb pár hétig a levéltáros nem tette elérhetővé a szolgáltatást.
Ezután volt, hogy a NarancsPirula kilÉkelte a belsős csoportját, ahol volt minden. Igénytelenkedés, kislányok fotózása, Nándibácsitól tarhálás. A gyerekkel köszöntette meg Nándibácsinak a bevásárlást.
Ekkortájt valaki Ernő telefonszámával felhívta a győri rendőrséget robbantással fenyegetőzve, amire a rendőrök percek alatt a házánál voltak. Ahol gondolom volt némi meglepődés a dagi részéről.
Ekkor eltűnt a pocakos barátunk és állítólag külföldre ment (én nem hiszek neki).
A napokban újra aktív lett és ott folytatja ahol csak abbahagyta. 5 órás gyűlölködést lenyomott, régi 3-4 éves hangvelvételeket játszott be telefonszámokat leakelve.
John TrashHunter wrote: ↑18 Sep 2024, 06:14
Levéltáros, arról nem tudnàl nyilatkozni hogy az ernőpédia miért nem elérhető napok óta? Ugye nem feküdtél be megint Ernőke fenyegetéseinek?
Nagyon kussban van, lehet meglátogatták az E.ON szakemberei miután nagy büszkén mutogatta lajcsizási kísérleteit az egyik videóban.
A TC-s végrehajtó trolléga meg feljelenthette ernőt áramlopásért.